Аре по ред на номерата като много знаете.
venenum, ти дори не се обаждай, прекалено много ти личи че си на 16, че да заемаш квато и да е адекватна позиция.
Deprivd, аз си говоря за София, България, ти ми се ежиш че в чужбината било скъпо, дафък? Тогава кво го дървиш там, като не можеш да си поддържаш елементарен стандарт в чужбина, и на всичкото отгоре хората там са ти виновни, че не си бил местен? Втф дюд, втф. Като можеш да работиш със звук, ела си в БГ работи в студиа и с опит отивай по света, сми варианти бол, ама да се оплакваш, че местните са си го направили като бели хора?(fyi, и в България се иска хигиена книжка, и изследвания и лайна, ако искаш в кухня, проблема е че можеш да си ги купиш, ма найсе).
Рант-а ми беше насочен най-вече към Майстера, който чистосърдечно си призна, че го прави шото може, не шото не може да плати, така че kudos.
За средната заплата -
-София(столица) 1 051 1 081 (тука е тримесечие), а това е
линкът.
И кво означава яки работи за 1000+, продавачка в мола взима 1200 лева с под-средно образование, ако работите в столицата и взимате под 1000 лева, значи ви ебават жестоко.
Друг е момента, че да се издържаш сам в София ти трябват около 1,600-2к на месец. Но пак, 250 лева на 6 месеца са нищо, това е 40 лева на месец, ся извинявай ама 1 кино с 3 бири и 1 такси след тва е 40 лева.
Едит:
ако сте в работоспособна възраст, имате средно образование и знаете английски, и не работите, или 250 лева ви се струват ебати богатството(все още говорим за София), наистина премислете живота си, шото ако някой ми каже, че има нямало работа, или била с невъзможни изисквания, само ще ви се смея от сърце в лицето.
За хората от провинцията, сори, вие сте си просто ебани.