Agent написа:Capt. Marvel е доста по-кохеретно напраен филм
Само да сме сигурни за какво говорим- начина, по който е заснет филма (serviceable, but meh), или крайния резултат- изключително безинтересен и муден филм, със сюжет, който няма никакъв смисъл и не си позволява да задълбае в нито една тема?
Да не говорим, че самата Captain Marvel като персонаж не се променя изобщо, освен да стане по-силна. Не мисля, че това се е случвало в друг MCU origin movie досега.
Agent написа:с много по-добър soundtrack
Скоро ще го изслушам наново целият OST и ще ти кажа дали съм съгласен, защото на мен нищо не ми направи впечатление и го забравих почти моментално след като свърши филма.
Ако си успял да запомниш музикалната тема (или който и да е друг трак) на Капитан Марвъл- евала.
Поп песните за мен развалиха доста от сцените.
Agent написа:2-3 доста забавни шеги (с С. Джаксън)
Нещо, което всеки Марвъл филм прави с второстепенните си персонажи.
Agent написа:и като цяло доста солиден филм
Ахам, на базата на какво?
Получихме Phase 1 филм (с всичките му минуси и почти никакви плюсове), когато сме в края на Phase 3.
Wow... Това наистина е постижение.
Agent написа:отколкото
- Avengers 2-kata (филм с 1000 проблеми в production-а, дрязги м/у режисьор и executive producer-ите или там квито са, които си личят)
Съгласен съм, че Age of Ultron e един от по-слабите MCU филми, но поне отново събираше персонажите и всеки допринасяше с нещо. Екшъна е много по-добър от този в CM.
Agent написа:-Thor 1
Не мисля, че има някакви сериозни проблеми с него. Асгард беше яко и интересно изглеждащо място.
Agent написа:-Capt. America 1
Като за начална история филма изпълни всичко, което трябваше.
Agent написа:-филма пародия Thor 3
Филмът, в който Тор получи най-много развитие като персонаж.
Разбирам, ако не ти е харесал тонът му, но според повечето фенове Рагнарок е по-добър от Тор 1 и 2.
За Black Panther и Homecoming (спрямо първите два Спайдър-Мен-а) съм съгласен, че не са добри филми, но бих предпочел да гледам тях вместо CM
Edit: #PrayForTheMCU
[youtube]
http://www.youtube.com/watch?v=nP37BxABIpg[/youtube]
Edit 2:
https://twitter.com/MarkRuffalo/status/ ... 4474398720
Awwww