Да ме извиняваш. Не го приемам лично, нито целя и ти да ми се обидиш.

Просто след трите ми призива да се разкара постера ти да ми се обявиш против поради неразбиране на стимулите ми някак ме кара да се изкажа по-агресивно. Но ти ме познаваш. Да ти нарека мнението в случая неадекватно не означава, че няма да ми е кеф да си пия ракията с теб или да отида на Combichrist в твоя компания. Надявам се и ти приемаш прекалено навътре думите ми.
Това, което имах предвид е, че съм абсолютно наясно, че снимката не е на убита от човек котка. Както и че това е в естествения ред на нещата. И аз уважавам това. Никак не уважавам обаче, някой да се гаври с това и да вее наоколо такива постери. И тъй като трима човека изказахме неудобрение, мисля, че е в естествения ред на нещата снимката да се разкара. Аз не се дразня на природното явление на убита котка. Дразня се, че това се хуморизира. И затова искам да се махне. Ти се обявяваш против, защото е било природно естествено. Да, естествено е змия да убие котка. Но не е природно естествено някой келеш да снима убита котка и да направи уж забавен демотивационен постер с нея.
С други думи, аз не рева змиите да спрат да убиват котки, а да спрат да се правят/пускат подобни постери. Ако беше първото, щеше да си прав. Но като е второто, аргумента ти е недостатъчен. Тази смърт да е естествена не означава, че е необосновано изказването ми срещу гаврата.
Впуснах се в ненужни обяснения. Надявам се ще ме разбереш.
Алми, псе недоразвито, така обобщено ми се вижда да ме обвиняваш, че лея акъл защото хората нямат избор и ще четат, но за постера аз имам право на избор да не го гледам, та да го направя?
Еба те у малоумника, сериозно.
ass, сигурно ме наричаш "сине", защото ме мислиш за някакъв Dell.
По майчина какво? Или си малоумен, или изказа ти те кара да изглеждаш такъв.
Не, не съм Dell.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК