Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали?

Нещата от живота
Публикувай отговор
Deprivd
Обратна връзка:

Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали?

Мнение от Deprivd »

:| :| :|
МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
Аватар
Маце Борко
В момента играе: Пойдохме нахуй

Мнение от Маце Борко »

what if they get me? написа:
kaboom написа:ми то и аз да бех, щех да си садвам на наляво и надясно, че има некъв откачен дето ми се заяжда за монстъра :lol:
аз не съм се заял, аз директно си я репортнах на управителя на следващия ден, защото очевидно ме излъга и не си върши работата добре. Да е мислила, а не да ми реве после. :lol:

ИМА ЛИ НА КОГО ДА ТЕ РИПОРТНА ЗА ТВА ЧЕ СИ НУУБ В ЖИВОТА АЗ ТЕБЕ, А

:D
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Аватар
AcTivE
The King of Kings
Обратна връзка:

Мнение от AcTivE »

Волтаж, ти си се превърнал в най-страшния й кошмар, след като година по-късно тя все още обсъжда неприятното ви познанство с околните :lol: Въпреки, че и твоята постъпка е много кофти, тя си е виновна, че е трябвало да знае с какъв ВИП клиент си има работа, направо си и взел страха с тези оплаквания :lol:
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Аватар
Kirilicata
В момента играе: MoneyCrafta

Мнение от Kirilicata »

Волтаже..., ти си проект на ЦРУ.
нелегален написа:
Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...
не искам да имаме никакви взаиомоотношения.
Аватар
Kirilicata

Мнение от Kirilicata »

>reddit
нелегален написа:
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

• :live:
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Children of Bodom
В момента играе: c няк'ъв евтин Jackson

Мнение от Children of Bodom »

епа а се ебат ве, боли та фара
нале тебе не са та ебали :)

нали ?
Children of Bodom
angry are rising
Running amok, slaying
with a sense of desire
From the twilight of the past,
among the victims who died
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Волтажен, сега ще ти кажа какво се е случило. Момчетата са били притеснителни и не са искали да ти кажат, че не искат да имат взимане/даване с теб извън автобуса. Цъкали са игри заедно, гледали са филми, пушили са... В общи линии всичко, без това, което си си помислил. Може и да са си криели монстъра от теб :lol:
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Маце Борко

Мнение от Маце Борко »

На мен ми прилича на напълно класическия случай с момчето, което по принцип е свястно, но често е неприятно и се държи неадекватно и поражда следните чувства у другите:

1) известна доза симпатия
2) скрито съжаление
3) желание а злорадство зад гърба му

Най-вероятно момчетата, от една страна, не са можели да те понасят особено, но от друга не си им пречел толкова, а и не си бил откровено гаден, за да те гаврят. Едното от момчетата не е искало да му ходиш на гости и са решили да се съберат само двамата, но без да разбереш, за да не те обидят открито. Когато си станал да ходиш с тях, са се смутили, щото за първи път е трябвало открито да покажат, че не те искат в компанията си. Разбирам го и мисля, че всеки е имал някакъв съученик, който по принцип си е окей и нямаш нищо против него, но просто не те кефи и ти се ще да го разкараш без да искаш да го засегнеш. Обикновено след това подмяташ, че е смотаняк, за да успокоиш съвестта си.

Сори, ма е много по-вероятно отдалечавайки се от теб да са те изебавали, за да потиснат чувството си на вина, че са те отрязали, отколкото ти да си видял през тях и да си ги ебавал с твоя много умен приятел, щото са се чукали в гъза.

- Алминатора

- кримсънчето
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Значи, ако думите на маце Борко са верни, то поне едно време волжния е бил свястно момче :lol:
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Възражения няма, всички сме съгласни, че си голям филмар и че ако не престанеш скоро, ще кръстят някое психическо разстройство на теб :lol:
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аз

Мнение от Аз »

Според мен няма нищо лошо, ако са били гееве, да им е неудобно малко :arrow: Това си е тактичност един вид, не са искали да ти се навират в лицето :!:
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
The Wolf
В момента играе: Във форума.
Обратна връзка:

Мнение от The Wolf »

Волтажа доставя с новата си история, както винаги. Което ми напомня една история, която ми се случи на мен и беше доста брутална и срамна. Ще я разкажа за морална подкрепа към волтажа и други, които биха се престрашили да споделят срамни моменти.

