Не знам за вас, ама аз току що установих, че сместъра ми свършва краят на другата седмица. С 1 дума Ужас. Мислех, че имам още поне 2.
А сега трябва да взема 10 автографа от хора, които водят присъствие, а аз съм била само при 2-ма редновно и 4-ма съм видяла по 1 път.... Ако заверя - значи верно по Коледа стават чудеса
Omega-x написа:Айде на кино утре. 19:00, Одеон, на Одисеята
Омега, съгласна за кино, ама аре да е другата седмица :Ь Утре (сиреч днес) ставам в 6:30 за тъпата лаборатория и ще съм труп, а пък петък заминавам за село, че син ми се е прибрал от Италия за няколко дни, та трябва да го видя
Ма другата седмица верно мое измислим некво Кино.
Снощи беше коледното ни тържество с класа.Всичко беше ок до 11, някъде.Тогава тъкмо си мислех, че това ще е първото спокойно и приятно тържество, но неееееееееееее - естествено, че надуха кючеците и чалгите. -.-' Де'а не мога ги глдам вече.Че и ми се цупиха едни, че съм си тръгнал.
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
С Мp3-то? То не мога го чуя, адски силна беше "музиката". Може би можеше да се направи нещо по въпроса,ако я нямаше, типичната за много кръчми, изпаднала, фалшиво пееща "певица". -.-
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
И аз кадих наргиле, после се раздрах на балкона. Пи се доволно, даже се разпсувах. Разплакал съм едно момиче с грубиянски дар слово. Съжалявах много. Вихрихме се и по дискотечки, там си пъхахме лед в... гащите! Малка свита играха гол покер в стаята ми, аз съм спал. Ядене, пиене, на сутринта пияна къртица.
Имам наистина добри попадения сред снимки, тази нощ ще ги кача.
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Fenrir написа:Снощи беше коледното ни тържество с класа.Всичко беше ок до 11, някъде.Тогава тъкмо си мислех, че това ще е първото спокойно и приятно тържество, но неееееееееееее - естествено, че надуха кючеците и чалгите. -.-' Де'а не мога ги глдам вече.Че и ми се цупиха едни, че съм си тръгнал.
Че при нас винаги е тей. Затова гледам да съм пиян, че и на мен да ми харесат чалгата и кючеците
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Fenrir написа:Снощи беше коледното ни тържество с класа.Всичко беше ок до 11, някъде.Тогава тъкмо си мислех, че това ще е първото спокойно и приятно тържество, но неееееееееееее - естествено, че надуха кючеците и чалгите. -.-' Де'а не мога ги глдам вече.Че и ми се цупиха едни, че съм си тръгнал.
Че при нас винаги е тей. Затова гледам да съм пиян, че и на мен да ми харесат чалгата и кючеците
аз като почна да се понапивам и ставам още по-нетолерантен към всякакви тъпотии, еле па ако ми пущат чалга ... тогава съм най-склонен да пребием некой
Наш'то тържество е... чакай да видим, след пет дни. Днес имах само два часа, кеф ми е.
Другата седмица ще пробвам колко Блек Рам мога да изпия, преди да се претрепя. А, колкото до чалгата - СМЪРТ!
Друго не заслужава.
Хърф написа:Наш'то тържество е... чакай да видим, след пет дни. Днес имах само два часа, кеф ми е.
Другата седмица ще пробвам колко Блек Рам мога да изпия, преди да се претрепя. А, колкото до чалгата - СМЪРТ!
Друго не заслужава.
ти на колко стана ?
Aber selbst nachdem ich dass zugebe
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...