Star Wars VII - VIII - IX
-
The Wolf
- В момента играе: Във форума.
- Обратна връзка:
Re: Star Wars VII - VIII - IX
Това истина ли е
Ако е, значи задминаха и DC по фантасмагория 
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
В потвърждение на горните спойлери: https://thecantina.starwarsnewsnet.com/ ... aks.53428/
Цъкате на собствен риск.
Цъкате на собствен риск.
Spoiler for :
¯\_(ツ)_/ ¯
- the_presator
- В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
- Обратна връзка:
Fuck, можеше да пуснеш предупреждението малко по-рано (относно горният ти пост).
С моето аматьорско тролене си мислех, че ще се опиташ да измислиш нещо по-оригинално и затова цъкнах и изчетох всичко без да му мисля много
Сам съм си виновен де >.>
Единственият начин да съм сигурен е като видя филма след 4 дена xD
С моето аматьорско тролене си мислех, че ще се опиташ да измислиш нещо по-оригинално и затова цъкнах и изчетох всичко без да му мисля много
Сам съм си виновен де >.>
Единственият начин да съм сигурен е като видя филма след 4 дена xD
TheChosen1 написа:даджайците
- the_presator
- Обратна връзка:
Само не четете коментарите под видс, защото със сигурност ще има някакви, които спойлват всичко.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8qL4lMQQ9IE[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=B4WBB8gAwTE[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8qL4lMQQ9IE[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=B4WBB8gAwTE[/youtube]
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
- the_presator
- Обратна връзка:
No spoilers in the video (4 real):
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=P8r7Sy7TiAo[/youtube]
Edit:
Lol...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GSCP2yg-v2g[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=P8r7Sy7TiAo[/youtube]
Edit:
Lol...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GSCP2yg-v2g[/youtube]
Принципно нямам желание за каквото и SW да гледам след бутафорната седмица, но даже и мен това ме изненада
https://www.google.bg/amp/comicbook.com ... score-low/

Rorschach написа:Never compromise. Not even in the face of Armageddon. That's always been the difference between us, Daniel.
- the_presator
- Обратна връзка:
Какво по дяолите гледах
Това беше някакъв лош fanfiction...
Edit: Сега, в повече детайли- мнението ми за филма.
(Без спойлери)
Откъде да започна...
Тонът- беше изключително зле. Филма е инфектиран с Марвълски/ Дисни хумор и в резултат на това има плоски шеги и one-liners на всеки 2 минути. На 5-годишните може да им се струва яко, но на мен не. В старите филми хуморът беше умерен, а шегите на място и бяха изпълнени по естествен начин, който не те изкарваше от филма. В TLJ беше точно обратното и на моменти имах чувството, че гледам някаква глупава пародия. Заради това сериозните/ драматичните моменти във филма бяха прецакани, не им се остави достатъчно време, за да ни повлият дълбоко, вместо това почти веднага ни дават тъпа шегичка.
Също така ми се струва, че доста от сцените не бяха подредени добре и много често сменяха локациите, вместо да има продължителни действия.
Сюжета- може би това е SW филма с най-много plot holes. Също така някои неща бяха напълно ненужни. Всичко с Фин, Роуз и хакера можеше да бъде напълно орязано и това само щеше да подобри филма. Говорим за сериозно количество сцени- поне 20-30 мин, които не се вписват с всичко останало и те карат да си мислиш, че гледаш друг филм. Целият събплот с тези персонажи не допринесе с нищо за филма и времето с тях беше пропиляно.
Персонажите- бяха прекалено много! Направо беше овъркилл... Не разбирам защо са решили да вкарат толкова много нови персонажи, вместо да развият и наблегнат на старите... Също така ме издразни как бексторито на такива като Фазма и Адмирал Холдо е изцяло в книги и филма разчита да си ги прочел... защото няма да ти даде никаква друга информация за тях
Музиката беше Ок (даже по-добре от тази на Ep. 7, но отново нищо запомнящо се и в никакъв случай нищо, което да се доближи до епичността на старите тракове).
Сега малко спойлери за отделни неща...
Единственото, от което съм изненадан е, че филма някак си успя да бъде по-лош от Еp. 7

Финална оценка- 5/10 (даже ми се струва много).
П.С. Чакам ревюто на Плинкет, сигурен съм, че ще каже много интересни неща
П.П.С. Сега ще цъкам някои от старите SW игри, за да се опитам да забравя глупостите от филма
Old EU> New EU
Това беше някакъв лош fanfiction...
Edit: Сега, в повече детайли- мнението ми за филма.
(Без спойлери)
Откъде да започна...
Тонът- беше изключително зле. Филма е инфектиран с Марвълски/ Дисни хумор и в резултат на това има плоски шеги и one-liners на всеки 2 минути. На 5-годишните може да им се струва яко, но на мен не. В старите филми хуморът беше умерен, а шегите на място и бяха изпълнени по естествен начин, който не те изкарваше от филма. В TLJ беше точно обратното и на моменти имах чувството, че гледам някаква глупава пародия. Заради това сериозните/ драматичните моменти във филма бяха прецакани, не им се остави достатъчно време, за да ни повлият дълбоко, вместо това почти веднага ни дават тъпа шегичка.
