Чалга vs. Метъл
Re: Чалга vs. Метъл
Баси пробития и безмислен спор.Чувствам се горд че не съм взимал участие в него 
-
Zero Endorphine
- Обратна връзка:
DirecteX написа:Само чалга и Амор кубинките да го духаТ!![]()
Odin написа:По принцип преди,такива мнения ме дразнеха,но сега ми става жал,като ги видя.
Мой човек,ти си толкова безцветен,незабележим и без никакъв вкус,че едва правя разлика между теб и дъвката залепена от долната страна на чина ми.
Надали ще те убедя каква помия слушаш,но фактите са си факти.Мазното леке на панталона ви=чалгар.
<33
Камелоте, само доказваш колко безмислен е този спор...
стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
Бати идиотите, навръх именния ми ден да дигнат рядко тъпа тема...
В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества.
Руска мъдрост
Руска мъдрост
-
Loopmaster
Нагъл, честит имен ден 
Don't be a prisoner of your own style!
Бла Бла Бла!
В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат![]()
- shub niggurat
- Обратна връзка:
'Ма 'айде!Само че...дори да взема назаем от Тор чука му,ти ако ми се появиш с некоя мотика,се отказвам.(с кирка по-може,но не и с всемогъщата мотика!!1!)
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Пфф... кво знаете вие:

- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
ЧАЛГАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА И ХААААААААААААААААААУУУУУУУУУУУУУУУУУУСССССССССССССССССССССС
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Jorix написа:Баси пробития и безмислен спор.Чувствам се горд че не съм взимал участие в него
И аз, рофл.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Ахахахахаха!Не знам на колко години са били съфорумците кат' са писали в тая тема,но определено оунват!Ахахахаах!

Disturbed`````` написа:Aiде пак рапъри........ Еххххх... Накъде отива света!
Поздрав с H.I.M. - Solitary Man за всички метъли![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
И аз се позадавих на това, ама викам, айде да не го поствам, че ще ми се разсърди :ДД
Доста бисери на доста хора..
Доста бисери на доста хора..
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
Odin написа:По принцип преди,такива мнения ме дразнеха,но сега ми става жал,като ги видя.
Мой човек,ти си толкова безцветен,незабележим и без никакъв вкус,че едва правя разлика между теб и дъвката залепена от долната страна на чина ми.
Надали ще те убедя каква помия слушаш,но фактите са си факти.Мазното леке на панталона ви=чалгар.
А по принцип мен все още ме дразнят "умни" изказвания по адрес на хора, които не познавате...
Но карай, след време ще видим кой е бил повече незабележим и кой е постигнал повече...
Това не ме прави привърженик на чалгата, която пича слуша...И аз не я харесвам, но той си има ясните конкретни и точни причини да и се кефи...
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
Squiz написа:А по принцип мен все още ме дразнят "умни" изказвания по адрес на хора, които не познавате...
Но карай, след време ще видим кой е бил повече незабележим и кой е постигнал повече...
Това не ме прави привърженик на чалгата, която пича слуша...И аз не я харесвам, но той си има ясните конкретни и точни причини да и се кефи...
И мен ме дразнят изказвания от рода на:"Всеки има право да слуша каквото си иска."
Хмм ясни,конкретни причини....мда-просто е от простолюдието.Предполагам си наясно,че не го казвам ей така.Не знам за теб,но аз досега не съм успял да проведа свестен разговор с някой чалгар.Било то за история,култура и т.н.
Чалгата не пави хората прости,те са си такива по принцип,затова са избрали да слушат тази музика-лесна е за разбиране,не трябва да си напрягат мозъйа да вникнат в смисъла й.
P.S Видял ли си един чалгар,видял си ги всичките.Е,разбира се,че има малки изключения,но не вярвам тоя тип да е от тях.
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Не, човек, няма изключения при чалгарите. При мангалите и турците определено има, ама не и при чалгарите.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
Не момчета, много пристрастно и крайно мислите.
