ГЕРБ - Големци се Ебават с Република България
БДЖ - Боже Докарай ме Жив
ПИРЕОС - Приказните Истории РЕдовно Отмъкват Спестяванията
НБУ - На Базик Успях
ЧЕЗ - Често Електрозахранването Замира
КАТ - Кинти,Aко не Тупалка
Sentinel* написа:МВР - Муфтим Ви Редовно
ГЕРБ - Големци се Ебават с Република България
БДЖ - Боже Докарай ме Жив
ПИРЕОС - Приказните Истории РЕдовно Отмъкват Спестяванията
НБУ - На Базик Успях
ЧЕЗ - Често Електрозахранването Замира
КАТ - Кинти,Aко не Тупалка
stignah do tuk i sprqh da go 4etaMoot написа: Facebook и фирмите се съгласяват да дарят 45 цента за всеки път, когато някой публикува това съобщение в профила си
Това е доста тъпо, не знам дали знаешTiny написа:Моля всички приятели да отделят секунди и да копират това на стената си.
4-годишно момче е получило шест изстрела от втория си баща, момчето се опитва да защити сестра си на две години,която е щяла да бъде изнасилена. Нищо не се случило, благодарение на смелостта на брат й. Всичко това се случва, докато майката е на работа, това смело момче се бори за живота си, но лекарите казват, че няма да оцелее без операция. Операция, която е много
скъпа и майката не може да си я позволи. Facebook и фирмите се съгласяват да дарят 45 цента за всеки път, когато някой публикува това съобщение в профила си, губите 2 секунди моля да копирате и поставите на стената ви .. не струва нищо да опитате...
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Buttersa e toq s temite za glupostite, ina4e reshih 4e nqma nujda ot nova tema, predvid nastoqshtata zaspalost na foruma.denik написа:Въобще не се усещате кога има нужда от нови теми и кога не. Примерно, тоя линк е totally new thread worthy, но вие предпочитате да правите нови теми само за глупости (както и аз преди няколко дни).