Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT)

Игри за PC
Публикувай отговор
Аватар
Cyrax
Обратна връзка:

Мнение от Cyrax »

UB.FireBorn написа:Баси феновете имам... и тайните ми никове знаят :wink: Двубоят е днес към 21:00 ... Колкото повече обсървъри толкова по-добре ... НО да не са лагави...
И така :
ДНЕС - 21:00 -> ПИРАДКО ИДВАЙ
тайните ти никове???Ти нали така се пишеше във форума преди бе! :wink: поствайте игрите.Бтв Мр. Ние с теб играхме 100 пъти и никога не си довършихме.Кажи кога можеш(играя по 1 игра на седмица бтв:))
high_till_i_die
Обратна връзка:

Мнение от high_till_i_die »

оки ЛОЛ кажи си мейла.Аз винаги играя във Нортренд.Най-си е интересно/
VoV

Мнение от VoV »

koi kaza 4e AM e nai tapiq geroi. Ima li nqkoi human koito da ne po4va s AM? Ako ima zna4i ili igrae sre6tu mnogo slabi ili vaob6te ne moje da igrae. Farseera pak e nai dobriq geroi na Orc. Vijdali li ste kakvo pravqt valci na 3-ta. Harasa s FS se spira mnogo trudno. 4ак posle se pravi blade. i btw geroite na Ud DK+lich+CL ako sa dobre razviti ne moje6 da gi spre6. 6te ti izbiqt cqlata armiq.
Гост

Мнение от Гост »

ако АМ е наи тапия герои то ти си наи тапия игра4
Аватар
Bagain

Мнение от Bagain »

high_till_i_die написа:оки ЛОЛ кажи си мейла.Аз винаги играя във Нортренд.Най-си е интересно/
Milenss@abv.bg
"Ако е за България, то времето е в нас и ние сме във времето, то нас обръща и ний него обръщаме." - Васил Левски
Аватар
Bagain

Мнение от Bagain »

VoV написа:koi kaza 4e AM e nai tapiq geroi. Ima li nqkoi human koito da ne po4va s AM? Ako ima zna4i ili igrae sre6tu mnogo slabi ili vaob6te ne moje da igrae. Farseera pak e nai dobriq geroi na Orc. Vijdali li ste kakvo pravqt valci na 3-ta. Harasa s FS se spira mnogo trudno. 4ак posle se pravi blade. i btw geroite na Ud DK+lich+CL ako sa dobre razviti ne moje6 da gi spre6. 6te ti izbiqt cqlata armiq.
Охх много знаете вие...
АМ наистина не е Добър Герои като цяло...
Причината поради която Про плаъерите вземат АМ за 1ст Херо е че е много ИЗКЛУЧИТЕЛНО ДОБУР за Крееп..
Ватер Елементрала има много ХП(кръв) и се креепва без никакфи жервти ..
+ това героя е сравнително Бърз ра разлика от МК то ...
и + това аурата му е добра ако 6те се развива5 по нататук на КАстери (а както знаем Хуманите винаги си праят АРКАНУМ =) )
...
аа 6тях да забравя и Ултимата му никак не е лош но Докато стане 6 лв АМ -то ....

Иначе не виждам просто нищо впечатлява6то в самия герои !
"Ако е за България, то времето е в нас и ние сме във времето, то нас обръща и ний него обръщаме." - Васил Левски
Аватар
kiroman
Обратна връзка:

Мнение от kiroman »

За мен АМ е добър герои срещу всички раси освем срещу ЪД там аз лично предпочитам Паладин :o
We are together since the first form, and for everything we do, we take responsibility together. We are The Brigade!
Аватар
stfu-n00b!

Мнение от stfu-n00b! »

Стига спорили глупости n00bs ^^....
Знаете ли защо АМ Е ЕДИНСТВЕНИЯ ПРАВИЛЕН ИЗБОР НА хората за 1ви герой....
1-Най-бърз левълинг (заедно с ВМ)
2-Добавя огромен meat shield + огромни ударна сила към армията под формата на елементалите.
3-Без него гръбнака на human армията МК за нищо не става.