Също така ми се струва, че доста от сцените не бяха подредени добре и много често сменяха локациите, вместо да има продължителни действия.
Сюжета- може би това е SW филма с най-много plot holes. Също така някои неща бяха напълно ненужни. Всичко с Фин, Роуз и хакера можеше да бъде напълно орязано и това само щеше да подобри филма. Говорим за сериозно количество сцени- поне 20-30 мин, които не се вписват с всичко останало и те карат да си мислиш, че гледаш друг филм. Целият събплот с тези персонажи не допринесе с нищо за филма и времето с тях беше пропиляно.
Персонажите- бяха прекалено много! Направо беше овъркилл... Не разбирам защо са решили да вкарат толкова много нови персонажи, вместо да развият и наблегнат на старите... Също така ме издразни как бексторито на такива като Фазма и Адмирал Холдо е изцяло в книги и филма разчита да си ги прочел... защото няма да ти даде никаква друга информация за тях
Музиката беше Ок (даже по-добре от тази на Ep. 7, но отново нищо запомнящо се и в никакъв случай нищо, което да се доближи до епичността на старите тракове).
Сега малко спойлери за отделни неща...
Spoiler for :
Финална оценка- 5/10 (даже ми се струва много).
П.С. Чакам ревюто на Плинкет, сигурен съм, че ще каже много интересни неща
П.П.С. Сега ще цъкам някои от старите SW игри, за да се опитам да забравя глупостите от филма
Old EU> New EU
Мислех да напиша едно кратко изречение за това как преди време ми беше жал за феновете на Star Wars, а днешни дни тъгата и симпатията са се превърнали във физическа болка и сигурно като порасна ще започна кампания за дарения, да вземат да им направят един добър филм на горките хора, щот' не го заслужават това страдание.
Но докато го правих, започнах да си задавам някакви въпроси, и понеже не съм печен фен на Star Wars не съм напълно сигурен, че мога да ги отговоря и да спойлъри.
Първо, ако ще правят Люк някакъв отчаян мухъл за да го начукат на феновете, дето очакват да се е превърнал в интерпланетарния Буда, какъв е смисълът 2 часа сценариста да ни шепне в ухото "ахаааа той не е междувселенския Далай Лама, той е некъв кисел дядка-пияница ментор архитип, гълтай ми спермата!" и накрая да го превръща в легенда дето там маймуната показваше с играчките в епилога на филма? Смисъл пича изхаби цялото действие на Люк да го постави точно там, където феновете го очакваха. Със същия късмет Рей можеше да му намери мършлясалия труп на острова, да гепи книгите (дето съм сигурен, че видях като нигъра отваря чекмеджето на Сокола в последните сцени, и ако съм прав, нали кур за сцената с Йода и смисълът ѝ) и да става там левел 70-ти космически магьосник и да ни спести половин ненужен филм. Не като дядо Люк да ѝ каза нещо, дето ако сценариста не я правеше на тъпа нямаше да схване. Идиоти го схващат след 2 минути в wookieepedia.
Другото, което си мислех, е че всеки д̶о̶б̶ъ̶р̶ ̶ф̶и̶л̶м̶ ̶д̶о̶б̶р̶о̶ ̶ф̶е̶н̶т̶ъ̶з̶и̶ ̶д̶о̶б̶р̶о̶ ̶п̶о̶р̶н̶о̶ добро аниме започва с това главния ти герой да е 1. добър 2. храбър/а 3. добросърдечен/а 4. да има суперсили или потенциал за суперсили. И тъй като целия персонаж на Рей в епизод 7 се основаваше на това коя е тя и защо има суперсили, което в епизод 8 е отговорено с първо, никоя и няма значение и второ, защото всеки може да има суперсили, демек заличавайки всички елементи на персонажа ѝ и сега тя трябва да го изгради в епизод 9. Сега, когато ти трябват 2 филма, за да може главния ти герой да е базово ниво на развитие, ето на това казвам добра $математика$. <и въпреки това съм адски доволен, че родителите ѝ са някакви утрепки, 2 години траях youtube-а ми да е пълен с всякакви педали и уроди, дето вадят доводи от задника си че Рей е дъщеря на клонинга на камериерката, която е чистила мотелската стая след онази вечер, в която Люк и Хан са си пипали пишките и са забременили Р2Д2, докато Ц3ПО е гледал от гардероба, облечен в кожен Дарт Вейдър костюм>
И други въпроси имам, ама реално не ме интересува чак толкова, тъй като ако бях печен фен на Star Wars, на този етап бих обмислял да забравя мечтите си да ставам свинар, тъй като в цѐло село няма достатъчно прасета да изпапат цялата тази помия.
Но докато го правих, започнах да си задавам някакви въпроси, и понеже не съм печен фен на Star Wars не съм напълно сигурен, че мога да ги отговоря и да спойлъри.
