Gawayn написа:Единственото нещо, което ме притеснява от видяните клипчета в youtube , е това че в опита си да направат всеки клас да изглежда "героично" ще убият предизвикателството от левелването. В клипчетата ясно се виждаше как играча без проблеми скача на 3-4 нпс-та, 2-3 удара и са мъртви, а те от своя страна ти прават някакъв нищожен демидж и в повечето от битките излизаше с пълна кръв.
Да, защото играчите бяха 10 левъла по-големи от мобовете. Клипчетата целят да демонстрират играта, не геймплейната механика - зрителите щяха да се отегчат да гледат половинчасов гринд. Принципно боят е лесен и масов, но не чак толкова, колкото го показват.
Ако искаш хардкор-изживяване, тръгни без companion и гледай какво става.
Gawayn написа:Още едно нещо, което обсъждахме с един мой приятел и стигнамхге до много добра идея и разбирасе я изпратихе на Bioware плус още няколко малки идейки. [...] Та идеята беше относно Bounty Hunter и Smuggler където повечето от главните им куестове ще са търсене и залавяне на преступници. Та какво добра идея ще е ако има опция и за ловене на реални играчи...
BioWare потвърдиха още преди година, че player bounties НЯМА да има. Ще ловиш престъпници в класовите си куестове, но няма да са играчи. Това не е sandbox MMORPG, каквото и да си мислят Galaxies-феновете.
Валентин написа:Не - просто нещо малко по-автентично, твърде са ми безхарактерни..
А, сори тогава, не съм те разбрал.
На мен точно това ми е проблемът с трупъра - безхарактерността му. Ако ситите бяха страховити до смешност, то войникът беше безличен до скучност. Generic екипировка, generic куестове, generic атмосфера, generic диалози и като цяло нищо особено.
Space Marine-персонажите са клиширани до крайност, а този, на всичкото отгоре, е стереотипен такъв.
Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!