Форумен FIFA турнир XXV [Шампион Vicen7e]

Игри за PC
Публикувай отговор
Аватар
If4y
Обратна връзка:

Re: Форумен FIFA турнир XXV [Групова Фаза]

Мнение от If4y »

If4y-alan_smith-
1 мач-1:1
2 мач-1:1
Аватар
FELIX
Обратна връзка:

Мнение от FELIX »

MaRiN_007 написа:Еми и аз ще кажа моето скромно мнение с оглед някой хора да се обидят. Този бфл пач като го сложих добре горе долу ми хареса уж може да е за оригинални игри дадох си там регистрирана версия на играта имам, еми пуснах един мач както зареждаше и е изхвърли от цялата игра с съобщение сенд ор донт сенд , пробвах пак същатата работа. Еми сега сезона на феновете е само за мулти какъв е смисъла от него като 90 % от хоората не играят сингъл то беше ясно от начало че за да се направи отбор и да се вкара в мулти трябва ЕА дабарат , както и трябва да се играе в режим бе а про 11 на 11 където през ип или лан неможе.
Друго реших да го махна тоз пач дадох ънинстал на всичко пускам играта - сенд ор донт седн правих работи някви джаджи същата работа неможе да зареди и сега трябва прейнстал. Пълен отврат за мен незнам идеята е добра , ама както каза феликс много пъти се осират нещата , като визия пача ми харесва , но има доста бъгове. Това е от мен
Сега трябва прейсталирам фифата пак :|

пфффф баси историята баси... е от тия твой думи Марине просто вече тотално съм се отчаял и повече край, аз това дори не искам да го чувам за тоя пач, та ако ще да съм фен на ЦСКА И ЛЕВСКИ :lol:
ще им играя аз с някакви отбори-абе я си земете се осъзнайте баси
били сложили В група... лоооол, супер яко ще да е, охооо имат си собствени песни лелеее тоя дето ги е изпял шапка му свалям само дето незнам колко трябва да е тъп за да си даде песните на толкова тъп пач...
абе това ако ми беше станало на мене да трябва да преинсталирам направо ги хващам тия сите там отивам им у офиса ли къде имат нещо и ги чупя просто, това е подигравка баси, 1 година седят кумят се и правят нещо и накрая секи път се осират ама яко, разтройство ли устройство ли имат незнам :lol:
За хората който вече мислят като мене им давам съвет просто следващия път когато чуят че има БФЛ пач да вземат да драснат едно писъмце до ЕА в което има 2 варианта-да ги нахлебят здраво и второ да ги нещо там ръчкат да правят БГ първенство... абе да им кажат и Б група да сложат ако искат и А регионална :lol: :lol:

апхахахахха, абе щооо тия от БФЛ не направиха А регионална??? виж яз на тия им се кефим-сигурно е яко клане там :118:
Аватар
tanasi
Обратна връзка:

Мнение от tanasi »

Забранява се всеки вид на чийтването. Трябва да играете с "чиста" фифа, без никакви пачове и модове.

Тва не казва ли всичко? Не стига че тва ни е едно от правилата, а и Марин и Феликс са се изказали против, което е достатъчно за да кажа и аз не... Нямам идея кво е ФГ, ама не ме и интересува, ако нещо не ви изнася -> явно си имате друг форум играйте си там :)

PS: Eст ако Букмейкъра и Крис кажат, че са за тоя пач ще се примиря... С опита ми обаче от старите БФЛ мисля, че едва ли ще направят такава грешка :)

PS2: Bai Nas си е сложил пача и каза да си пиша служебна победа, дадох лог на Букмейкъра в Skype... Голяма калитарщина пака при мене, знам :lol:
Never Give Up
Never Surrender
Never Admit Defeat

Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...

I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down
Alan_Smith
Обратна връзка:

Мнение от Alan_Smith »

Незнам за какво говорите, но съм против сякви пачове!!
Изображение
Аватар
Букмейкара

Мнение от Букмейкара »

TroY Gonzo написа:еми тука сме доста от ФГ .. и сме с пача вече така че ...

70 процента от населението на Кърджали е турци ..... така че да даваме града на Турция по твоята логика :?
Изображение
Аватар
collector

Мнение от collector »

Collector 1:0 rooney_raim
Collector 2:2 rooney_raim
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

Хах Жоро изби с поста :lol:

Еми да ей сега си оправих фифата и махнах пача , така че който иска да си играе с пача да играе в други форуми .
Феликс от еа ще направят бг първенство така или иначе , аз ако бъда честен винаги съм го слагал ей така пача и много пъти ми е прецаквал фифата да не кажа всички. То не бяха GFX пачове незнам кво беше само ми твари фифата и ми лагва повече. Ама докато еа не направят първенство ще е така. Все пак аз уважавам труда на хората който са го направили , и ги поздравявам че са се постарали ама има едно НО голямо. Както и да е
сега да казва кой ще играе кой няма да се знае да се редуцира груповата фаза.
Изображение
Аватар
If4y
Обратна връзка:

Мнение от If4y »