Първо, ако ще правят Люк някакъв отчаян мухъл за да го начукат на феновете, дето очакват да се е превърнал в интерпланетарния Буда, какъв е смисълът 2 часа сценариста да ни шепне в ухото "ахаааа той не е междувселенския Далай Лама, той е некъв кисел дядка-пияница ментор архитип, гълтай ми спермата!" и накрая да го превръща в легенда дето там маймуната показваше с играчките в епилога на филма? Смисъл пича изхаби цялото действие на Люк да го постави точно там, където феновете го очакваха. Със същия късмет Рей можеше да му намери мършлясалия труп на острова, да гепи книгите (дето съм сигурен, че видях като нигъра отваря чекмеджето на Сокола в последните сцени, и ако съм прав, нали кур за сцената с Йода и смисълът ѝ) и да става там левел 70-ти космически магьосник и да ни спести половин ненужен филм. Не като дядо Люк да ѝ каза нещо, дето ако сценариста не я правеше на тъпа нямаше да схване. Идиоти го схващат след 2 минути в wookieepedia.
Другото, което си мислех, е че всеки д̶о̶б̶ъ̶р̶ ̶ф̶и̶л̶м̶ ̶д̶о̶б̶р̶о̶ ̶ф̶е̶н̶т̶ъ̶з̶и̶ ̶д̶о̶б̶р̶о̶ ̶п̶о̶р̶н̶о̶ добро аниме започва с това главния ти герой да е 1. добър 2. храбър/а 3. добросърдечен/а 4. да има суперсили или потенциал за суперсили. И тъй като целия персонаж на Рей в епизод 7 се основаваше на това коя е тя и защо има суперсили, което в епизод 8 е отговорено с първо, никоя и няма значение и второ, защото всеки може да има суперсили, демек заличавайки всички елементи на персонажа ѝ и сега тя трябва да го изгради в епизод 9. Сега, когато ти трябват 2 филма, за да може главния ти герой да е базово ниво на развитие, ето на това казвам добра $математика$. <и въпреки това съм адски доволен, че родителите ѝ са някакви утрепки, 2 години траях youtube-а ми да е пълен с всякакви педали и уроди, дето вадят доводи от задника си че Рей е дъщеря на клонинга на камериерката, която е чистила мотелската стая след онази вечер, в която Люк и Хан са си пипали пишките и са забременили Р2Д2, докато Ц3ПО е гледал от гардероба, облечен в кожен Дарт Вейдър костюм>
И други въпроси имам, ама реално не ме интересува чак толкова, тъй като ако бях печен фен на Star Wars, на този етап бих обмислял да забравя мечтите си да ставам свинар, тъй като в цѐло село няма достатъчно прасета да изпапат цялата тази помия.
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Ебаааахти тъпия филм. Ш
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Снощи го гледах, ебаси тъпнята е това, гледам сагата вече само по задължение/навик. Ако не друго, то поне се радвам, че още рано-рано отметнах от календара си тая боза.
- the_presator
- Обратна връзка:
Подкрепям изцяло негативните мнения. Сюжетно опропастен. Иначе красив, де. Ама who cares
(ето един коментар, който се припокрива с едно към едно с моето мнение, а и с вашите предполагам)
(ето един коментар, който се припокрива с едно към едно с моето мнение, а и с вашите предполагам)
Spoiler for :
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
- the_presator
- Обратна връзка:
Spoiler for :
-
The Wolf
- В момента играе: Във форума.
- Обратна връзка:
Момчета, тъкмо мислех да се кача и аз на хейт влакчето и да оплюя филма стабилно, ама вие толкова добре сте се справили, че не сте ми оставили какво да допълня 
- the_presator
- Обратна връзка:
Преди около половин година попаднах на канала WorldClassBullshitters и тези пичове сцепват 
Видеотата им са по-скоро аудио коментари/ подкастове, без нещо снимано, но пак са супер яки и много често ги слушам, докато се занимавам с нещо др
За разлика от много други ютубъри те не се страхуват да кажат суровата истина за новите SW филми и никога не са съмнявали, че Дисни са неспособни да направят добър SW филм xD
Препоръчвам ви да ги чуете:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Edwftx8h7iY[/youtube]
Видеотата им са по-скоро аудио коментари/ подкастове, без нещо снимано, но пак са супер яки и много често ги слушам, докато се занимавам с нещо др
За разлика от много други ютубъри те не се страхуват да кажат суровата истина за новите SW филми и никога не са съмнявали, че Дисни са неспособни да направят добър SW филм xD
Препоръчвам ви да ги чуете:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Edwftx8h7iY[/youtube]
Извън (удобното) конспиративно мислене, сред Холивуд средите е публична тайна, че Дисни наливат милиони в критиците. Не може филми като този или цялата супергеройска поредица да имат рейтинги като някои all-time класики и шедьоври....Buttersa написа:Принципно нямам желание за каквото и SW да гледам след бутафорната седмица, но даже и мен това ме изненада![]()
Ама то си е видимо и с просто око, няма какво да говорим за предположения и конспирации
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
За мен че Дисни наливат пари в критиката е най-видно от този скрийншот на Star Wars, съпоставен с тези два от филми на конкурентното им студио WB.

"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето