Grand Theft Auto V

Игри за PC
Публикувай отговор
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Re: Grand Theft Auto V

Мнение от shub niggurat »

австриискиа дънер написа:Май никой не е стигнал мисията с ограбването на бижутерията ? Щом все още няма оплаквания :( След това иргата е омазана - и оригиналната и пиратската ....
какво се преебава след това ?

аз съм я играл на старите конзоли де, там всичко си беше окей :o
джумерки
Аватар
австриискиа дънер
В момента играе: истласкване на штанга от лек сас тесен хват

Мнение от австриискиа дънер »

Ако кликнеш десен бутон, за да стреляш от МПС(мисията те задължава) играта крашва;
дори и да скипнеш, следващата мисия и тя така и т.н.
0887152992 - званете тука за персонален фитнес инструктор 5 години опит имам работиа нежно тарифа на тренирофка - 25 лева с ддс
-Stormrаge-
Обратна връзка:

Мнение от -Stormrаge- »

denik написа:как показваш среден пръст? :D

едит: ако някой днес среща проблеми със стартирането на играта и му дава activation error, ще трябва да си върнете часовника назад (преди 20-ти), за да тръгне.
С десния бутон просто трябва да превключиш на юмручен. Тва с датата решава проблема , но имайте предвид, че ако имате няколко сейфа с по-предна дата играта ще ви пуска тях при повторно зареждане да не се чудите :D Също след излизане от играта не забравяйте да си върнете датата защото може да имате проблеми със зареждането на някой сайтове.
австриискиа дънер написа:Май никой не е стигнал мисията с ограбването на бижутерията ? Щом все още няма оплаквания :( След това иргата е омазана - и оригиналната и пиратската ....
Тук пишат някви решения http://zamunda.net/details.php?id=44006 ... 1&page=166 на проблема уж.

Едно френдче има проблем с лаптоп с две видео карти някой да е намерил решение. Във форума на рокстар доста се пише за този проблем, но квото и да опитваме все удряме на камък. Смешното, че първият път играта му тръгнала, но не бил доволен от FPS-то нещо та решил да пробва новия драйвери и до там :D :D :D Кво ли не пробвахме систем рестори 5-6 различни Каталиста официални не официални и все едно и също.
Изображение
--Gort!Klaatu barada nikto!--
Аватар
австриискиа дънер
В момента играе: истласкване на штанга от лек сас тесен хват

Мнение от австриискиа дънер »

Един приятел ми каза как да го оправя и проработи, този път не крашна.

За да не пиша наново ще постна това, което написах в замунда:

За да оправите крашовете - на мисията с обира на бижутерията, когато Франклин трябва да хвърля гранати във вентилацията, НЕ ХВЪРЛЯТЕ ГРАНАТАТА КАТО Я ИЗБИРАТЕ ОТ ИНВЕНТОРИТО, А ПРОСТО ИЗБЕРЕТЕ ОРЪЖИЕ И Я ХВЪРЛЕТЕ С "G" ТАМ КЪДЕТО Е МЕРНИКА, демек quickthrow. Това се отнася за цялата игра, не само за тази мисия, винаги хвърляйте гранати и прочие по този начин!

Който вече е крашнал, обезателно да направи номера с връщането на датата преди да преиграе мисията отново.
0887152992 - званете тука за персонален фитнес инструктор 5 години опит имам работиа нежно тарифа на тренирофка - 25 лева с ддс
Аватар
AcTivE
The King of Kings
Обратна връзка:

Мнение от AcTivE »

На мен доста често започна да ми крашва при смяна на героите по време на дългите мисии. Доста досадно. Стрелба от кола пък ограничавам до минимум, защото и там крашва понякога.

Намерих няккаво решение за крашовете, но нямах време да го тествам.

