Аз много ясно обясних защо те смятам за шизофреник, пък и не съм единствен. Доста хора(цял форум от който те баннаха няколко пътиforgive написа:Отвори речника на ирония и прочети за какво се употребява преди да се опитваш да пишеш. Може да ме хванеш натясно единствено в неконтролируемите ти фантазии. Вече други потребители отбелязаха, че използваш думи, на които очевидно не знаеш значението, в опит да впечтлиш околните подобно на първолак през първия си учебен ден. Мисля, че пределно ясно се вижда отстрани кой влага излишна емоционалност в постовете си.The Wolf написа:Напротив. Ако си направиш труда да се опиташ да вникнеш в постовете му ще забележиш фрапиращите противоречия на мисловния му процес: В един пост твърди, че съм като отворена книга за него и не мога да го изненадам с нищо, а в следващия вече съм го сюрпризирал с поредния "непредвидим" ход![]()
Отново играеш възможно най-слабата карта и се опитваш да извъртиш ситуацията в твоя полза, въпреки че се вижда достатъчно добре кой кого иронизира без да влага каквито и да е чувства. Сега пък твърдиш, че влагам излишна емоционалност спрямо майка ти и теб, а аз просто се гъбаркам с вас. Ако на това викаш емоционалност имам лоши новини за теб и преценката ти относно заобикалящия те свят