Aqua - Aquarius
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Кажи кви!Gugu написа:Искам и аз Коледа ,морето съкс хора, има по лесни начини да хванеш момиче, чесно!
AdultfriendfinderVermic написа:Кажи кви!Gugu написа:Искам и аз Коледа ,морето съкс хора, има по лесни начини да хванеш момиче, чесно!
You fail.човeк написа:Ето го човека създал най-тъпата тема на света.
NhazUl написа:You fail.човeк написа:Ето го човека създал най-тъпата тема на света.![]()
Vermic написа:ИСКАМ СНЯГ!ИСКАМ ЛЮТА ЗИМА!ИСКАМ МНОГО СНЯГ!ИСКАМ БЕДСТВЕНО ПОЛОЖЕНИЕ!ИСКАМЕ ВОЙНА!ИСКАМЕ СНЯГ!И дядо Коледа!
Поправката е добра!Sweeney Todd написа:we want nuclear war
Поправката е добраSquiz написа:Аз пък искам BMW и в снега да го потроша!
И най-лошото на този петък е, че имам контролно по математика и... Сещаш се.Sweeney Todd написа:С нетърпение чакам най-големия празник на българина - петък вечер![]()
![]()
Само че трябва да мина през ужасяващия петък сутрин, обед и следобед...
При нас ще изпитват по повечето предмети, а след това съм на урокРоманс написа:И най-лошото на този петък е, че имам контролно по математика и... Сещаш се.Sweeney Todd написа:С нетърпение чакам най-големия празник на българина - петък вечер![]()
![]()
Само че трябва да мина през ужасяващия петък сутрин, обед и следобед...
браво сега се чустваи като глупак :Д Зима иде косата щеше да те топли ама сега като я няма ще се топлиш с мъди.човeк написа:Подстригах се.

Я съм се убедил - на фризьор за подрязване на връхчетата НЕ СЕ ходи !човeк написа:Ама не бе, то уж да ме оформи а тая все едно на световно по подстригване.Сега е много по-малко от преди.
Догодина, дееба.Форуме! Много хора вече празнуват 8.12, а вие?