Нашето музикално творчество

Вашите разкази и истории
Публикувай отговор
Аватар
slim_k

Мнение от slim_k »

Medieval_Assasin написа:Горната песен ми е с Techno eJay 4.
А за DC++.
Немога да влизам в хората след като вляза в dc.data.bg или dc.bol.bg.
Така че от DC++ едва ли.

Ся зацепех че FS означава Fruity Loops аз си намерех 6 ако става въпрос за тази програма.
Ако можеш да дадеш линкове към допълнителни семпли.... :roll:

Заеби ги тия eJay програмки . Сваляй Фрути или Reason 3.0 и се учи . Казах ти откъде съм свалял допълнителни семпли , няма как да ти дам линк :) .

Ако си свалил ФЛ6 , търси си хубави VST-та . Тфа са софтуерни синтезатори , вграждащи се като плъг-ини . Удобни са .
http://wkoz.net - rap shit 24/7
dr probe

Мнение от dr probe »

@ slim_k - и кво като са с еднакви имена :) Чиста случайност.
Аватар
DukeNukem
Обратна връзка:

Мнение от DukeNukem »

VST-та по-късно аз още нз как да се оправя с тая програма.
Я обясни поне как слагам семпли и ги нагласям. o_0
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
Аватар
slim_k

Мнение от slim_k »

Пиши лична на Пробата , той е Tha Teacha . Ебавам се , не го занимавай човека и без друго напоследък като му гледам блога е в неква меланхолия .

Седни и разучи сам , колкото и да ти обяснявам , по-добър няма да станеш . Основите винаги си ги учи сам ...

Ъъъ , Проба , дай некъв коментар ...

ПС - Последния ми инструментал е свален за момента , поради желание за дообработка ( малко импулсивно беше публикуван ) . Утре , други ден , по-други ден , по-по-други ден , когато го завърша ( на наспана глава ) ще го пусна .
Аватар
DukeNukem
Обратна връзка:

Мнение от DukeNukem »

Да ти кажа като комбинирам Techno eJay заедно с FL Studio и става нещо наистина добро. :)
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
dr probe

Мнение от dr probe »

@ slim_k - не бе, не съм изпаднал в меланхолия, просто така пиша :) Винаги. Променил съм се щем не щем.

Иначе яко цъкане му е майката. От другите най-много да научиш някой и друг трик, да получиш отговор на въпрос. За година ше я знаеш достатъчно добре, че да можеш да правиш каквото си поискаш. Работа му е майката, не чакай на готово. Ако е в сърцето ти - ще стане. Айде.
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Направих си компилация в папката My Music - "PC Mania" аам.. ебахти талантите сте ;Р

Аз имам няколко парчета и евентуално утре може да ги кача (ако ми остане време)
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Аватар
DukeNukem
Обратна връзка:

Мнение от DukeNukem »

А талант.....
Една песничка 5 минути.
А slim_k а кво ще кажеш за тая програма : http://www.torrents.linkos.bg/details.php?id=60215
Аватар
slim_k

Мнение от slim_k »

Medieval_Assasin написа:А талант.....
Една песничка 5 минути.
А slim_k а кво ще кажеш за тая програма : http://www.torrents.linkos.bg/details.php?id=60215

Не ползвам Линкос , не мисля да регвам акаунт . Пейст описание .

Прочети кво ти е написал Пробата по нагоре .
Аватар
DukeNukem
Обратна връзка:

Мнение от DukeNukem »

Изображение

Sibelius е програма за която настоящите музиканти и композитори само могат да мечтаят.Програмата е професионален редактор за писане и последващ преглед, печат и публикация на ноти и партитуди без значеное тяхната сложност.С какво се отличава от останалите редактори - достъпна и интуитивно понятна за новаците в музиката, а напредналите и опитни музиканти ще намерят в нея нови потресаващи възможности и преспективи.Приятното и очевадно за ползвателите е управлението на програмата позволяваща намиране на всякаква функция само с няколко кликвания на мишката.За ускорение на работата можете да използвате hotkey или сами да ги избирате.Sibelius 4 има програмен семплер за проиграване в качеството на който се използва знаменития Native Instruments KONTAKT, миксер със система за синхронизиране с видео за кинокомпозиторите това е просто находка.Програмата ще направи живота Ви по-лек, ще Ви икономиса време, ще предостави фантастични резултати и ще Ви позволи да създадете вещи за които даже и не сте мечтали, такива като: публикуване на Ваша музика в Интернет или пускане на Ваше собственно CD.