Да, признавам - тея, дето слушат само чалга са простички.Лятото се запознах с една такава мацка, само на чалга.Колкот беше красива, толкоз беше проста.А беше невероятно красива, damn it...
Но първо, винаги има изключения и второ, не сте ли се замисляли, че някои хора могат да слушат чалга за да изпростеят? Не по принцип, ами моментно.Отърсване от ежедневието, от мисленето, от всичко.Например на мен, когато ми дойдат в повечко мислите, разсъжденията и изобщо мозъкът ми почва да изключва си пускам Ъпсурт или някоя кретенска песен тип "Бански на лалета" и изкретенясвам в нас.Подскачайки.Някои правят това на чалга, вие - на някое абсолютно безсмислено дьед парче в което само се крещи.И не ми минавайте номерата с това, че нямате музика, която е безсмислена и лигава, и че във всяка търсите нещо - в някои просто намирате чист кретенизъм...
А отностно разговорите и кой е тъп и прост и кой не е - казах вече, че повечето върли чалгари са прости, но далеч не всички.Друг е въпроса, че аз мога да кажа същото за метълите, и ще бъда прав за мен спрямо тези, с които аз съм говорил - много тесногърди хора са, с ограничени интереси.
А още повече, че темата е чалга срещу метъл.DirectX просто избира между тези двете нещица.А да си кажа - в зависимост от настроението, и аз бих предпочетл чалга пред метъл...
Да, признавам - тея, дето слушат само чалга са простички.Лятото се запознах с една такава мацка, само на чалга.Колкот беше красива, толкоз беше проста.А беше невероятно красива, damn it...
Но първо, винаги има изключения и второ, не сте ли се замисляли, че някои хора могат да слушат чалга за да изпростеят? Не по принцип, ами моментно.Отърсване от ежедневието, от мисленето, от всичко.Например на мен, когато ми дойдат в повечко мислите, разсъжденията и изобщо мозъкът ми почва да изключва си пускам Ъпсурт или някоя кретенска песен тип "Бански на лалета" и изкретенясвам в нас.Подскачайки.Някои правят това на чалга, вие - на някое абсолютно безсмислено дьед парче в което само се крещи.И не ми минавайте номерата с това, че нямате музика, която е безсмислена и лигава, и че във всяка търсите нещо - в някои просто намирате чист кретенизъм...
А отностно разговорите и кой е тъп и прост и кой не е - казах вече, че повечето върли чалгари са прости, но далеч не всички.Друг е въпроса, че аз мога да кажа същото за метълите, и ще бъда прав за мен спрямо тези, с които аз съм говорил - много тесногърди хора са, с ограничени интереси.
А още повече, че темата е чалга срещу метъл.DirectX просто избира между тези двете нещица.А да си кажа - в зависимост от настроението, и аз бих предпочетл чалга пред метъл...
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
-
Progressor
- В момента играе: Clichequest: Valley of the Grind
- Обратна връзка:
метъл разбира се...
поздрав за чалгарите с песента: Акащи Джуджета - гъци гъци
http://www.data.bg/f.php?fid=29739766
поздрав за чалгарите с песента: Акащи Джуджета - гъци гъци
http://www.data.bg/f.php?fid=29739766
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Squiz написа:И не ми минавайте номерата с това, че нямате музика, която е безсмислена и лигава, и че във всяка търсите нещо - в някои просто намирате чист кретенизъм...
Имаме бе!
天皇陛下万歳。。!
-
Zero Endorphine
- Обратна връзка:
Varggoth написа:Не, човек, няма изключения при чалгарите. При мангалите и турците определено има, ама не и при чалгарите.
(Почти) съвършено вярно. А пък на мен тайничко ми става кеф като гледам подобни дебилни мнения, както и безнадеждно тъпите ми връстнички. Не ви ли кара да се чувствате различни и.. мамка му, над тях? (:
стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.