При мен става без програма. Само с rename. Пробвай така, а ако не стане аз ще ти ги пратя по пощата.EviL написа:Уви не съм наясно с коя програма да го отворя която има опция за запазване в даденият формат
Линкове и обсъждания за всякакви ИГРИ
-
Der Meister
- Обратна връзка:
-
Der Meister
- Обратна връзка:
- NEED FOR ...
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
http://lageralan.data.bg/Games/Counter% ... %201.6.exeNEED FOR ... написа:pls mn mi trqbva CS 1,6 ama neshto nemoga da q namerq pls za link
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
-
The Dragon
Ето за всеки случай как става (ако не ти го е пратил още,което ме съмнява)EviL написа:Мога да променя името но type-a на фаила за съжаление не мога .
Влизаш в Контрол Панел,Фолдър Опшънс,Вю.И малко под Хидън Файлс енд Фолдърс има "Хайд Екстеншънс фор ноун файъл тайпс" и му махаш отметката.
П.П.Мързи ме да сменям езиците,много.
-
AVAra ascendant
- Обратна връзка:
-
Der Meister
- Обратна връзка:
http://www.torrents.linkos.bg/details.php?id=29990{{RAZBIVACHA}}® написа:Някой може ли да ми даде линк към Thief 2 - Metal Age?
има го в торентите на data.bg но няма много лийчъри и тегля бавно.
Някой може ли да даде линк за пакета с пачове за Hal-life 2 ( този ).Опитвам да я тегля от линкос, но от 10-15 минути не зацепва, поради липсата на сийд...
10х,Leach.
Какви са тия игри дето ги играете?Soldat е истината.Теглете.
Да играем в мрежа,защото тва е най-яката пуцалка.Ако я имате,как се пишете в мрежа?
Аз съм Sgt.Dimitrov[BG]
Какви са тия игри дето ги играете?Soldat е истината.Теглете.
Да играем в мрежа,защото тва е най-яката пуцалка.Ако я имате,как се пишете в мрежа?
Аз съм Sgt.Dimitrov[BG]
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Сигурно имаш предвид играта GUILTY GEAR X2.Corey написа:Някой може ли да ми помогне с игричката Guild Gear X плс хора.
-
Corey
Пише че неме допускаIndiana Jones™ написа:Сигурно имаш предвид играта GUILTY GEAR X2.Corey написа:Някой може ли да ми помогне с игричката Guild Gear X плс хора.
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Пробвай от тук:Corey написа:Пише че неме допускаIndiana Jones™ написа:Сигурно имаш предвид играта GUILTY GEAR X2.Corey написа:Някой може ли да ми помогне с игричката Guild Gear X плс хора.![]()
http://rack6.f-e-n.net/_KGT_/Games/Guil ... O-HOODLUM/
- <GLaDiaToR>