Горе-долу е близка до историята на Волтажа. Имах един много добър приятел, с който много бяхме гъсти. Още от малки се познавахме, после бяхме в един клас и тн. И си бяхме неразделни в даскалото. Класа не беше нищо особено, паралелка информационни технологии - 7 клас. Пълно със зубрачи и неадекватници. И много грозни курвета. Имаше само една наистина яка мацка, ама осрах нещата с нея, заради егото си, да не разказвам срамни подробности. Естествено, гледахме да страниме от нашия клас и главно движехме с батковците от горните класове или се отделяхме сами да пием бирички и да си говорим разни простотии. Нищо съмнително и проблемно, макар че явно неудачниците от класа са таяли някаква злоба от това, че не им обръщаме внимание и гледаме да не се задържаме с тях.

И всичко започна от една нахакана курва от класа, която е като кон в лицето и беше по висока от мене, а аз никак не съм нисък. Беше минала целия клас без мен и моя човек, което не е особено постижение, на фона на това, че повечето бъдещи програмистчета бяха доста сдухани, а тя беше отракана. Отправи ми директно предложение да се отбия у тях , на което още по директно и отказах с простата дума “не“. Без да я обиждам. И си мислех, че сме изчерпали въпроса, но вярно е, че грозноватите жени са много отмъстителни. Почна да ни следи от разстояние с грозните си приятелки, къде движим, какво правим, в което аз не намирах нищо нередно, може би ако имах адекватен и високо просветен приятел като волтажа, щеше да ме светне, че ме следят и щях да си спестя големия срам, който ме чакаше.

Един ден си взехме по две павурчета водка и се понапихме леко. Влизаме в час баш при класната след това с леко закъснение. Онея курветини ни изпреварили и стоят до класната на дъската. Целия клас ни гледа като извънземни, а класната ни гледа лошо и без да ни обяснява нищо казва: Изпразнете си раниците и двамата веднага! Освестих се и попитах какво търсят, като цялата работа ми беше по скоро смешна, а не сериозна. И тогава класната съвсем отговорно ми вика, че търси наркотици. А ние сме леко пияни и червендалести и вярно изглеждахме малко странно. Откриха в моята чанта две бели хапчета, без опаковка. Тва си беше най-обикновен парацетамол, че бях голям импулсивен нервак и често ме болеше киферицата, затова чат-пат взимах, ама ги вадех от опаковката и си ги слагах в пликче, все едно са от онея ментови бонбони, имаше едни големи бели – ментолки ли се казваха не помня вече. Класната ги взе и ги показа на онези разпоретини, все едно че знаят какво е това. И тези естествено казаха, че това е екстази.

Последва един от най-унизителните моменти в живота ми, в който класната ме джобеше пред целия клас и ме накара да се съблека по бельо да не крия още нещо. Също и моя приятел покрай мен го отнесе и повтори процедурата. След това последва водене при сестрата, ходене при директора, извънредна среща с родителите ни. Въпреки че нищо не се доказа съмнението остана дълго време след това, че дори и родителите ми постоянно ме пребъркваха и разпитваха месеци наред. Аз естествено още тогава успях да и го върна частично на онази курвичка като на свой ред я издадох, че носи съмнителни кутии с цигарки и определено количество презервативи и след щателна проверка на класната това се доказа. Яд ме е само, че не я съблякоха и нея да и видят покритите със сперма гащички. Не се спрях дотук, понеже съм много отмъстителен към прецакалите ме хора и не се спирам пред нищо, докато не им го върна двойно. Обаче и тази не си поплюваше.

Измисли нова сплетня – че сме били педалчета и се постара всички от класа да научат както и да стигне до учителите. Най-срамното е, че и тука тая находчива гаднярка имаше “доказателство“. Понеже често правех купони у нас с приятелите от тренировките, а и по принцип по това време въпросният ми приятел ми беше един от най-добрите, често го канех да цъкаме игри, гледаме кеч или футбол или просто да се напиеме здраво у нас, както и аз често ходех при него. Той имаше плейстейшън, а аз екс бокс и ни беше много яко да пием и играем, особено като родителите ни бяха някъде на почивка или на гости. И веднъж след як запой бяхме излезли по гащи на балкона да целим с водни балони стоящите отдолу пред блока. Тая кучка е успяла да ни направи снимка тогава, благодарение на съседка на моята възраст, с която явно са били приятелки и която открито ме недолюбваше, защото не я канех на партитата, а и не ходих на нейните, въпреки че известно време ме канеше. Дори веднъж ми счупи бравата на вратата, ама нямаше как да докажа, че е тя. В крайна сметка след много ебавки, номера и словесни престрелки и от двете страни, тази повлекана напусна класа, а малко по късно го напуснах и аз, в интерес на истината. Няма да забравя колко спичащ момент беше, като един учител ни привика и ни каза разочаровано: Момчета, вижте се бе, най-здравите мъжаги в класа, а да го играете обратни, няма ли момичета за вас? :?