BETA PATCH 402

BALANCE CHANGES

Undead
- Possession damage multiplier reduced to 166% from 225%.

Orc
- Wind Walk bonus damage increased to 50/85/120 from 50/75/100.
- Liquid Fire damage reduced to 8 per second down from 15 per second.

Night Elf
- Wellspring now upgrades Moonwells to 425 mana, down from 500 mana, and Moonwell mana regeneration scaled proportionally.
- Force of Nature casting range increased to 800 from 700.
- Faerie Fire mana cost increased to 45 from 35.

Neutrals
- Drain Life damage increased to 25/40/55 per second from 20/35/50.
- Cleaving Attack damage increased to 30%/55%/80% from 25%/45%/65%.
- Tornado can now cyclone a particular unit more often – once every 22 seconds, down from once every 30 seconds.
- Tornado speed increased to 75 from 60.
- Cluster Rockets damage increased to 35/65/100 from 35/60/90.

Items
- Red Drake egg is once again a level 5 item, up from 4.
- Staff of Preservation cooldown increased to 30 seconds from 20 seconds
Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
Аватар
Bagain

Мнение от Bagain »

Ами аз точно това Казах =)
Аватар
Bagain

Мнение от Bagain »

вече го видях пача =)
Mr.TaenNick

Мнение от Mr.TaenNick »

Wlizaite w hoff :wink: sega ili nikoga :P
Гост

Мнение от Гост »

мили елфи, пожелавам ви бавна смърт с всеки следващ пач.
умрете в агония!
Гост

Мнение от Гост »

предполагам 4е carvaggio znae po malko ot nubito za igrata zashtoto trugva na MK 1vi
e ne moje si4ki da sa gosuta kato nubito!
Аватар
stfu-n00b!

Мнение от stfu-n00b! »

Аз дори не играя с тая раса смешник.carvaggio откога се води за human player най-висока класа.To и CADX2
играе с сичко без FS ма тва са много малко хора и при това далече не и най-добите....Можеш и ти да се пробваш да ми играеш така ако искаш.
Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
Аватар
Horde[G2H]

Мнение от Horde[G2H] »

лол тея близард отново ли променят промените в пача...хмм подобрили са линд лака на бладето..но чак на 2 и 3 лелев магия..
за елфите..доста са ги орязали :)
явно скоро отново ще има нов пач..да де промени на промените :)
а датата се е ебала и засега не мога да уплоадна реповете...мончо играхте ли с кироман ?
Storm , Earth and Fire -heed my call!
LP forevar!
Гост

Мнение от Гост »

nubi prosto si jalak keleshar
kogato si ti t9 s koiato i da e rasa togava shte mi govorish otkoga se bil vodel
ili kogato stanesh 4ti v evropa
nqma kvo da ti komentiram ti si forum gosu
Аватар
kiroman
Обратна връзка:

Мнение от kiroman »

[LP]Rado написа:мончо играхте ли с кироман ?
За жалост неможахме(за мен ще си е удоволствие де :wink: )Не знам какво ми става с нета-Не мога да се кънектна към интернет и мога да си влизм само в сайтовете които са ми разрешени от доставчика дори без да се къмнектвам(такъв е и ПЦМ) :cry:
П.П.С тези промени сериозно обмислям вече да не играя с елф ,а да се прехвърля на хумън :o
П.П.П.Надявам се в понеделник нета ми да се оправи (защото в събота и неделя не работят :cry: )
We are together since the first form, and for everything we do, we take responsibility together. We are The Brigade!
Гост

Мнение от Гост »

Никога не съм казал ,че съм по-силен от него. Но той е далече от най-добрите.А да се върнем на твойто ниво е ще играем ли ?

STFU-n00b!
Аватар
eeasss

Мнение от eeasss »

bullshits
Аватар
stfu-n00b!

Мнение от stfu-n00b! »

Леле тва не беше човешко..За да направиш това се иска страшна концентрация и бързина.
Публикувай отговор