Форумен FIFA клан [PCMC vs F.C.Wolfs 1-0(временно)]

Игри за PC
Публикувай отговор
Аватар
Larsson

Мнение от Larsson »

пичове аз последно в клана ли съм или не шот гледамме няма в първото мнение там при банерите и визитките :? :roll:
една малка картинка с размер 350х19 пиксела. Моля не слагайте по-големи картинки.
Аватар
Kriss
Обратна връзка:

Мнение от Kriss »

Larsson написа:пичове аз последно в клана ли съм или не шот гледамме няма в първото мнение там при банерите и визитките :? :roll:

вече те има :wink:
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

ЛнГ , ся имат да играят с два клана,ако искате може да говоря с тоя пагане да играем вс тях :roll:
http://fifa.d3-design.net/forum/index.php
Изображение
Аватар
FELIX
Обратна връзка:

Мнение от FELIX »

мене ако питате-се ми е едно... един дол дренки! :evil:
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

Така,уговорих мач с фаирплеарз , искам да кажа още нещо , предложих им 7вс7 да играем да може повече хора да играят и да трупат опит :wink:
И още нещо важно ,след около седмица игра , накрая реших да се откажа от капитанството,нензма как мислят другите но съм трагичен , играх с някой от алиенс , еми бият сме с 3 гола разлика ужас е , особенно защитата ми е отвратителна.И няма смисъл да дъня клана щото ще падна 100% , за тва може да съм в групата ако сме 7 , ако сме 5 съм вънка , иначе според мойете наблюдения,в най-добра форма е Immortality , и ако сте съгласни той да бъде капитан,ако не може би феликс не съм играл с него , оффф забравих танаси , той може да е направо пък не се сетих за него.
Като гледам хората който ще представят достойно клана са
immortality
tanasi
felix
revan
krissan
martessi
larsona

Другите да не се сърдят,това е моето мнение.
Мен ми беше много трудно да взема това решение , но играх с доста хора и не е за говорене незнам какво става.както и да е тва ми е решението . възражения не се приемат
Изображение
Аватар
FELIX
Обратна връзка:

Мнение от FELIX »

а, ти мааалко ме изпревари. Скоро мислех да те пробвам е така да видя дали си толкова силен, но аз искам (стига да не съм много нахален) да пробвам да съм капитан, с едно мнооого малко условие-само за мачовете (ако има такива) с Алиенс. Причината ми е просто няма къде вече да избяга Рапитката! 8)

а иначе сега ако може да не съм капитан ще съм много доволен-иначе то всеки става според мене и пилето и реван и сички от тука сме достойни!!!

дано ми уважите предложението, пък след мача с Алиенс се отказвам от лентата! :lol:
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

Ами , то с алиенс не се зане кога ще играем.Аз капитанската лента я предоступвам за следващите мачове :wink:
Пък по нататък не се знае.За алиенс не пречи да си капитан , но мисля че сега срещу тея , ще играе с жребий,няма капитани , тегли се жребий и това е може капитаните ад се разминат. :wink:
П.П Ако сме 7 участника и аз може да се сместя някъде щото май не съм чак толкова зле , ама за капитана е голяма отговорност , и не мисля че ще се справя , ще видим пак. :wink:
Изображение
Аватар
Kriss
Обратна връзка:

Мнение от Kriss »

аз ви предлагам следното : Marin да се разбере с тях да се играе на принципа на жребия (тоест да не играят капитан срещу капитан) , в такъв случай Марин да си осане капитан тъй като с жребий поне не е предпопределено че ще играе с капитана им.

Ако не се съгласят - слагаме примерно ФЕЛИКС или този който е в най добра форма за временен капитан (резервен капитан) а Марин си остава капитан на клана. :wink:

Идеята ми е Марин да не се отказва от капитанската лента на клана а само от капитанското място в мача.Мисля че е най-разумно да го направим така. :wink:
Аватар
FELIX
Обратна връзка:

Мнение от FELIX »

абе най-хубаво май ще е без жребии и това е (само кой ще го тегли е въпросителната?) 8)
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

Аз съм съгласен с крисан :wink:
Ми може да го тегля аз :lol:
Изображение
Аватар
† iMMortality †

Мнение от † iMMortality † »

