На някои хора просто не трябва да им се позволява да правят клипове.
Не стига, че качеството е ужасно, ами и пичът е изключил звука и е пуснал няк'ъв джаз
На някои хора просто не трябва да им се позволява да правят клипове.
По форумите засега няма нито един от европейската Червена зона, който да е потвърдил, че е поканен. Или поне аз не съм видялМинотавъра написа:А можеш ли да играеш? Или все още сме в "лайняната зона"?
Минотавъра написа:OS: Windows XP · Windows 7
CPU: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 4000+ or better · Intel Core 2 Duo Processor 2.0 GHz or better
RAM: 2 GB DDR2
Video: ATI X1800 or better · nVidia 7800 or better · Intel 4100 Integrated Graphics or better
DVD-ROM: 8x or better
Това са минималните системни изисквания. Оптималните са значително по-високи.
The Best написа:Нискостеблен хомосексуален плъх!
Е то т'ва е компютър от 2007-а бе, ти от колко време не си я ъпгрейдвал тая щайга?!?!gua543 написа:![]()
![]()
Да, трябва ми мноооооого по-добър компютър от сегашния ми.
Официални са.dr_gilotin написа:Относно тези изисквани официални ли са, много ниски ми изглеждат(та дори и за минимални).
Повечето MMORPG-а идват с free trial - пробваш играта безплатно за 5-7 дни и решаваш дали да я закупиш.Capo написа:Колкото до free-trial, най-вероятно да се появи такъв около година след излизането на играта.
Ами само веднъж си сложих ново видео (когато излезна Pro Street, не помня година) и малко RAM, която обаче впоследствие се скапа и сега съм с 512. За друго няма пари.Минотавъра написа:Е то т'ва е компютър от 2007-а бе, ти от колко време не си я ъпгрейдвал тая щайга?!?!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Западналите апартаментите, престъпността, тънещите в мизерия обикновени хора и арогантните богаташи...ех, колко беше хубаво да гледаш как Малак я прави на сол.gua543 написа:Някой друг сеща ли се за пътуванията из Тарис като гледа скрийншотовете? Навява доста спомени.
Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."