Форумен FIFA турнир XIII [tanasi !!!]
Ей честито Рождество на всички, всичко най-хубаво ви пожелавам момчета, да държим връзка още дълги години и да си правим турнирчета
Иначе сега играхме мача с the_master и го бих 5:4 с калитарски гол от центъра, но накрая и аз изпуснах един смешен, след като тръгнах да се мешам с вратаря, минах двама, но после Скоулс ме наказа, в общи линии с тва ще запомня мача, не играхме особено добре

Иначе сега играхме мача с the_master и го бих 5:4 с калитарски гол от центъра, но накрая и аз изпуснах един смешен, след като тръгнах да се мешам с вратаря, минах двама, но после Скоулс ме наказа, в общи линии с тва ще запомня мача, не играхме особено добре

Never Give Up
Never Surrender
Never Admit Defeat
Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...
I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down
Never Surrender
Never Admit Defeat
Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...
I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down
- † iMMortality †
ааа, голема прецъкня е това за мене, но няма да се противим!
абе незнам дали знаете тука за един вестник на целия форум, вижте тук- http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.php?t=46809
даже са ни отразили турнира-отидете на стр.12 и там от Till Lindemann някъде посредата има едни линкове и гледайте. Аз съм доста доволен и съм им благодарил на тези хора, че най-накрая някой ни отразява проявите!
охо, ще играем с Марин-сега ще пробвам да го намеря!

абе незнам дали знаете тука за един вестник на целия форум, вижте тук- http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.php?t=46809
даже са ни отразили турнира-отидете на стр.12 и там от Till Lindemann някъде посредата има едни линкове и гледайте. Аз съм доста доволен и съм им благодарил на тези хора, че най-накрая някой ни отразява проявите!
охо, ще играем с Марин-сега ще пробвам да го намеря!

- † iMMortality †
Krissan написа:Хора следващия турнир мисля да пробваме нещо ново , игри по 2ки.Някои от вас вече са играли такива в други турнири.Мисля че ще се получи интересно па ШЛ ше я оставим за 15тия турнир.Така че почвайте да си търсите съотборник.
Аз си взимам марин,ако някой друг го иска ще му одрежа главата и ще го накълцам финно с ножове от ВС телешоп и ще го сложа в ядрен хладилник

† Harbinger of Death †
- Букмейкара
еми едва ли , щото най-добрите са 8-9 човека , а записалите ще са пак толкова колкото преди , според мен ше се получи нещо нормално, пък и може да има изненада.Иначе с жребий ще е малко гадничко щото може много от силните да отпаднат заради по слабия си съотборник и колкото да се трепат пак да не стане нищо.За тва ше го пробваме така.Нз колко трябва да се запишат ше го сметна но няма да са повече от 16 двойки
пп: Сметнах го
.Начи 8 двойки (или 16 човека) ше е турнира.И така почваме от 1/4 финали.Като се играят по 1 мач със всеки.Тоест примерно А1 играе с Б1 и с Б2 и А2 играе с Б1 и Б2.Ше се получат доста мачове и няма да ни липсват групите
.А на края ше имаме 2 отборни шампиони 
пп: Сметнах го

- † iMMortality †
ееее хора недейте так
Аз си го питах марин и той си се съгласи,така че...Вие също си се уговаряйте.Нищо няма да ви кажа,ако направите отборче примерно Крисан и Пигси или Пигси с Феликс и т.н. и т.н. .А това с жребия найстина и аз смятам,че не е много удачно,точно заради това,което каза крисан.Така може примерно да се падне феликс с левски и какво ?
Феликс отпада 

† Harbinger of Death †
пхах, четете ми мислите... ИСКАМ С ПИГЗИ
епа да отпада, що не... поне според мен жребия ще е доста по-добре, иначе ше сформирам с некой верно силен и ще пуцаме наред...

ееее хора недейте так Аз си го питах марин и той си се съгласи,така че...Вие също си се уговаряйте.Нищо няма да ви кажа,ако направите отборче примерно Крисан и Пигси или Пигси с Феликс и т.н. и т.н. .А това с жребия найстина и аз смятам,че не е много удачно,точно заради това,което каза крисан.Така може примерно да се падне феликс с левски и какво ? Феликс отпада
епа да отпада, що не... поне според мен жребия ще е доста по-добре, иначе ше сформирам с некой верно силен и ще пуцаме наред...
-
Piggsy написа:Искам да уточня , че тази идея аз я дадохЕми щом Иморталити ПАК ще е с Марин
: .................... Според мене няма смисъл , май най-добре ще е със жребий
Ако ли не , ще помоля ФЕЛИКС да е с мен
P.S Алминатора каза , да си пиша победа , защото не можел да играе
Тоест идеята аз я дадох открадвайки я от твоя турнир

Квото и да си говорим тука има едно 8-9 човека които са горед долу на еднакво ниво като на приливи и отливи някой е в по добра форма и т.н.За това мисля че примерно едни двойки Marin Immortality , Piggsy FELIX, tanasi krissan , Martessi Revan , Makaron4o Alan Smith > тва ше са си зрелища и ще е супер интересно.Каквото и да си говорим единия от съотборниците е слаб нищо няма да стане а само ще дърпа другия на долу.Пък и останалите които се запишат може да се окажат изненадващо добри , всичко е върможно .
Мисля че ще е много интересно между силните и ще има изненади между другите.
Ще пробваме тоя път така по избор ако не се получи добре следващия път като има такъв турнир по двойки ше го направим с жребий и готово.
Също няма да е с национални.Ще може да избирате какъвто и да е клубен отбор.И мисля да не слагам ограничения на даден отбор.
Мисля че ще е много интересно между силните и ще има изненади между другите.
Ще пробваме тоя път така по избор ако не се получи добре следващия път като има такъв турнир по двойки ше го направим с жребий и готово.
Също няма да е с национални.Ще може да избирате какъвто и да е клубен отбор.И мисля да не слагам ограничения на даден отбор.
Piggsy написа:Искам да уточня , че тази идея аз я дадохЕми щом Иморталити ПАК ще е с Марин
: .................... Според мене няма смисъл , май най-добре ще е със жребий
Ако ли не , ще помоля ФЕЛИКС да е с мен
P.S Алминатора каза , да си пиша победа , защото не можел да играе
Тва че Иморталити е с Марин нищо не значи и не смятам че са непобедими , можем да се справим с тях така че не трябва да ви притеснява това.Па ако станат шампиони само ше докажат че са в перфектна форма.
Пиша ти служебна 3на 0 срещу Алиминатора.
Ии да идеята я даде Piggsy и Damage San .Вие си се разберете кой първи (не че има голямо значение) Аз благодаря и на двамата за идеята.