Форумен FIFA 08 турнир XXIII [ФИНАЛ !!! ]

Игри за PC
Публикувай отговор
TroY Gonzo

Мнение от TroY Gonzo »

Red DevilS|RooNeY написа:
TroY Gonzo написа:
Red DevilS|RooNeY написа:gonzo - rooney 2-0/4-2 ми кво да кажа играе ми с роналдо само и Я+В кам него винаги как се спира роналдо колкото можа вкара с него и тва е др пат и аз ще играя само я+в
омг Дай скрийнове от мача де да видиш имам по 150 къси паса на мач брато ... в тея мачове дет биеш даваш скрийн в нашия не

НЕ мисля пак да се караме заради фифа аи лека нощ Раим {} :P
кой ти е казал че ще се караме :lol: вече не споря за фифа :wink: а и мислех че ти ще дадеш скрийм шотове :roll:
Пфф аз ме мързи да си легна ся скрийн ша праа да не съм луд ... просто ти каам че имах по 150 паса а ти по 70 :wink: така че не се оправдавай с я+в и Кр Роналдо 8) :lol: :wink:
hxaahxlahxalhxalhxahxaxhlxhalxhal axh axhxlh xla xlax lhalahxlahx
Аватар
Букмейкара

Мнение от Букмейкара »

2 група ко праЙм ? .........

Сериозно се замислям ,ако Иморталити не се появи Крис и Еминемчо ще играят по между си за второто място.
Изображение
Аватар
† iMMortality †

Мнение от † iMMortality † »

Така съжалявам,че не съм писал до сега,но имах много ангажименти тая седмица.С бамбуча се пробвахме 1 път да играем,но беше ЗВЕРСКИЯТ лаг и решихме по-късно да пробваме,но не се засякохме.Днес му писах,но той не ми отговори.С Крис сега ще играем мачовете ;)
† Harbinger of Death †
Аватар
Kriss
Обратна връзка:

Мнение от Kriss »

Съжалявам моя е вината за неизиграването на мача.Ще помоля за отсрочка да утре .Имах гости и нямах време много съжалявам че така се получи .Дано ме разберете , утре обещавам да си изиграем мачовете.
Аватар
Букмейкара

Мнение от Букмейкара »

Срока се удължава до утре :wink:
Изображение
Аватар
† iMMortality †

iMMortality 1-1 Krissan
Този мач беше равностоен..той откри резултата и аз минути по-късно изравних

iMMortality 1-0 Krissan
Този мач беше направо инфарктен.Аз поведох,той малко по-късно оцели зверска греда с Меси..много пропуски имаше и пред двете врати,но като че ли мойте бяха малко повече :roll: .Иначе гг ;)
† Harbinger of Death †
Red DevilS|RooNeY

Мнение от Red DevilS|RooNeY »

Сашо да ми махне блока по скайпа по рано и да ми даде пълномощно щото и моя скайп ми е малко бъгнат а и като знам има да се разминаваме ако иска да пише днес да играем ;)
Аватар
Kriss
Обратна връзка:

Мнение от Kriss »

† iMMortality † написа:iMMortality 1-1 Krissan
Този мач беше равностоен..той откри резултата и аз минути по-късно изравних

iMMortality 1-0 Krissan
Този мач беше направо инфарктен.Аз поведох,той малко по-късно оцели зверска греда с Меси..много пропуски имаше и пред двете врати,но като че ли мойте бяха малко повече :roll: .Иначе гг ;)
Така беше . Втория мач играх мн по зле от колкото първия.А за първия мисля че заслужавах победа но шанс...

Втория мач можеше да ме бие и с повече...
TroY Gonzo

Мнение от TroY Gonzo »

Смит пиши ми когато можеш 8)
TroY Gonzo

Мнение от TroY Gonzo »

Алън Смит - Гонзо 1-2

Гонзо - Алън Смит 3-0

Страотни мачове успех на Смит в следващия турнир 8)
Red DevilS|RooNeY

вчера нямаше нет в целия град за тва ме нямаше аи като гледам сашо не ме е търсил аз го тарся и не отговаря нека да ми пише да не ми чака крайния срок щото може и да ме няма :lol:
Аватар
Букмейкара

Мнение от Букмейкара »

Вчера вечерта играхме с Иморталити

Иморталити 4-1 Букмейкара

Тука бях смазан,размазан и всички синоними на едно.Имах две положения за гол през целият мач и в 90 минута направих единственото си стойностно красиво положение ,което завърши с гол.

