Много сериозно му отговаряш, бро. Това тук е патология, а не комунизъм.Маце Борко написа:Таксата е въведена преди минимум пет години (поне аз знам за нея от толкова), но най вероятно но поне десет.
Замислял ли си се някога какви ще са ресурсите, необходими за следенето за това кой трябва да я плаща тая такса и дали я е платил?
Като повечето комунисти си просто едно шимпанзе, издразнено от факта, че някой има повече от теб и изобщо не си се замислял дали в усилията да отнемеш богатството на другите ти самия ще получиш нещо или просто ще разпилееш откраднато някъде по пътя, образно казано, като дори не засягаме темата кой си ти и какво ти дава правото да си толкова прост, че да даваш наклон на хуя на хората по темата за кучета в апартамент или квото и да било, което се случва в дома на човек.
Не от кучетата по апартаментите, а от шебеци като теб страда градската среда. Аз бих плащал общинска такса "премахване на шебеци", ако това щеше да доведе до излавянето, кастрирането и събирането в спвциални приюти на такива като тебе.
Всеки път, като вляза тука, и се усещам като в някаква алтернативна реалност
#foodforthought
Ако някой от вас има мнение по данъчни въпроси или му се е случвало изобщо да прочете един отчет приходи и разходи през живота си, вижте Кривата на Лафер