Новата версия на програмата предоставя много нови възможности:

- великолепни инструментални партии;

- редактор на шаблони;

- редактор на шаблони за видеоролки;

- избор от 1700 висококачествени шаблони, звуци, инструментални партии, лирика и т.н.;

- преглед на видео и пр.

е?
Аватар
slim_k

Мнение от slim_k »

Ами пробвай и кажи ... По описанието на мен ми се видя подходяща за хора с миди клавиатури , бе деа знам . Не съм тръгнал да я свалям ...
dr probe

Мнение от dr probe »

Sibelius е повече за музикално образованите. Най-много се набляга на нотния запис. Аз лично съм кръгла нула там. Препоръчвам да попрочетеш и избереш някоя от слендите: Ableton Live, Propellerhead Reason, FL Studio, Cubase (за по-хубавите компютри и хора с мидита). Доста има, всичко е върпос на личен избор.

Лично за мен най-приятни са интерфейсите на Лайв и ФЛ. По-графични са, но Лайва ми е тежък. Бих минал на Кюбейз, но дори 2ката ми тежи ужасно много. Та, въпрос не само на личен избор, ами и на хардуерра с който разполагате.
Аз съм Докторът ти.
Аватар
DukeNukem
Обратна връзка:

Мнение от DukeNukem »

Dj Spitfire - House Master
Dj Spitfire - Brain Pitcher

Ето качих още две правени с eJay... :)

Probe откъде да саля Ableton Live 6? :oops:
Аватар
DukeNukem
Обратна връзка:

Мнение от DukeNukem »

Ето още една:

Dj Spitfire - Styler
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

Хм, Medieval_Assasin, чух го това последното. Доста монотонно, а на местата, където си опитвал да добавяш говор звука намаля, после пак се увеличава. Имаш още да работиш, докато си изградиш определена техника на писане на музика. Засега си още в подножието на своята музикална планина, поне така смятам аз от дотук постнатите неща. Продължавай да се учиш. И наистина се зафащай с FL Studio-то. Няма да е никак зле да го разучиш, ще бъдеш повече от доволен от нещата, които ще можеш да правиш на него. Продължавай да се учиш.

Колкото до мен - още се туткам и скоро няма да се чуят новости, мързи ма малко. :)
Аватар
slim_k

Мнение от slim_k »

Medieval_Assasin написа:Dj Spitfire - House Master
Dj Spitfire - Brain Pitcher

Ето качих още две правени с eJay... :)

Probe откъде да саля Ableton Live 6? :oops:

Ползвал ли си дълги луупове тука ( не съм запознат със набора на иджея ) , или си писал инструментите сам ?
Аватар
DukeNukem
Обратна връзка:

Мнение от DukeNukem »

Мога ли да направя да върви песента и аз по същото време да свиря с клавиетурата? :wink:
dr probe

Мнение от dr probe »

Може да. Всеки софтуер сукуънсър го позволява.
Аз съм Докторът ти.
Аватар
DukeNukem
Обратна връзка:

Мнение от DukeNukem »

Да,но как?
Като върви песента и като почна да свиря и се записва....
И прекъсва песента само свиренето се чува :?
dr probe

Мнение от dr probe »

Запълни прлей листата примерно 5 минути с бийта, избери си друг патърн (ако бийта ти е на 1ви, избери 2, 3, 4 ... ), натискаш РЕК във Сонг моуд и готово.
Аз съм Докторът ти.
Публикувай отговор