Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn]
-
Steel
- Обратна връзка:
Или лъжеш, или - което е доста по - обезпокояващо - наистина си на 15. Във втория случай оставам с впечатлението, че при теб се наблюдава мозъчна недостатъчност.taliban написа:Нали написах 15.Steel написа:Абе, мармоте, и аз отдавна ти се чудя...
Снайперисте, зле си. И да, и аз съм на 15.
Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
Не лъжа на 15 съм и защо съдиш за интелекта ми по постовете ми във форума.Steel написа:Или лъжеш, или - което е доста по - обезпокояващо - наистина си на 15. Във втория случай оставам с впечатлението, че при теб се наблюдава мозъчна недостатъчност.taliban написа:Нали написах 15.Steel написа:Абе, мармоте, и аз отдавна ти се чудя...
Снайперисте, зле си. И да, и аз съм на 15.
Не ме банвайте за 4 път!

Е кво стана?Май и тримата сме зле?Да включим Бял Негър,щото и той е на 15.Въобще който е на 15 е зле.Мда,а някой "голям" чичко се има за голяма работа като е на 22 или 24 и сега тези малките са зле.Човек на 15 не е никак малък.Сега ще тръгнем да си мерим чаталите и на който му е най-малък,е зле.Сигурно е така.Хайде да направим тема "Колко ви е дълга пишката?" или някоя "смислица" като "Help,PLZ,pomo6t,zakle6tih se v kenefa i drapnah kazan4eto!Niakoi 6te me izdarpa li?"
То накрая май всички във форума ще се окаже,че са по на 11,12,13,14 или 15,но не повече.
Много се смях на предишните постове,ей...Разсмивате ме,вие сте големи добряци,ве,знаете ли колко е забавно с вас?
Айде да не се караме ся за глупости.Верно е,че хормоните бушуват,ама сега не е подходящото време да еякулираме в тази тема.Какво ще кажете?Peace?
То накрая май всички във форума ще се окаже,че са по на 11,12,13,14 или 15,но не повече.
Много се смях на предишните постове,ей...Разсмивате ме,вие сте големи добряци,ве,знаете ли колко е забавно с вас?
Айде да не се караме ся за глупости.Верно е,че хормоните бушуват,ама сега не е подходящото време да еякулираме в тази тема.Какво ще кажете?Peace?
-
Steel
- Обратна връзка:
Снайперисте, не че нещо, но при теб направо е плачевно болезнено. Даже помня един случай, в който си беше цитирал с другия акаунт един пост "Бял негър, напиши нещо за племето си". Какъв беше смисъла точно Белия негър да цитира само твой пост, без да отговори или да добави нещо?
Аре, пийс, щом сте рекли.
Аре, пийс, щом сте рекли.
Стилян.
Тихо,че ~Sweet_Girl~ ще подаде неизбръснат крак и ще й скочат 20 педофила.Я тихо,да не ви разпорят задниците,че както се е почнало тук да влиза 1 момиче през една година,някой така яко го сърбят мъдуните,че ще чука наред,както се викаше Grab your dick and double-klick!
ПП:Бял Негър е друг човек.Защо да се представям за него?Не знам.За какво ми е,като използвам своя акаунт без да се страхувам?Липсва логиката.Наистина аз съм си аз,а Бял Негър живее на другият край на града.Малко трудно ще е да сме един човек.Плюс това да се представяш във форума с 2 акаунта си е наистина глупаво,нуубърско и гламо.
Извинявам се на Steel и ще те помоля да ми повярваш поне веднъж.
Пийс.
ПП:Бял Негър е друг човек.Защо да се представям за него?Не знам.За какво ми е,като използвам своя акаунт без да се страхувам?Липсва логиката.Наистина аз съм си аз,а Бял Негър живее на другият край на града.Малко трудно ще е да сме един човек.Плюс това да се представяш във форума с 2 акаунта си е наистина глупаво,нуубърско и гламо.
Пийс.
Стига бе човек не съм тръгнал да чукам наред просто шега(да не казвам, че се ебавам).Patriot_Sniper написа:Тихо,че ~Sweet_Girl~ ще подаде неизбръснат крак и ще й скочат 20 педофила.Я тихо,да не ви разпорят задниците,че както се е почнало тук да влиза 1 момиче през една година,някой така яко го сърбят мъдуните,че ще чука наред,както се викаше Grab your dick and double-klick!
Пийс.
П.П.ПИЙС!!!
Не ме банвайте за 4 път!

- NeO_Zealot
Метален, к'во се връзваш и наистина айде изнасяйте се...
г-н Зубрев правилно посъветва да не разваляте малкото хубаво останало във форума ама нейсе, КОЙ мамка му да слуша.
г-н Зубрев правилно посъветва да не разваляте малкото хубаво останало във форума ама нейсе, КОЙ мамка му да слуша.
Black
You value power, ambition, and darkness. You love power at any cost and are a corrupting influence on those around you. At your best you are resourceful and unashamed. At your worst you are parasitic and amoral. Your symbol is a skull.
You value power, ambition, and darkness. You love power at any cost and are a corrupting influence on those around you. At your best you are resourceful and unashamed. At your worst you are parasitic and amoral. Your symbol is a skull.