От мен да знаете, непривлекателните жени са толкова отмъстителни, че майката си трака, пичове! Внимавайте с тях и как ги режете :|
The Wolf
Обратна връзка:

Мнение от The Wolf »

нелегален написа:
The Wolf написа:паралелка информационни технологии - 7 клас.
The Wolf написа:Беше минала целия клас без мен и моя човек
начи
цялата тая история
бих я повервал
само при едно условие:
училището ти да е било в един от следните квартали:
- Люлин
- Дружба
- Надежда
- ОК1
- Захарна Фабрика
- ФакултетО

ако не е, заеби.
Добави към тия и Обеля и Филиповци :) Не се срамувам, че съм от Люлин и често даже го изтъквам. Тва ме направи човек, че съм наполовина люлинчанин, наполовина перничанец :oops:
Аватар
Маце Борко

Мнение от Маце Борко »

първо държа да уточня, че утре имам много тежък изпит, на който ще бъда скъсан и гледам да се разсейвам с нещо
затова пиша в темата

в така представената светлина към волтажа възражения по отношения на двамата му съученици нямам

към беста си имам подозренията, че е още в училище, щото има доста нисък awareness и май не си дава сметка как му звучат историите отстрани
като бях на 13-14 си измислях такива сюжети, с които да впечатлявам момчетата на село като ме питат имам ли си приятелка, щото те си опъваха през ден селските невръстни цигански милейдита, а аз още не си бях обръснал девствения мустак
по тоя начин хем се правиш на пич с няква вълнуваща история, хем намекваш "индиректно" къв си играч и не те ебе много за курвите, дет ти се свалят

пък тва да имаш игра на омраза с няква курва е много секси всъщност

както и да е

- Алминатора

- кримсънчето
The Wolf
Обратна връзка:

Мнение от The Wolf »

Менторе, прав си. Това, че са ме помислили за педалче, ми вдига неимоверно шансовете да свалям, като го разкажа на някоя :oops: Още помня как учителката по физе не ни даваше да хвърляме медицинска топка, да не пръснем веничките :(

Тая беше толко грозна, че всички бихте я върнали 100 процента. По ми беше досадно да ми налита, отколкото да го изтъквам. Отделно на 18 се омъжи, има деца вече и ми е много жал за този, когото излъга.

Всички тук разказваме небивали истории. За това е темата. А съм наясно, че повечето няма как да ми повярвате, като не ме познавате, просто не искам само волтажа да се срами тука.
Аватар
Мастър Люх
В момента играе: ❚█══█❚

Мнение от Мастър Люх »

баце Морко написа:На мен ми прилича на напълно класическия случай с момчето, което по принцип е свястно, но често е неприятно и се държи неадекватно и поражда следните чувства у другите:

1) известна доза симпатия
2) скрито съжаление
3) желание а злорадство зад гърба му

Най-вероятно момчетата, от една страна, не са можели да те понасят особено, но от друга не си им пречел толкова, а и не си бил откровено гаден, за да те гаврят. Едното от момчетата не е искало да му ходиш на гости и са решили да се съберат само двамата, но без да разбереш, за да не те обидят открито. Когато си станал да ходиш с тях, са се смутили, щото за първи път е трябвало открито да покажат, че не те искат в компанията си. Разбирам го и мисля, че всеки е имал някакъв съученик, който по принцип си е окей и нямаш нищо против него, но просто не те кефи и ти се ще да го разкараш без да искаш да го засегнеш. Обикновено след това подмяташ, че е смотаняк, за да успокоиш съвестта си.

Сори, ма е много по-вероятно отдалечавайки се от теб да са те изебавали, за да потиснат чувството си на вина, че са те отрязали, отколкото ти да си видял през тях и да си ги ебавал с твоя много умен приятел, щото са се чукали в гъза.
Еми, аз стигнах до същия извод след по-малко от минута, като му прочетох историята. :lol: Само дето ми се струва излишно, че подхождаш толкова внимателно и аналитично.
TAPAKO PROST...
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

ако четеш това, значи си ПЕДАЛ :P
Аз

Мнение от Аз »

Аз пък в училище дружах с едно момче и тъй като бяха 23-24 момичета в класа и не им обръщахме внимание, защото бяха грозни, ни заклеймиха за гееве :!: Явно това е универсален похват :arrow:
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
Аватар
Kirilicata

Мнение от Kirilicata »

Нокти написа:ако четеш това, значи си ПЕДАЛ :P
Ето това е неловка ситуация :wink:
нелегален написа:
Публикувай отговор