Не знам, не съм забелязъл някой друг да е толкова нагъл, нахален и арогантен във всяко едно отношение, без капка покритие.kingcrimson написа:Ще ти го преведа, за да не се чудиш. Нашето измитане в случая няма да е никакво решение, а поредното ти угаждане на готово, на което очевидно си свикнал досега в реалния живот и си мислиш, че ще продължава вечно
kingcrimson написа:бягство от реалността
kingcrimson написа:реалния живот
kingcrimson написа:аз влизам в ролята на зрител
Какъв живец е това да мацаш стените с лайна през цялото време... Кой нормален нов човек ще остане във форум, в който се подвизава психопата и гаджето му?Bagerist0 написа:Вие кви сте педале... Що изгонихте децата? Поне някой поддържа минимален живец в тоз форум...
Кингчето верно е прав - много сте негативни... Задръстени чичаци!![]()
Щот на майка ти в устата. Други тъпи въпроси?Bagerist0 написа: Що изгонихте децата?
Съгласен съм! Гипо и Морко са основните виновници. Още не мога да разбера, защо толкова драпаха Сам да затвори онази тема със ЦРУ, беше злато.Bagerist0 написа:Вие кви сте педале... Що изгонихте децата? Поне някой поддържа минимален живец в тоз форум...
Кингчето верно е прав - много сте негативни... Задръстени чичаци!![]()
Стига си тролвалLiberty написа: Съгласен съм! Гипо и Морко са основните виновници. Още не мога да разбера, защо толкова драпаха Сам да затвори онази тема със ЦРУ, беше злато.
Буквално дефиницията на NPC мемето е именно сливане с обстановката и вървене по модните тенденции, като например гледане на пошъл, нашумял сериал.Императора написа: Средностатистическото NPC,
нито Game of Thrones гледаше, когато ЦЕЛИЯТ СВЯТ правеше именно това
Май Попа, Хънтъра и TUO също бяха там тогава на тая среща. Бил съм на около 3-4 срещи в периода 2003та-2005та и ми се губят нещатаOmega-x написа:Бил съм на Форумна с Гипо, Злото и Nlight в пицария Трол на Славейков