тъп баттъл нет вижте за каква чикия става дума
най горната игра експирианса който ми е дало на новата версия и игрите на старата 5 разлики и на останалите ми игри на новата версия дава по макс 50 експ.
А не вие не спряхте,сега друг се появи,Девил се примири с лошо,трябва ли ти да си следващия???
Ще кажете въпросния човек има подобни проценти победи/загуби......
Star.Werra ~ 600-300
sclorg ~ 100-140
Толкова се радвам за всички дето толкова ревяха от смърфове сами си го направиха това сега....
Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
Как скаутвате? Аз обикновено играя с хората и строя по някоя ферма в центъра на картата или пък пускам някое и друго сентри ако намеря. В по-късен етап може да направя някой юнит invisible.Случвало ми се е да загубя само защото не съм скаутвал като хората. Вие как го правите?
Ако играта не е важна (ladder или турнирна) въобще не си правя труд да scout-вам ;] Ако е важна и не ме мързи scout-вам със скелети, ghloul-чета, gargs, светване от гоблин магазина ;]
btw аре събота едно турнирче на 1.15 (да се надяваме че дотогава headoff ще са си update-нали server-a). Казвайте кога ви е удобно, за да решим от сега. И този път да не си помислят да играят хора с ping>500. Записани до сега : unruly; MrXYY
Спортните залози крият огромни финансови и психически рискове . Не залагайте ако не можете да си позволите евентуална загуба на пари .Ако имате проблеми с хазарта потърсете специалист .