readonly, настоявам да ми кажеш, че таз' снимка 'де си пуснал е на около 3-4 години, точно преди момента, в който си решил да пущаш коса, и че всъщност не си я обръснал така брутално.
Шефе, тя сама опада

In loving memory ov..
readonly, настоявам да ми кажеш, че таз' снимка 'де си пуснал е на около 3-4 години, точно преди момента, в който си решил да пущаш коса, и че всъщност не си я обръснал така брутално.
ФантагИро написа:Защото малко хора биха правили такава тройка, затова.
Според мен тройката с 2-ма мъже не е кой знае какво. Ама тройката с друга жена си е друго нещо вече
O6im написа:ФантагИро написа:Защото малко хора биха правили такава тройка, затова.
Според мен тройката с 2-ма мъже не е кой знае какво. Ама тройката с друга жена си е друго нещо вече
дам съгласен въпреки че тройката си е нож с две остриета особено за хора с сериозна връзка,защото после ще почнат неща от сорта с нея повече ли ти хареса тя по добре ли духа и т.н. като слагам уточнението че си зависи от хората.А и аз лично никога няма да се съглася на тройка с друг мъж,защото да гледам как чука моето момиче това е все едно да ми изневерява пред очите.
readonly написа:Бре, почна и нещо смислено да се случва в тоо форум !readonly, настоявам да ми кажеш, че таз' снимка 'де си пуснал е на около 3-4 години, точно преди момента, в който си решил да пущаш коса, и че всъщност не си я обръснал така брутално.
Шефе, тя сама опадаИ още оредява. Косопадът е манафщина !
In loving memory ov..
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
creator написа:readonly, chameleon,the:
Тая снимка е велика. Абе това не е ли паркчето в Русе? Щото блокът на чичо ми е точно там. Смисъл ходя от време на време. :)
creator написа:Saren, харесах мнението ти, защото си мъж. Имаш моята скромна подкрепа - какво си се комплексирал (силно казано) за "истинското усещане". Презервативът усилва кръвообращението и като цяло ерекцията. Смисъл по-твърд и по-дълъг. Иначе си еталон за сексуално поведение. Weiter so. :D
DennisEverything? написа:А,бе,фиданки,някой от вас ще ходи ли на Обзор тая година?
2Д искам да разбера ти кога отиваш,щото и аз ше ходя към 21ви.Може и да се засечеме (:
Някой друг?
Да,бе,ше си го дам на русначките,защо не![]()
Уж държа на водка...пък ше видим
Gipo написа:човeк написа:Аз съм девствен.
Отзад не си