Lineage 2 - всичко

Игри за PC
Публикувай отговор
Аватар
Вuddy

Мнение от Вuddy »

Де*а и сървърите вече нема читави такива.
Аватар
Вuddy

Мнение от Вuddy »

Някой може ли да даде линкове за Ц2 и Ц1 щото нещо тия в хеадофф не работят.
Аватар
Cpl. D.Hicks
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Обратна връзка:

Мнение от Cpl. D.Hicks »

Искам да помоля някой запознат да ми даде сървър с добър рейт (към х50 някъде), на който може да се играе без особени проблеми с 7-8к нет :roll:

Код за потвърждение: Избери целия код

"History is written by the victors."
a.k.a Хикс
Аватар
Вuddy

Мнение от Вuddy »

На Chronicle 3 ли?Виж 1-вата страница за Leonash.
P.I.M.P

Мнение от P.I.M.P »

Corporal Hicks написа:Искам да помоля някой запознат да ми даде сървър с добър рейт (към х50 някъде), на който може да се играе без особени проблеми с 7-8к нет :roll:

с такъв нет плюс като се има предвид че сървърите са пиратски става лагава работа :(
Аватар
Cpl. D.Hicks
Обратна връзка:

Мнение от Cpl. D.Hicks »

Да, в момента го тествам този сървър, и по първоначални впечатления е добър, но в различни градове няма монстъри за килване :roll:

a.k.a Хикс
P.I.M.P

Мнение от P.I.M.P »

Corporal Hicks написа:Да, в момента го тествам този сървър, и по първоначални впечатления е добър, но в различни градове няма монстъри за килване :roll:

е то в градовете няма монстъри :) извън тях има.кажи едно място където няма гадове ?а някой знае ли къв е тоя град Хейне ?
Аватар
Flameblind
Обратна връзка:

Мнение от Flameblind »

Heine беше добавен в Age of Splendor (chronicle 2) и е свързан с историята на играта, както и с B grade items. Всъщност там започва Епохата на Разцвета, а самият град е доста интересен и разположен на вода. Innadril Castle е замъкът към него. В private servers не е много известен, понеже никой няма data-та за него, само в един съм го виждал с пренаписани изцяло NPCs и там беше обозначен като City of the Blades, защото всичко свързано с duals и 2 handed swords се продаваше там. Както и cloaks и музикални инструменти.
Sic vis pacem, para bellum
Аватар
Cpl. D.Hicks
Обратна връзка:

Мнение от Cpl. D.Hicks »

Seth написа:
Corporal Hicks написа:Да, в момента го тествам този сървър, и по първоначални впечатления е добър, но в различни градове няма монстъри за килване :roll:

е то в градовете няма монстъри :) извън тях има.кажи едно място където няма гадове ?а някой знае ли къв е тоя град Хейне ?
Ами например в една долина, близо до RoD няма монстъри, а там би трябвало да има мечки, скелети, ратмени, зомбита и т.н. :shock:

a.k.a Хикс
Аватар
Вuddy

Мнение от Вuddy »

Corporal Hicks написа:
Seth написа:

Ами например в една долина, близо до RoD няма монстъри, а там би трябвало да има мечки, скелети, ратмени, зомбита и т.н. :shock:
Еми такива са сървърите с големите дропове - бъагви :wink:

ЕЙ ХОРА ВИЖЕТ ТОВА - http://l2.doom.bg/index-bg.php Дуум са пуснали сървър ца Ц3 със дроп х100 ама тва е работата че преди да си ъпдейтна играта влизах само до някъде (пиша си пасс и име давам ок и там сървъра дето пише колко пинг тва онова и после не мога).Пишеше че ми трябва ъпдейт на играта.Е ъпдейтнах я ама сега нищо не става като пиша име и парола.Сложих си там ИП-то в хостс файла и неее става.Някой може ли да пробва да влезе?
Аватар
Flameblind
Обратна връзка:

Мнение от Flameblind »

@Corporal Hicks
possible reasons:
1) NPC server down
2) Mob spawnpoints not written
3) Server sucks :D
Аватар
kokoian

Мнение от kokoian »

Това че е Lineage 2 chronicle 3 e в бг сървър,означава ли че използва бг скоростта?

Тва го питам щото моя межд. е 10кб/с :?:
Аватар
Вuddy

Мнение от Вuddy »

kokoian написа:Това че е Lineage 2 chronicle 3 e в бг сървър,означава ли че използва бг скоростта?

Тва го питам щото моя межд. е 10кб/с :?:
Да.
Аватар
Cpl. D.Hicks
Обратна връзка:

Мнение от Cpl. D.Hicks »

The dark_B написа:ЕЙ ХОРА ВИЖЕТ ТОВА - http://l2.doom.bg/index-bg.php Дуум са пуснали сървър ца Ц3 със дроп х100 ама тва е работата че преди да си ъпдейтна играта влизах само до някъде (пиша си пасс и име давам ок и там сървъра дето пише колко пинг тва онова и после не мога).Пишеше че ми трябва ъпдейт на играта.Е ъпдейтнах я ама сега нищо не става като пиша име и парола.Сложих си там ИП-то в хостс файла и неее става.Някой може ли да пробва да влезе?
Ами те са го написали - "Тази Вечер!", така че изчакай до довечера :wink:

a.k.a Хикс
P.I.M.P

Мнение от P.I.M.P »

гледам че обсадите работят в дуума :) тва е добре.като го пуснат довечера почвам да играя там.
Аватар
Cpl. D.Hicks
Обратна връзка:

Мнение от Cpl. D.Hicks »

Аз вече почнах да играя там! Първи впечатления - много добри! Много ми харесва този сървър, добре са го направили, със добри рейтове, нито много големи, нито много високи, въобще е много добре! Има дребни проблеми за дооправяне, но при кой сървър ги няма :D Та, дано не го спрат, че е много добър сървър и има перспектива за него :wink:

a.k.a Хикс
Аватар
Flameblind
Обратна връзка:

Мнение от Flameblind »

Corporal Hicks написа:Има дребни проблеми за дооправяне, но при кой сървър ги няма :D Та, дано не го спрат, че е много добър сървър и има перспектива за него :wink:
колко дребни ? И да, относно C3 вече има доста сравнително "безпроблемни" сървъри... Чакам някой по-запознат с играта да ми каже колко "full" C3 е този сървър и особено skill fixes и балансирането на C3 дали е готово
P.I.M.P

Мнение от P.I.M.P »

без да се пробва неможе да се каже :) аз сега ще делна играта и ще я запиша наново че се прее** заради 1 пач за един сървър и веднага почвам че и без тва само гу имам :(
Аватар
Cpl. D.Hicks
Обратна връзка:

Мнение от Cpl. D.Hicks »

Можете ли да ми кажете най добрата екипировка за Блейд Дансър от C grade до S grade, защото не знам какво да му взема :roll:

a.k.a Хикс
P.I.M.P

Мнение от P.I.M.P »

не съм запознат с хеви арморите от ц до б защото само лайт играя винаги :(.но като с му вземи найтмер или маджестик хеви :)
Публикувай отговор