Lineage 2 - всичко
- Cpl. D.Hicks
- В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
- Обратна връзка:
Искам да помоля някой запознат да ми даде сървър с добър рейт (към х50 някъде), на който може да се играе без особени проблеми с 7-8к нет ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."-
P.I.M.P
- Cpl. D.Hicks
- Обратна връзка:
Да, в момента го тествам този сървър, и по първоначални впечатления е добър, но в различни градове няма монстъри за килване ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
P.I.M.P
- Flameblind
- Обратна връзка:
Heine беше добавен в Age of Splendor (chronicle 2) и е свързан с историята на играта, както и с B grade items. Всъщност там започва Епохата на Разцвета, а самият град е доста интересен и разположен на вода. Innadril Castle е замъкът към него. В private servers не е много известен, понеже никой няма data-та за него, само в един съм го виждал с пренаписани изцяло NPCs и там беше обозначен като City of the Blades, защото всичко свързано с duals и 2 handed swords се продаваше там. Както и cloaks и музикални инструменти.
Sic vis pacem, para bellum
- Cpl. D.Hicks
- Обратна връзка:
Ами например в една долина, близо до RoD няма монстъри, а там би трябвало да има мечки, скелети, ратмени, зомбита и т.н.Seth написа:Corporal Hicks написа:Да, в момента го тествам този сървър, и по първоначални впечатления е добър, но в различни градове няма монстъри за килване
е то в градовете няма монстъриизвън тях има.кажи едно място където няма гадове ?а някой знае ли къв е тоя град Хейне ?
"History is written by the victors."Еми такива са сървърите с големите дропове - бъагвиCorporal Hicks написа:Ами например в една долина, близо до RoD няма монстъри, а там би трябвало да има мечки, скелети, ратмени, зомбита и т.н.Seth написа:Corporal Hicks написа:Да, в момента го тествам този сървър, и по първоначални впечатления е добър, но в различни градове няма монстъри за килване
е то в градовете няма монстъриизвън тях има.кажи едно място където няма гадове ?а някой знае ли къв е тоя град Хейне ?
ЕЙ ХОРА ВИЖЕТ ТОВА - http://l2.doom.bg/index-bg.php Дуум са пуснали сървър ца Ц3 със дроп х100 ама тва е работата че преди да си ъпдейтна играта влизах само до някъде (пиша си пасс и име давам ок и там сървъра дето пише колко пинг тва онова и после не мога).Пишеше че ми трябва ъпдейт на играта.Е ъпдейтнах я ама сега нищо не става като пиша име и парола.Сложих си там ИП-то в хостс файла и неее става.Някой може ли да пробва да влезе?
- Flameblind
- Обратна връзка:
- Cpl. D.Hicks
- Обратна връзка:
Ами те са го написали - "Тази Вечер!", така че изчакай до довечераThe dark_B написа:ЕЙ ХОРА ВИЖЕТ ТОВА - http://l2.doom.bg/index-bg.php Дуум са пуснали сървър ца Ц3 със дроп х100 ама тва е работата че преди да си ъпдейтна играта влизах само до някъде (пиша си пасс и име давам ок и там сървъра дето пише колко пинг тва онова и после не мога).Пишеше че ми трябва ъпдейт на играта.Е ъпдейтнах я ама сега нищо не става като пиша име и парола.Сложих си там ИП-то в хостс файла и неее става.Някой може ли да пробва да влезе?
P.I.M.P
- Cpl. D.Hicks
- Обратна връзка:
Аз вече почнах да играя там! Първи впечатления - много добри! Много ми харесва този сървър, добре са го направили, със добри рейтове, нито много големи, нито много високи, въобще е много добре! Има дребни проблеми за дооправяне, но при кой сървър ги няма
Та, дано не го спрат, че е много добър сървър и има перспектива за него 
"History is written by the victors."- Flameblind
- Обратна връзка:
колко дребни ? И да, относно C3 вече има доста сравнително "безпроблемни" сървъри... Чакам някой по-запознат с играта да ми каже колко "full" C3 е този сървър и особено skill fixes и балансирането на C3 дали е готовоCorporal Hicks написа:Има дребни проблеми за дооправяне, но при кой сървър ги нямаТа, дано не го спрат, че е много добър сървър и има перспектива за него
Sic vis pacem, para bellum
-
P.I.M.P
- Cpl. D.Hicks
- Обратна връзка:
Можете ли да ми кажете най добрата екипировка за Блейд Дансър от C grade до S grade, защото не знам какво да му взема ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
P.I.M.P