Букмейкара 3-0(до 45) Иморталити

Тука нз какво ми стана ,но първата атака още вкарах гол.До 19 минута стана 3-0 за мене и след това изтървах още 2-3 чисти положения .Към края на полувремето той се стабилизара ,но все още имах контрол над нещата.В 45 минута спря тока в махалата ,което почти сигурно ще спре ритъма ми от вторият мач. :evil: Днес сигурно ще довършим .
Изображение
Red DevilS|RooNeY

тоя Сшо никав го няма :lol: все се крие :roll:
Аватар
† iMMortality †

Доиграхме второто полувреме и свърши 2-0 за мен,респективно 3-2 за Реван от втория мач.Найстина гадно стана първият ми гол,тъй като центрирах към Колер,Сасияс излезе и не я хвана..ии Колер вкара гол с глава...Успех на Реван на следващия турнир..
† Harbinger of Death †
Аватар
Букмейкара

Мнение от Букмейкара »

Еми доиграхме онези 45 минути и отпадам с бахти нелепият смешен гол просто нямам думи.

Букмейкара 3-2 Иморталити

Предният мач пак същата простотия и все на мен по този уникално тъп начин.
Изображение
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

Еми и аз отпаднах по уникално тъп начин.

marin_007 - em1nemcho 1-0

Тоя мач накъсваше но пак имах няколко добри възможности и незнам как не вкарах 2ри гол

em1nemcho - marin_007 2-1

Тук ме поведе с едно центриране , след което изравних , и накрая моя защитник докато се сети да подаде му я взеха и стана 2-1 , е просто накрая преля чашата просто незнам как не вкарах почти от голлинията се чисти 2 пъти , незнам просто днес не ми е ден , няколко пъти пак сам срещу вратаря се издъних.

Чао от мен , успех на еминемчо
Изображение
em1nem4o
В момента играе: Cs i pak Cs :D
Обратна връзка:

Мнение от em1nem4o »

MaRiN_007 написа:Еми и аз отпаднах по уникално тъп начин.

marin_007 - em1nemcho 1-0

Тоя мач накъсваше но пак имах няколко добри възможности и незнам как не вкарах 2ри гол

em1nemcho - marin_007 2-1

Тук ме поведе с едно центриране , след което изравних , и накрая моя защитник докато се сети да подаде му я взеха и стана 2-1 , е просто накрая преля чашата просто незнам как не вкарах почти от голлинията се чисти 2 пъти , незнам просто днес не ми е ден , няколко пъти пак сам срещу вратаря се издъних.

Чао от мен , успех на еминемчо
Мда , последния мач беше ми беше много трудно. Всеки път когато имаше удар към вратата се шокирах но някак успях да задържа резултата :roll:
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

Ето я голямата грешка коят ми казаха аз съм домакин втория мач и имам гол на чужд терен , следователно отпадаш , леле колко кофти се получи , аз как се заблудих и мисля че аз отпадам и натискам накрая :?
Изображение
em1nem4o
В момента играе: Cs i pak Cs :D
Обратна връзка:

Мнение от em1nem4o »

MaRiN_007 написа:Ето я голямата грешка коят ми казаха аз съм домакин втория мач и имам гол на чужд терен , следователно отпадаш , леле колко кофти се получи , аз как се заблудих и мисля че аз отпадам и натискам накрая :?
:( Жалко
Red DevilS|RooNeY

em1nem4o написа:
MaRiN_007 написа:Ето я голямата грешка коят ми казаха аз съм домакин втория мач и имам гол на чужд терен , следователно отпадаш , леле колко кофти се получи , аз как се заблудих и мисля че аз отпадам и натискам накрая :?
:( Жалко
нетрябваше да казвам :@ :@ :@ :@ :@ :@ на Марин ся ако продължа и ако се падна с него :@ :@ :@ :@ :@
Публикувай отговор