Вирусът Корона - Глобална Епидемия

Подфорум за политически дебати.
Публикувай отговор
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия

Мнение от VALEN7INVS »

Интересно че за Тил Линдеман писаха в Билд, доста сериозна немска медия, че е в интензивното с коронавирус, а от страницата на Рамщайн написаха че е бил в интензивното, изписали са го и не е имал коронавирус. Честно казано не знам кое е вярно, предвид че и по RTL казаха, че пробата е положителна. Все тая, явно е добре поне. :arrow:
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

Мнение от Маце Борко »

Правили са му втора, оказала се отрицателна.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

Е човек, случаите със смърт при вейпинг в огромното си мнозинство бяха свързани с нерегламентираното използване на вейпърайзърите за пушене на неофициално произведени ТНС екстракти, защото са по-евтини, които кой знае в чий гараж в Гуадалахара и с какво ги забъркват. :arrow:
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
ToxicZ

Мнение от ToxicZ »

Коронавирусът удари и примата на българската естрада

https://fakti.bg/life/457698-lili-ivano ... eva-zaradi
covid2012
В момента играе: fallout irl

Мнение от covid2012 »

не прочете статията преди да коментираш, нали, малоумник?
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

тоя токсик е баси олигофрена
за кво генерираш посещения на некви кафеви сайтове бе дебил
Аватар
Agent

Мнение от Agent »

:D

Spoiler for :
Всичко живо шие. Маски.
Сега секи ден, секи час, насякъде има матриал!

Шивашките цехове, цеховете за шипков мармалад и алтернатори за BMW - 12 и 24 волта, малките предприятия специализирали в производството на шунка и контакти за трифазен ток, заводите за амониева селитра и джезвета за турско кафе, в "Алтънбаш", в "Сосите Женерал", в "Дунарит", големите корпорации - до вчера бълващи оригинални анцузи на Адидас и консерви котешка храна с дроб и далак от амурски тигър днес шият маски, в кланиците шият маски, в свинекомплексите шият маски, по селскостопанските летища шият маски, в складовете за кисело зеле на ишлеме шият маски, в околоземна орбита шият маски, на м@йната си шият маски.......
И всички те имат страница, група, сдружение или кръжок във фейсбук.

Маските, тези произведения на съвременното изкуВство биват:

Двуслойни
Трислойни
Триста и осемнайсе слойни
С активен въглен
С дюза
Без дюза
С инжектор
С полуоска
С опорен лагер на кардана.

С филтър на устата - който филтър на свой ред бива (освен горивен, маслен и филтър купе):

С костилки от череша
С костилки от кайсия
С костилки от джанка
С брашно от рожков
С глутен
Без глутен
С парабени
Без парабени
С чамов талаш
С гинкобилоба
С бял равнец
С индрише

Продължаваме със следните категории маски:

С бяла магия
Срещу черна магия
За бременни
За кърмачки
За първескини
За многодетни
За стерилни
За стерилност предизвикана от спонтанна вазектомия при мъжете и генетична стерилност при жените, която се предава от майка на дъщеря

Също маските биват:
Дизайнерски
Недизайнерски
Тъкани
През пет плета преплитани
С шевици
Без шевици
бЯли
РозАви
Пембяни
Цвят кафе с мляко
Цвят кафе с мляко и захар
Цвят кафе с мляко и захар и щипка канела
Аз съм волна пипируда и литя от цвят на цвят

Стойността на маските варира от два и четирийсе, минава много набързо през осемтяхто лева и стига до цената на свинско трупно контрафиле в сос от бял трюфел с био кардамон отглеждан в резерват край Мексико.

Според вида, материята, цвета и не на последно място - нравствения морал на ушилият маската, самата маска, самата тя предпазва от:

Коронавирус
Хрема
Обикновен грип
Необикновен грип
Тендовагинит
Разширени вени
Пърхут
Лека, средна и тежка форма на олигофрения
Тетанус
Бяло течение
Огнестрелна рана (стига да не е от нож)
Ухапване от акула
Изяждане от мечка
Изнасилване от тюлен
Удар с ковашки чук в капачката на лявото коляно
Шум в ушите
Коклюш
Концерт на Графа и Михаела Филева
Възпаление на космите в носа

Под постовете, рекламите, спонсорираните клипове, игралните, документалните, анимационните и научно популярните статуси за маските, коментарите са от типа:

"CENA?"
"ЦЕНА?"
"Ако обичате да ми кажете цената"
"ЕСЕ"
"ESE"
"Извинявайте, аз само да попитам..."
"Къдей са намира магазина?"
"Kadei sa namira magazinat?"
"Искам да поръчам един тир с маски в телесен цвят и три стека олио Калиакра! Адресат ми го има в оказателят."
"Следя..."

Незнам, незнам...

