Емилия кво мисли по въпроса, бачи Мите?Dante написа:Spoiler for :
Правиш се тука на големия отворко, ма довечера ше готвиш бухти и ще ги ръсиш с пудра захар, хич да не е.
Емилия кво мисли по въпроса, бачи Мите?Dante написа:Spoiler for :
Кирил ли се казва бе?Admiral General Till написа:имен ден на баща ми
къв друг празник
nz ko e king of tokio amaDante написа:
Иначе днес ходих с приятелката си в Пицария Рома и не само, че беше ултра гъчът, ами и чакахме за пиците ЕДИН час и десет минути, кълна се. Никога не ходете в тая пробира пицария. И заради малоумния празник ни Ел Хаус, ни Мърфис, ни Рафи, ни нещо свястно имаше места по центъра
не е плебско, брат, аз самия винаги бих предпочел кафявото (коняк от Шампан и околията или пък едномалцов скоч от островите горе), просто от по-софт питиетата МОËто е това което най се доближава до тях, предвид че си е бейсикли газирано прото-Хенеси.Admiral General Till написа:иначе, с риск да прозвуча плебски, МОЕТ-а хич не ми го вдиганз що
VVARDEYN написа:не е плебско, брат, аз самия винаги бих предпочел кафявото (коняк от Шампан и околията или пък едномалцов скоч от островите горе), просто от по-софт питиетата МОËто е това което най се доближава до тях, предвид че си е бейсикли газирано прото-Хенеси.Admiral General Till написа:иначе, с риск да прозвуча плебски, МОЕТ-а хич не ми го вдиганз що
![]()
пък в крайна сметка некои ситуации просто изискват по-софт подход, ако ме разбирате..![]()
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай