Всякакви обсъждания по World of Warcraft

Игри за PC
Публикувай отговор
Blinkers
Обратна връзка:

Мнение от Blinkers »

Kajte ot kade moga da si svalq WOW
Изображение
Гост

Мнение от Гост »

Абе хора стига сте пита ли от де да си я драпна

Ами ако имаш хубава връзка слагаш E-Mule 0.44d пишеш WOW и сваляй колкото искаш
аз така си свалих американската версия ама нямам оригинален кей за да я играя в американски сървъри
Аватар
KuR.Dark_LorD

Мнение от KuR.Dark_LorD »

Anonymous написа:Абе хора стига сте пита ли от де да си я драпна

Ами ако имаш хубава връзка слагаш E-Mule 0.44d пишеш WOW и сваляй колкото искаш
аз така си свалих американската версия ама нямам оригинален кей за да я играя в американски сървъри

spoko be man, 6te ima o6te desetki, ako ne i stotici postove ot sorta OT KADE DA DRAPNA WOW, KAKVI SA PIRATSKITE SERVERI i tn, prosto mislia 4e vinagi 6te ima hora, koito padat ot mars :wink:
RandoM GoSu ===> Изображение

higgglhfstfukknplol10xn00bucanleavenowcuzusuxbyefu
Аватар
Dart

Мнение от Dart »

Питам тука надявам се някой да може да ми помогне :
Героя ми падна зад едно дърво и не мога да изляза, така че питам има ли някаква команда, с която мога да си самоубия героя :)
gOST

Мнение от gOST »

A be ko napraixa tez sadaci nali 6tqxa da puskat karti za 2 meseca
Gost

Мнение от Gost »

Ko stana s kartite za 2 meseca uj do 5 mart 6tqxa da sa gotovi
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

DartWader написа:Питам тука надявам се някой да може да ми помогне :
Героя ми падна зад едно дърво и не мога да изляза, така че питам има ли някаква команда, с която мога да си самоубия героя :)
Използваи си Heartstone-а
Аватар
FrostWind
Обратна връзка:

Мнение от FrostWind »

Охххх . Тая игра напрао ми сасипа живота . Нема гаджета , нема нищо . Дори забравих милата си Fresh . Иначе моете да ме намерите като СентинелМаик- сьрвар УарСонг
Remember,remember the fifth of November...
Аватар
AshamanBG

Мнение от AshamanBG »

Спокс, на секи се случва. Поне не си бил в дънджън, нали?
Аз съм в Сънстрайдер-а, ако някой има намерение а идва, пиша се Asham (или нещо от сорта :D )
Until the day we meet...
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

AshamanBG написа:Спокс, на секи се случва. Поне не си бил в дънджън, нали?
Аз съм в Сънстрайдер-а, ако някой има намерение а идва, пиша се Asham (или нещо от сорта :D )
Каква раса си,каде играеш и кои лвл си?
Аватар
AshamanBG

Мнение от AshamanBG »

Паладин, 7lvl, някъде около Голдшир, не съм сигурен, лага беше 5000, да не говорим, че и рамта е малко и света е малко дезориентиращ - Преместиш мишката и след няколко секунди се завърти камерата 8) . А вечер като влезе повечко народ отнема дори минути...
А, сори, че не се обадих, ама ме изрита 'щот ми спря нета :lol:
Until the day we meet...
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Абе кво става бе О.о Тая вечер през 30 секунди ме дисконектва...На нета ми си му няма нищо
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Хмм та тия дни не успях да си купя карта...Сега тъкмо смятах да отида да си взема,ама гледам че още не са ми спряли акаунта...Аз го регистрирах точно преди 1 месец към 11 часа.А сега е 13.А пък акаунта си ми работи :? Кредитната карта,която въведох беше празна,така че не може да са изтеглили пари от там...Странно,дали все пак ще ми спрат акаунта,за да знам дали да си взимам карта :)

Едит: Леле оказа се че баща ми е внесал пари в картата...Са като разбере че са му изсмукали кинти сиурно ше ме убие :shock: :)
Аватар
Krasen

Мнение от Krasen »

Хахах браво :lol: еми ще ми дадеш парите на ръка :) или кажи че нямаш да ти удари един бой :o и малко ще си син на места ама ще си играеш и тоя месец :P :twisted:
"At the end of your road mine begins."
peacock

Мнение от peacock »

Имам към 15-20 кб постоянна скорост,256 РАМ и 1.8 Гхц.Играх опън бетата 1-2 дена без проблем.След тва се разлагва мно здраво...И не играх повече.Мога ли с тези статисики да очаквам една нормална игра?!?Мога да ъпгреидна с +256,но не е желателно :?

Тъй като нз колко време ще съм още в БГ,година,2,3...Ако отида в чужбина,даже зад окена,как стоят нещата с купена от Бг игра?!?
peacock

Мнение от peacock »

Някъде четох,че има опция да си трансформираш кея,за да играеш на американски сървари :shock: И не мога да си представя как ще стоят нещата с месечното плащане :?: :idea: :!:
Аватар
Krasen

Мнение от Krasen »

Kато отидеш там ще му мислиш или о тук да питаш някой който живее там и плаща р ама най вероятно от близкия магазин с предплатени карти :roll:
"At the end of your road mine begins."
Аватар
Пръч
Обратна връзка:

Мнение от Пръч »

Аз съм Lv 47 вече на Terenas (Normal) :) Ами какво да ви кажа, normal си е много по-добре - живееш си спокойно, правиш това което искаш да правиш, въобще не мислете че няма PvP - огромни раидове към хордата с по 40-50 човека (lv40+) всяка вечер. Сега чакаме "battlegrounds" и ще става мелето. Battlegrounds, както и pvp системата ще ги има и на Normal абсолютно същите, така че нищо не се изпуска.

Btw. на по-високите нива специалните гадини стават много по-умни и с повече умения - призовават цели армии гадове, изтласкват те, изхвърлят те във въздуха (1000 damage при падането :) ). Pull-ването става много по-трудно в instance-ите, а в Maraudon има и едни тунели по които непрекъснато излизат ларви, които пускат 200dps отрова :roll: . За зигурата в Zul'Farrak не ми се говори - има поне едно 100 броя level 44-47 гада (от които 1/4 elites) - serious sam пасти да яде :)
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Stealth написа:
D00MGuard написа:Хаха мноу ме накефи комикса :lol: Абе стелт,ти до къде стигна с твоя хънтър :)

Малко му забавих развитието, че да не ме уволнят все пак от РС Манията, трябва и работа да се върши :D . Иначе е 36-то ниво. Ами ти, нещо говореше че ще си продаваш играта? :shock:
Abe ne няма да я продавам... :) Иначе не си развивам героите...Имам Роуг 25 лвл,Приист 15 лвл,Хънтър 14 лвл,Уарлок 16 лвл,2 шамана по около 15 лвл и други...Абе търся си подходящ герои :)
Публикувай отговор