знам че има още мн време ама пона като нямаш време кажи
[15:27:47] |<(X_X)>|BELOV|<(X_X)>| каза: pi4 imame ma4
[15:27:51] |<(X_X)>|BELOV|<(X_X)>| каза: ot pcmaniq
[15:28:08] |<(X_X)>|BELOV|<(X_X)>| каза: tyka li si
[15:29:28] |<(X_X)>|BELOV|<(X_X)>| каза: ehoo
[15:29:30] |<(X_X)>|BELOV|<(X_X)>| каза: ma4 imame
[15:50:25] |<(X_X)>|BELOV|<(X_X)>| каза: ehooooooooo
[16:09:24] |<(X_X)>|BELOV|<(X_X)>| каза: ima li nqkoi
[18:26:18] |<(X_X)>|BELOV|<(X_X)>| каза: tyka li si
[19:47:14] |<(X_X)>|BELOV|<(X_X)>| каза: alooooooooo
[20:04:31] ·?•?§niP?®?•?· каза: stiga
[20:04:31] ·?•?§niP?®?•?· каза: pisa
[20:04:32] ·?•?§niP?®?•?· каза: e
[20:04:49] |<(X_X)>|BELOV|<(X_X)>| каза: koga
[20:04:51] |<(X_X)>|BELOV|<(X_X)>| каза: 6te igraem
[20:04:52] |<(X_X)>|BELOV|<(X_X)>| каза: e
Red DevilS|RooNeY

Мнение от Red DevilS|RooNeY »

bomal написа:Collector 1:0 rooney_raim
Collector 2:2 rooney_raim

с тая игра тоя пич никаде няма да стигне първия мач от корнер ми вкара евала ама цял мач отзаде плътно няма минаване :mrgreen: и на всичкото отгоре с Я+В изнася топката евала.2-мач пак същото вкара ми гол от дуспа и мога да кажа че тва беше най измислената дуспа която съм виждал :mrgreen: и на всичко отгоре в 90мн при 2-1 за него излизам сам вс вратаря и ме спъва отзад :lol: добре че го надхитрих и вкарах за 2-2
WAN | Georgi

Мнение от WAN | Georgi »

Преинсталирах фифата и сега съм спокоен дори и да изгубих всички ип-та :(

Само 1 не разбирам: защо още като излезе пача толкова много хора го изтеглиха и инсталираха и викат много е добър тва онова преди още да са го пробвали.

Еми сори ама повече този пач няма да го инсталирам...поне не скоро
Red DevilS|RooNeY

ем няма как аз ще го сложа защото играя в ф-г обаче като имам мачове в пц-маниа ще си го махам даже и да преинстал фифата не ми пречи мн ама ще видим :roll:
crazysasho

Мнение от crazysasho »

Не съм сигурен дали сатва така , но аз само ще махам и слагам пача когато трябва и като махам пача ще трия и папката в My Documents , общо това става за 2 минути , тея дето мрънкат , че неможели бла бла са женички (сри ако някой сео бижда)
Аватар
collector

Мнение от collector »

е и кфо като съм те спънал??Щом има такава функция в играта знчи трябва да се използва а аз нз въпреки че ме пресираше колко удара съм направим аз и колко ти
WAN | Georgi

Мнение от WAN | Georgi »

Сашо аз пробвах така само да изтрия папката и не става, а моля те кажи ми как да го махна само пача без да преинсталирам фифата?
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

Ще стане като си изтриеш папката в документите пък играта въобще няма да ти откъне :wink:

Тая фифа вече с феликс и научихме всички файлове то не бяха прейнсталаций , ако изтриеш цялата пака в документите няма никав шанс да тръгне

П.П Всъщност тръгва обаче ти е като нов профил на мен ми прави проблем с файла PC_CL който е за съставите после след като махна пача тая папка ми е наполвоина празна слагам си моя папка която съм я копнал и пак неще
Изображение
crazysasho

Мнение от crazysasho »

Порто - Блекбърн 1:1
Лопес 1

Леле избеснявам ... Не съм играл по-гаден , бавен , загубен , задръстен мач от началото на 2008 година ... Аз колкото се опитвах да атакувам , да нападам или да раздвижа играта получавах цял отбор в защита и напред само със Круз и Мартинс търчене ... То до такава степен се изнервих , че го спънах към 80 мин като ми излизаше срещу вратара а всички знаят , че не права така ... После добре че изравних щото щях да се откажа от турнира 100% , нестига , че махнах пача специално за тоя мач а то ми се драйфааааааааааа леле

По-късно или утре като вече съм забраил какво стана у тоя мач ще играем втория
Аватар
Chulev
В момента играе: FiFa, PES
Обратна връзка:

Мнение от Chulev »

Alexander 3:2 Rooney_Raim
Rooney_Raim 1:0 Alexander
Изображение
Red DevilS|RooNeY

alexanderch написа:Alexander 3:2 Rooney_Raim
Rooney_Raim 1:0 Alexander

gg
сложих си пача и играхме не мога да кажа че не съм доволен от него доста е добричак пача според мен но е гадно когато някои го имат а др го нямат :wink:
WAN | Georgi

Мнение от WAN | Georgi »

Нали уж не можеше да играеш ако имаш пач срещу някой който го няма?
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

И 2мата го имат. Аз ще играя мойте мачове от четвъртък :wink:
Изображение
Публикувай отговор