DennisEverything? написа:Искам снежец![]()
Форумни бордисчета/скьорчета,някой ше ходи ли на Банско на откриването?
Кво откриване ве пич, на Банско става само за алкохолен туризъм
DennisEverything? написа:Искам снежец![]()
Форумни бордисчета/скьорчета,някой ше ходи ли на Банско на откриването?
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?

Е малко е клиото, ама аз и след него ще карам малка кола - голф 2, 1,3, 60 кончета на бензин:)Vermic написа:Хах това не е ли малък автомобил?Кофти е да караш малък после като те пуснат на голем и става лошо :ДSweeney Todd написа:Днеска ми бяха първите час и половина кормуване. Едно Рено Клио 1,5 дизелово, ама с нааай-отвратителния скоростен лост (то и съединителя не беше много в ред ><), който съм виждал...
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Има и в #sexThe Chameleon написа:Bече има хора само в каналите от градовете. Мъртвило! xD
АСХАХАХХАХ в гей има ли хора ?!bYbonЪъЪъ написа:Има и в #sexThe Chameleon написа:Bече има хора само в каналите от градовете. Мъртвило! xD![]()
Кур за смотаняците, които си правят каквото искат. Знакът стоп, идиот, такъв, е за да спреш и да пропуснеш превозните средстава по другияпът. Пешеходец и релсово превозно средство са винаги с предимство.Kardinala написа: П.С. Кур за правилника за движение в София
Младите водачи да могат да карат само коли с малки двигатели. Този текст замени първоначалната идея на МВР - със Закона за движение по пътищата да се забрани на младите да карат през нощта.
...
Предлага се да се запише, че мощна кола е такава с двигател над 1600 кубически сантиметра. Но ограничението ще е само за младежи до 25 години.
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
много добра идея. трябва да се стегне работата. да те е страх да излезеш с колата от келешчета разцъквали нийд фор спийда преди да вземат книжка.Младите водачи да могат да карат само коли с малки двигатели. Този текст замени първоначалната идея на МВР - със Закона за движение по пътищата да се забрани на младите да карат през нощта.
...
Предлага се да се запише, че мощна кола е такава с двигател над 1600 кубически сантиметра. Но ограничението ще е само за младежи до 25 години.
Само не ми викай идиотМорт написа:Кур за смотаняците, които си правят каквото искат. Знакът стоп, идиот, такъв, е за да спреш и да пропуснеш превозните средстава по другияпът. Пешеходец и релсово превозно средство са винаги с предимство.Kardinala написа: П.С. Кур за правилника за движение в София
Жълтатасветиа не значи "Няма време! Мини с 90 презкръстовището!". Аман от келеши.
http://btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=121353
Младите водачи да могат да карат само коли с малки двигатели. Този текст замени първоначалната идея на МВР - със Закона за движение по пътищата да се забрани на младите да карат през нощта.
...
Всъщност, това е безкрайно необмислена идея.Ограничението трябва да е по МОЩНОСТ, не по обем.Защо? Защото една 1.5 бензинова количка може да има и със 140 коня ( има такива сивици доколкото знам ), а един Golf 1.9 TDI има 110кс.А споменатия голф е една пъргава, икономична кола, която харчи малко ( пасат със същия ДВГ прави разход 8-9 )I_Hate_Noise написа: много добра идея. трябва да се стегне работата. да те е страх да излезеш с колата от келешчета разцъквали нийд фор спийда преди да вземат книжка.
Кво беш ГТП?!Squiz написа:За съжаление - като знам как се минава ГТП, и да ги забранят - все тая е...
Годишен технически прегледVermic написа:Кво беш ГТП?!Squiz написа:За съжаление - като знам как се минава ГТП, и да ги забранят - все тая е...