Кажете ми в коя платформа да се регистрирам, че да се науча онлайн как се шие, или плете, или сковава презерватив, щото като следвам уроците по БНТ 2 и всеки път излиза калашник...

От неизвестен автор
HolyCrusader написа:Острова е корк ясно, но това го прави по-скоро космически кораб.
The Arrow

Мнение от The Arrow »

Аз лично смятам, че един ден като приключи това нещо, трябва да бъде потърсена колективна отговорност от целия свят към Китай. Без значение дали това е изкуствено създадено или не.
тежки нокаути
covid2012

Мнение от covid2012 »

И аз така смятам, а дано, ама надали.
Аватар
indigo
В момента играе: RL - worst game ever.

Мнение от indigo »

The Arrow написа:Аз лично смятам, че един ден като приключи това нещо, трябва да бъде потърсена колективна отговорност от целия свят към Китай. Без значение дали това е изкуствено създадено или не.

Китайската комунистическа партия ще потърси колективна отговорност на китайската традиционна медицина, и ще ги гулагира. Всички тези свободни пазарчета, ще станат регулирани пазари с касови апарати. Всички тези стрити прахове от пишка на тигър, или компот от очи на млади сови, всичките магически реагенти ще ги регулират, стандартизират и вкарат в системата. Това е "добрата" страна на тази криза, от гледна точка на Партията. Дава им повод да кастрират знахарите по селата.

А иначе САЩ със сигурност ще поведат културен джихад срещу Китай заради това, и със сигурност доста европейски държави имат причина да се включат. Може и ние. Аз отдавна казва на всеки, който му се слуша, че иглотерапията и онези смучащи чашки дето даже олимпийски атлети ползват, това е псевдо-наука, и псевдо-медицина, и е изцяло традиция. На експерименти се представя на нивото на пласибо, а понякога дори по-зле от пласибо, защото да си смучаш мускула в чашка с горещ въздух предизвиква травми. А идиотите които го правят пак печелят медали! Не знам, брат...
What's a real girl? Is it something fap-able?
indeedhewasshady.
covid2012

Мнение от covid2012 »

Всички политици до края на века ще обещават, че няма да допуснат подобно нещо да се случи никога повече ;d и тъпите люде ще ги избират на базата на това ;d и като се случи пак след 10-15 години, но в пъти по-лошо, ше има цирк
Аватар
Liberty
В момента играе: League of Legends
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

Ние обвиняваме Китай не толкова заради културните особености на китайците, а заради комунистическият режим, който вместо да вземе адекватни мерки за изолиране на заразата, през първия месец се опитваше да наложи информационна блокада и да потули случая. Дори в момента те най-нагло лъжат за истинската бройка на заразените. С тези си действия режимът в Пекин е отговорен за избухването на световната пандемия, за хилядите жертви и за сринатата световна икономика. Съвсем основателно и в рамките на международното право е да им бъде потърсена отговорност и да платят репарации на пострадалите държави.
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
vanmx

Мнение от vanmx »

Според цифрите и новините които излизат от Китай, аз останах с впечатлението, че са успели все пак доста ефективно да овладеят заразата, действайки светкавично и организирано така както и най-възхваляващата и епично звучаща комунистическа пропаганда не би могла да го опише. :D
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Китайците са виновни за началото, определено. Чак ми е странно как чак сега се пръкна нещо от там, като се има предвид какъв ужас е на въпросните пазари.
Основните причинители на проблемите в световната икономика ще са Европа и САЩ, защото те поеха по пътя "и здравите млади хора да си седят вкъщи, вместо да работят". Абсолютно икономическо самоубийство.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
The Arrow

Мнение от The Arrow »

Основният проблем за икономиката по света е, че не изолираха Китай и региона още януари месец когато беше пределно ясно какво точно се случва.

Също така, друг проблем е високите нива на дълг, които се натрупаха последните години и липсата на парични резерви в много от големите компании по света.
тежки нокаути
Аватар
ToxicZ

Мнение от ToxicZ »

От светото причастие никой не може да се зарази, отсече Светият Синод

https://novini.bg/bylgariya/obshtestvo/590153

:live:
covid2012

Мнение от covid2012 »

https://novini.bg/bylgariya/obshtestvo/590197

Последния ред е on point :x
Gen.Toast
В момента играе: PTSD simulator

Мнение от Gen.Toast »

Честити задължителни маски, момчета!
Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация)
PISO MOJADO, DIRTBAG!
Аватар
indigo
В момента играе: RL - worst game ever.

Мнение от indigo »

Задължителни маски за всички не-попове, и затваряне на всички не-църкви. Ебала си е мамата тая държава, еееееееееееее, мани.
Ще вържа малко чесън в една принтирана иконка, и ще си го нося на врата като герданче. Китайските демони няма да ме надвият!
What's a real girl? Is it something fap-able?
indeedhewasshady.
Публикувай отговор