Микрофона е ваш! Макар , че вече не ви ли омръзна? Нещо се поизчерпаха такивата теми.. И все пак на който му се четат (е и аз съм в този списък де ) Този на Existence кефи. А тази тема отдавна трябваше да има катинарче.
Ако можеш да бъдеш орел, защо ти е да си пръв сред гаргите?
Те се пишат за броени часове Не съм ходила скоро на някое по-запомнящо се купонче , че да ми дойде муза. Миналата година беше непосредствено след като се завърнах от една седмица свобода в Равда..
Вярно,че такива теми са рядкост.Обиден и огорчен съм,че искаш катинарче за темата Помъчи се да напишеш нещо ново,ако искаш вдъхновение ще ти разправя кво правя аз през Съботите.Равда е най-тъпото място в БГ,след Село София,разбира се...
Herr_Paunoff написа:Вярно,че такива теми са рядкост.Обиден и огорчен съм,че искаш катинарче за темата Помъчи се да напишеш нещо ново,ако искаш вдъхновение ще ти разправя кво правя аз през Съботите.Равда е най-тъпото място в БГ,след Село София,разбира се...
Незнаеш какво става там и от там къде ... Ади `разправяй`
Равда е най-тъпото място в БГ,след Село София,разбира се...
действаш в стил 2 в 1 а?СЕЛО?Най-тъпото място?предполагам 4е се ебаваш но просто и други от Пловдив са ми го казвали това(че София било СЕЛО) това да не е некъв заговор бе?