нелегален написа:Та, в моменти като този наистина се замислям накъде вървим. Значи, докато тук, в "цивилизования" свят даваме свобода и откритост на действие на най-перверзните си мисли, желания, фантазии, само на няколко хиляди километра от нашата "цивилизация", едни много лоши и озлобени хора свирепо точат ножове и искат да ни обезглавят. Кой е крив и кой е прав?
Ебаси... Всеки ден се чудя в какво смислено нещо да се вкопча, така че да разкарам тези мои си личностни съмнения, които ме блокират и закопават, и накрая виждам нещо такова, което ме кара да се чудя дали изобщо има смисъл да му мисля толкова.
Тук желая наистина да вкараме нещо като дискусийка, вместо просто да се пулим или хилим на тази и изпълненията ѝ.
Кво значи накъде вървим? Как може някаква тъпа пача да ти е критерия за това "накъде вървим", при толкова други световни проблеми? В смисъл такъв, не мисля, че заслужава вниманието, което ти ѝ отделяш. Игнорът е най-доброто оръжие срещу простотията, не го ли разбрахте? В противен случай, простотията си постига целта (както в този случай). Най-вероятно тази не е толкова за идеята да си ебе кучето, а просто търси евтина популярност. Controversy creates cash.
И кво значи "даваме свобода и откритост"? Както сам виждаш, рейтингът на клипа е отрицателен, т.е. обществото я е осъдило. Това, че не е живеем в мечтания от теб комунизъм и клипа не е изтрит от партията, може само да ни радва.
И нали наистина не се чудиш кой е крив и кой прав, сравнявайки западния свят с примитивните чалми дето режат глави?