Тва са 4 снимки + Photostitch на ръка:
Тва не помня колко са ама пак със същата програма:
И при двете не е ползван статив. При втората подпирах ръба на апарата на един парапет, но все пак... Малко е шумна, но толкова с моито редакционни умения - преди това беше доста по-мрачна. Ако някой иска да я едитне да заповяда.
"Когато критиците говорят, дори и авторът мълчи."
by Phantom
И двете много ми харесват, аз мн искам да направя такава, но все не мога да намеря място Утре евентуално очаквайте някакви попадения А ето и двата ми най-добри портрета, пуснати във фото форум
Вижте на какво попаднах наскоро:
Крачол на панталон прекаран през процепа на вратата на магазин.
Някой се е опитал да го присвои, само час след като направих първата снимка, но го е скъсал...
А тази картинка не знам защо ме разсмива всеки път, но ми се ще да му имам късмета на това бебе...
LOVE & PEACE!!!
Барай меча!!! - Touch da Sword!!!
Не спичай - Don't speak/bake
Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens
Идеята да сложиш цвят само на цветето и пеперудата е ужасна!Разбирам,че искаш да акцентираш,но има много по-добри и не толкова изкувствени начини-например можеше да отделечиш фокуса на фона.А и като цяло макрото е много превзето и бездушно.
Да бе прав си,аз незнам какво е фотография,никога не съм снимал,нали?Мнението ми не е заяждане,казвам каквото мисля,точно защото от доста време се занимавам.
Sett написа:Да бе прав си,аз незнам какво е фотография,никога не съм снимал,нали?Мнението ми не е заяждане,казвам каквото мисля,точно защото от доста време се занимавам.