човeк написа:Gipo написа:Отзад не си ;)
Благодаря за което. :)
На татка си ли?
човeк написа:Gipo написа:Отзад не си ;)
Благодаря за което. :)
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Vargg написа:Ташак са тея тройки, били те с две жени или с двама мъже. След тая тройка никога няма да бъде същото, пък и да гледам как някакъв миндил лашка жена ми... Че аз му ебах майката на тоя...
човeк написа:Аз съм девствен.
Chris написа:Vermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи
Arathorn написа:Vargg написа:Ташак са тея тройки, били те с две жени или с двама мъже. След тая тройка никога няма да бъде същото, пък и да гледам как някакъв миндил лашка жена ми... Че аз му ебах майката на тоя...
Хах всеноче си виждал ти някога жена![]()
![]()
![]()
Mорт написа:До тройка сме стигали с една мацка, с която бяхме към 2 години. Но пък не го мислехме като изневяра, по скоро като нещо ново в сексуалния живот, в който така или иначе бяхме пробвали доста (без извращенията). Всичко е въпрос на виждания и схващания.
Презервативи мразя, не ми харесват, имам алергия към половината лубриканти, който им слагат. Единствено за еднонощни изпълнения прибягвам до тях. Децата са въпрос на самоконтрол, който гуня единствено когато съм пил, когато пък винаги ползвам презервативи.
Бла Бла Бла!
В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат![]()
Loopmaster написа:Ако ти го лапаш, значи е изневяра, а ако на теб ти го лапат, не е изневяра
O6im написа:Mорт написа:До тройка сме стигали с една мацка, с която бяхме към 2 години. Но пък не го мислехме като изневяра, по скоро като нещо ново в сексуалния живот, в който така или иначе бяхме пробвали доста (без извращенията :shock: ). Всичко е въпрос на виждания и схващания.
Презервативи мразя, не ми харесват, имам алергия към половината лубриканти, който им слагат. Единствено за еднонощни изпълнения прибягвам до тях. Децата са въпрос на самоконтрол, който гуня единствено когато съм пил, когато пък винаги ползвам презервативи.
Хора вие изобщо наясно ли сте ,че даже да не свършите в нея пак може да забременее и това с прекратяването на акта може да не свърши никаква работа и мн яко да го издухате. Вземете да се образовате.
Бла Бла Бла!
В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат![]()
Loopmaster написа:Пенисът пускал няква пумия повреме на секс, в която май имало малко сперма. Май така беше...
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
AcTivE написа:Забрави да кажеш, че е леко киселка на вкус
Бла Бла Бла!