MaRiN_007 написа:Така,уговорих мач с фаирплеарз , искам да кажа още нещо , предложих им 7вс7 да играем да може повече хора да играят и да трупат опит :wink:
И още нещо важно ,след около седмица игра , накрая реших да се откажа от капитанството,нензма как мислят другите но съм трагичен , играх с някой от алиенс , еми бият сме с 3 гола разлика ужас е , особенно защитата ми е отвратителна.И няма смисъл да дъня клана щото ще падна 100% , за тва може да съм в групата ако сме 7 , ако сме 5 съм вънка , иначе според мойете наблюдения,в най-добра форма е Immortality , и ако сте съгласни той да бъде капитан,ако не може би феликс не съм играл с него , оффф забравих танаси , той може да е направо пък не се сетих за него.
Като гледам хората който ще представят достойно клана са
immortality
tanasi
felix
revan
krissan
martessi
larsona

Другите да не се сърдят,това е моето мнение.
Мен ми беше много трудно да взема това решение , но играх с доста хора и не е за говорене незнам какво става.както и да е тва ми е решението . възражения не се приемат
Danke Schon :D,обаче не ми се ще да съм капитан...Особено срещу тея и ако се играе капитан срещу капитан с тоя Пагане елелелелелелелеелелеееееееееееее хич не ми се играе !
† Harbinger of Death †
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

ЕЕЕ вие пък се извъдихте някви пазливи :lol:
На мен пък тоя пагане не ми е неудобен . Като гледам значи единствено е нахъсан феликс,ще видим ако играем със жребий си оставам аз , ако не става феликс :wink:
Само че аз преложих да сме 7,има вероятност той да поиска 5 щото те са малко и тогава става сложно.Да обещате че няма да се сърдите :?
Изображение
Аватар
Kriss
Обратна връзка:

Мнение от Kriss »

Аз също се кандидатирам за временен капитан за мача с тия тъй като напоследък анвлизам в добра форма а и изпитите ми ще свършат до края на седмицата и ще имам време да се подготва още по-добре. :wink:
Аватар
FELIX
Обратна връзка:

Мнение от FELIX »

ей, аз искам само срещу Алиенс. Незнам защо, нещо се надъхах единствено срещу този от даскалото на който просто един ден ще му престраша! :D
Аватар
Pileto
Обратна връзка:

Мнение от Pileto »

Незнам...немога да преценя сега за клана ли съм не съм ли( да не решите, че се отказвам-няма :lol: ) в смисъл за следващия сблъсък, който е сега...вижда се, че не играх 1-2 дни и изгубих драстично формата си, който бях постигнал с много труд, обаче, днес като поиграх и започнах да навлизам във форма...знам ли :roll: От една страна ми се играе мн за клана, но от друга незнам дали съм готов :roll:
Яко подписи...х
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

Момчета към 11 ще стане ясно , тъй че предупреждавам никой да не се сърди , щото ако сме 5 човека , ще има някой от обичайните заподозрени извън него :wink:
П.П С крисан може да направим някой мач да видим за кво иде реч :lol:
Изображение
Аватар
Pileto
Обратна връзка:

Мнение от Pileto »

ГОТОВ СЪМ! Ей хора готов съм бре сега играх и съм си възвърнал формата...супер, бях решил вчера, че край, ама то пък се опраиха нещата...на 100% съм готов за клана :wink:
Яко подписи...х
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

МИ сега говорихме , той вика давай всички от вашия клан ,аз му казах че сме 10 и той не писа 1 час :lol:
Утре ще се разберем каза , щото трябва да говори с неговите хора да види колко човека ще намери , тай че може да участват почти всички.АА също той предложи със жребий който май аз ще тегля за нашия клан и той за неговия :wink:
Изображение
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

Разбрахме се 6 вс 6 , аз ще тегля жребия :lol: , обаче ся тая вечер тряя мисля кой ще играят.И утре ще тегля някви листчета :lol:
Изображение
Аватар
FELIX
Обратна връзка:

Мнение от FELIX »

еми ако искаш може да довършим мача си от вчера днеска да видиме...
ама аз не разбрах как ще се тегли тоя жребии-ти му казваш един от нашите-той един от неговите, така ли? 8)
Публикувай отговор