Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT)

Игри за PC
Публикувай отговор
Аватар
yO|Tra1ngElf

Мнение от yO|Tra1ngElf »

eeasss написа:не може тоя педал тъп АМЕРИКАНЕЦ aether da е skyintothesea просто много ама много ме съмнява да има необходимете скилс че да направи такъв статс
100 % Sry Hehe
Аватар
Bagain

Мнение от Bagain »

Unruly vidqh igrata ti sre6tu fireproof-a..i iskam da ti kaja kakfi gre6ki napravi... ne 4e se praq na pro za6toto ne sym =) i sym dosta po lamaf ot tebe... no bih iskal da ti gi kaja za6toto izgledah mnogo vnimatelno replay-a

Ti otna4alo trugna mnogo dobre.. ama posle se poizloji.. qvno se panira6 na turnir4eta =) i az sym taka spoko..
no vse pak..
1)otna4alo mojeshe da se naso4i6 sre6tu geroq mu toi be6e samo na okolo 180-200 HP a ti ima6e pone mana za 2-3 coila..
2)malko kusno po4na da creepva6 s ghol4etata
3)ostavi si licha da byde otrepan =) s 2 skrol4eta v nego..
4)mnogo izka4aka dokato techne6 za Black citadela !
ina4e igrata si bew6e dobra..
"Ако е за България, то времето е в нас и ние сме във времето, то нас обръща и ний него обръщаме." - Васил Левски
Гост

Мнение от Гост »

Fuck... Az pyk 6te igraq 3-tata si sre6ta sre6tu Zeod ( wqrwam 4e 6te stigna do tam) ... Mn lo6o... Dea mrazq orc ... a i na Plunder = 6it !!! No cepelin, nito pyk dyrwar... A i na smotranite PC-ta i Lagawiq LAN ... Militia = bonus exp... Az sym out...
Have Fun :P
Гост

Мнение от Гост »

Ammm ako stigna do zeerax kwo sym mu prigotwil :)
Аватар
Horde[G2H]

Мнение от Horde[G2H] »

ам може да игреам..само дето нета ми е такъв-/п-36 пинг..след 2 сек../п 2000 пинг :)
доста е нестабилен
за турниерче -може в събота да игреам ?
Storm , Earth and Fire -heed my call!
LP forevar!
CantStopTheBear
В момента играе: LFS S2
Обратна връзка:

Мнение от CantStopTheBear »

stfu-n00b! не че нещо ама fyi "научил съм се" много отдавна да си waypoint работниците след строеж.
Няма да се оправдавам но то си личи в играта колко съм неадекватен.
nm
Не ме ебе къде е купона.
Аватар
stfu-n00b!

Мнение от stfu-n00b! »

Добре не казвам ,че не го знаеш ,но не го използваш което е се тая.
High_Voltage всъщност ако си ги save сичките риплей сложи ги ако искаш.
Unruly vs STFU-n00b! 4:4 от тая вечер :).
Нека всички пожелаем успех на Unruly утре....
Unruly dont fear бате верно имат опит,микро......но ако си играеш твойта игра имаш реален шанс да направиш нешо пък и те са хора ще сбъркат някаде яко и ти просто хвани момента :).Ми така де да не са някви корейци :wink: .Същото казвам и като играем срещу някой от топ CS клан като се сдухаме и като почнат "Нема тва е, няма пробиване" "Тия само някви нереални глави дават" ... :)
Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
Аватар
stfu-n00b!

Мнение от stfu-n00b! »

хаха ок не ги качвай няма проблем
ми нз бате ма аз ако я бях играл тая игра с некротата не бих се гордял с нея въпреки ,че съм спечелил...
Просто когато играя costom game просто така за фън и да потренирам предпочитам красива загуба пред грозна победа.
Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
Аватар
stfu-n00b!

Мнение от stfu-n00b! »

Много добре знаеш .че въпроса не е в левелите особено на хофф акаунти.
Оригиналните стратегии са SUPER.Това е причината за която направо боготворя Spitir_Moon.Накрая играта беше ОК.
Но лича ми да не е вдигнал 1 опит 10 минути ето кое ме притеснява.
И му купувай ботуши дори на 1.15,че така се едно носи табела "Please surround me!"

ЕДИТ : абе бате върни си играта бе много съжалявам не очаквах толкова силно да ти подейства казаното от мене..... sry

ЕДИТ2: ахах тоя пък се опитал да бие Deadman :lol: :wink: 8)
Aether[pG] vs. aT-Deadman 1:2
Руснака продължава да мачка без загубен мач в WC3L.
He4oBeK

Мнение от He4oBeK »

лол :
"Пуснато на 08 Май 2004 04:51"
хахах луди сте :wink:
А за зеракс - Have Fun
Аватар
Cyrax
Обратна връзка:

Мнение от Cyrax »

нямам време да чета горните постове но искам да съобщя нещо.Турнир 2в2 на сървъра пвпгн.Още не се знае кога точно ще е.За инфо четете w3.xpam.de
Гост

Мнение от Гост »

Първата игра - лесна победа, брат ми печели служебно...втори кръг ще играя срещу anavar (orc) - мисля че е лесен съперник и няма да имам проблеми...трети ще играя с диди най вероятно...

unruly
Гост

Мнение от Гост »

Всеки момен ще започне срещата ми с диди, брат ми падна от zeod ;]

unruly
Гост

Мнение от Гост »

didi win, plunder isle sux...

unruly
Аватар
stfu-n00b!

Мнение от stfu-n00b! »

Нищо успех с кой ще играеш в loosers bracket ,че ме мързи да изчислявам по схемата,а и няма никакво инфо.
Аватар
eeasss

Мнение от eeasss »

ebati skillsa ne znam shto no aether mi e nai omrazniq igra4 napravo ne moga da go traq
А не вие не спряхте,сега друг се появи,Девил се примири с лошо,трябва ли ти да си следващия???
Аватар
Unruly

Мнение от Unruly »

Паднахме ;] Още сега казвам че коментари по игрите ми са нежелателни - 2рата и 4тата бяха само за протокола ;]
Mr

Мнение от Mr »

Аз пък бих 1-вата служебно, втората бих Pyro-X на търтъл рок с милитиа руш + тауърс... 3-тата паднах от Зеод (левел 37 :) ) - тази игра ме сложиха на друго пс мишката ми отказа и позлвах някаква от клуба - истинска борба с мишката това беше цялата игра.......... мн се изнервих... както и да е 4-тата си игра играх с Козлио и гоо победих ... А в 5-тата fireproof ме отнесе на търтъл...
Бтв не само във 2-рата си игра се изнервих... общо взето във всяка от игрите имах проблеми с мишката и клавиатурата и микрото ми бе дале4 под 0-лата... На тези компютри 4овек не мойе да покаже повече от 10% от възможностите си...

Хев Фън Ома.С.Джак отиде да си купи и изяде сандви4 от съседната ули4ка и му бе присъдена служебна загуба... Мина в лост бракетс но май въпреки това ще се класира...

ДКутровски - голямо разо4арование....
Гост

Мнение от Гост »

btw тия от канал 3 ми взеха интервю и можете да го гледате, когато дават репортажа за турнира :D

unruly ;]
Аватар
The Evil

Мнение от The Evil »

abe novaTV li topTV li ili prosto kanal 3 6tot nqkoi vikat kanal 3 na top-a
Публикувай отговор