Кире_Гръчата написа:е я не моем го минем, най-много да фрълим кувериатурата през терасата
Хаха второто го минах
Ай ем тех про
Кире_Гръчата написа:е я не моем го минем, най-много да фрълим кувериатурата през терасата
+1botlik3 написа:Двама от моя клас я превъртаха през трите часа ИТ във вторник.
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Не са цигани, по-скоро са някакви араби, индиици или нещо такова - вижте, че всичките около вагона са такива.The Chameleon написа:Само на мен ли ми се струва или това не са цигани?

Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Индийци са. Гледах го преди месец в YNC, така че не берете грижа - там нищо никога не изчезва.Ahriman написа:Не са цигани, по-скоро са някакви араби, индиици или нещо такова - вижте, че всичките около вагона са такива.
Кире_Гръчата написа:Абе не са циганье - ама да не съм аз именувал и качвал клипчето, кво ми го казвате![]()
Оплачете се у коментарите тамо , зер ....
Иначе на тва дейв мъстейн му е рекъл "Ride the lightning"

Penny написа:ave isus e pokemon ve