Джунейд написа:Доста смотано ми се струва да се специализираш с 3-4 героя, с които да имаш по 300 игри, а с други да имаш по 15-20
DotA e същата, не ?
Джунейд написа:Доста смотано ми се струва да се специализираш с 3-4 героя, с които да имаш по 300 игри, а с други да имаш по 15-20
Боже престанете да сравнявате Дота с Лигата, това е като да сравнявате Half-Life 2 c Call Of Duty. Двете са от 1 жанр, но се различават коренно, особено след епизод 2 на лигата.Desolated написа:
DotA e същата, не ?
+1Desolated написа:Тогава те да престанат да изтъкват какво е било смотано, каква е била играта и като цяло смешният им attention whoring.Аз не съм отишъл в темата за DotA 2 и да спамя, как LoL ще я отвее, нали така. Всяка жаба да си знае гьола.
Аз написа:Жени тук не виреят![]()
Desolated написа:ТАз не съм отишъл в темата за DotA 2 и да спамя, как LoL ще я отвее, нали така. Всяка жаба да си знае гьола.
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
Гюнай написа:Desolated написа:ТАз не съм отишъл в темата за DotA 2 и да спамя, как LoL ще я отвее, нали така. Всяка жаба да си знае гьола.
shot tva nqma kak da stane ;(
p.s.
lol e za pederasti

Вейн беше голяма сила, но и нерфнаха move speed-a, damage на q и стелта на улта. Graves е силен единствено и само ако се уядеш от рано и задминеш противниковото кери по итеми. 2-те най-силни керита в момента са Corki и Sivir, като Corki изисква бая скил за да се изиграе правилно.Dante написа:Писна ми да падам от Мейдж и Рейндж герои, щото все играя с асасини, които атакуват директно. Винаги като падам, падам щото не мога да ДОКОСНА противниците си.![]()
Та - най-добрите рейндж и мейдж герои? Какво мислите за Вейн?
Най-добрия герой, който Riot са пускали!ahala написа:А за Ziggs какво мислите ? :Д

Да ве, супер е брутална. Доста време се чудих между Маймуната, Грейвс, Езраел и Вейн, ама го избрах него, щото ми беше най-най-първия герой с когото цъках и трябваше да го имам. Освен това е брутален и мачка много!Stylized Corpse написа:маймуната ли бе
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко