Star Wars Kinect - E3 2011 Trailer
Няма нищо общо с TOR... но пък е забавно
+1SniperDwarf91 написа:Изглежда ужасно.
Q: How do healers do in world pvp?
A: When hell freezes and someone actually does world pvp, i'll let you know.
Z-RockSirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
+1SniperDwarf91 написа:Motion controler-ите бяха симпатичен експеримент, но нямат място в ежедневието на сериозния геймър.
Като Друсалин на Близкон, но да се върнем на темата-знам, че до този момент сме виждали Върховен моф Килрън само под формата на холограма, но не ми се вижда толкова "белязан" колкото гласи биографията му.Azathot написа:Бе мани, зле си е, особено като се сетя ония дебил на презентацията кво се беше нахилил, ми се повръща...
На холограмата виждаш само дясната страна на лицето му. Белезите са от лявата, която той не показва.до този момент сме виждали Върховен моф Килрън само под формата на холограма, но не ми се вижда толкова "белязан" колкото гласи биографията му.
Опитът показва, че такива игри най-често се пускат за коледните разпродажби. Вероятно ще я видим декември.moroel написа:за мен имаше няколко обезпокоително отговора-че играта едва ли ще излезе до края на ноември(което означава сигурен рилийз за България след нова година),че няма много за правене на 50 лвл(rift anyone?),че левелинга е доста праволинеен.
За тая работа си има и Оригинс! Разбира се за тези, който все пак не им е проблем да са с дигитално копие. Но по-рано от февруари ми се струва много... все пак не сме в Афганистан..Capo написа: Колкото до излизане в България - не по-рано от февруари. Обаче остава опция за поръчка през Амазон. От британския сайт засега е 45 лири всичко (игра, пакетиране, доставка, ДДС-та). А ако искате Колекционерско издание, търсете в немския Амазон...150 евра.
Z-RockSirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
хмм, тва ще да е доста тъпо....Jedi Knight написа:Няма как да си я поръчаш от Origin, защото има region block
Въобще не е сигурно. Това е култ към Реван, а този, който ги води, носи маска и се нарича Реван, но...дали?Kirilicata2012 написа:Равен умра на левел 30![]()
Браво БиоУеър, за пореден път доказахте, че опита ви в развитието на геройте не струва.