[1] Switch on "Landing Page"
[2] Execute from command line (from administrator!):
bcdedit.exe /set {current} nx AlwaysOff

Относно heist-а с бронирания камион, там 3-те поредни самоубийства за скип май са единственото решение.
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Ае момчета

Аз обира на бижутерията абсолютно никакъв краш не срещнах и ми мина супер гладко :O

Иначе средно на 5-6 часа игра ми крашва около два пъти, което е поносимо.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Аватар
AcTivE
The King of Kings
Обратна връзка:

Мнение от AcTivE »

Защото най-вероятно си избрал другия вариант - без гранати :D

Аз съм вече съм доста напред, на мисията The Big Heist - дълга е, а на нея си ебава майката от крашове. Ще го усетите де, проблемът е масов.

Направо ме отказа да играя напред - ще чакам пачове.
denik
Дидко Бандитко

Мнение от denik »

Оф нз, спомените ми са че я бях избрал от wheel-a ама не си спомням дали съм я хвърклял с G или с мишката. Все тая :Д

Ето един начин за справяне с датата, без да се налага да си сменяте часовника (на мен с часовника така ми се осраха едни сейвове и 4 часа геймплей замина по дяволите :D)
1.create text file.
2.open it and paste:

Код за потвърждение: Избери целия код

set BackupDate=%date:~-10%
        echo %BackupDate%
        date 11-11-11

start Launcher.exe
        timeout 120
        date %BackupDate%
3.In line after "date 11-11-11" you have to set directory to place where your Launcher.exe is use c: to change drive and cd steam to enter directory (use quote sign if foder name contains space).
4.Save file as and select all files then change .txt to .bat.
5.Run game by your .bat file with adminstrator rights.
The end file should look like this: http://pastebin.com/PcENQbAk
-Stormrаge-
Обратна връзка:

Мнение от -Stormrаge- »

Хм нещо не се получава при мен... сменя си датата но после не иска да я върне.

set BackupDate=%date:~-10%
нещо в синтаксиса тук не е както трябва присвоява половината от датата.

btw - има нова версия на крака.
Изображение
Аватар
hyper'

Мнение от hyper' »

sign me the fuck up for this

https://www.youtube.com/watch?v=QZEnjwUqc4M
Аватар
Till.Lindemann

Мнение от Till.Lindemann »

аз още не мога да я дръпна, биткомета ми спира нета от време на време и после няма оправяне, докато не дискънектна и после пак. затва скоростта е мн зле. вертолетчето гадно ли се кара бе? щото на конзолите беше ад
Аватар
hyper'

Мнение от hyper' »

Биткомет като каза и ме върна 2006-а и linkos.bg :shock:
Има ли причина да не ползваш utorrent, неслучайно е толкова популярен :? Аз като смених на него и имах по-малко нестабилност на скоростите, ма тва преди много време, сега не знам биткомет на какво ниво е.
Аватар
Till.Lindemann

да да знам, повечето хора реагират така, от носталгия го държа ддз :D
-Stormrаge-
Обратна връзка:

Мнение от -Stormrаge- »

Всъщност биткомета има някой доста удобни функции които липсват при uttorent-а.
След като Тревър пристигна в Лос Сантос проблемите с крашовете се появиха и при мен. Всеки път докато си в превозно средство и натиснеш десен на мишката играта блокира.

Пробвах това
AcTivE написа: Намерих няккаво решение за крашовете, но нямах време да го тествам.

[1] Switch on "Landing Page"
[2] Execute from command line (from administrator!):
bcdedit.exe /set {current} nx AlwaysOff
и май оправи проблема за сега..

Съпорта на Rockstar май са сбирщина от олигофрени ROFL :D :D :D Изображение
Изображение
denik
Дидко Бандитко

Мнение от denik »

Spoiler for офтопик за торент клиенти:
utorrent-a също се превърна в тотална пръдня

старите версии са злато, но новите са по-ужасни от неизкъпаното ми вмирисано ляво мъдо

за торент клиент препоръчвам всяко от предложенията в този линк:
http://www.howtogeek.com/197542/the-4-b ... n-windows/
-Stormrаge-
Обратна връзка:

Мнение от -Stormrаge- »

При мен версия 3 на крака не работи :(
Преработих малко date changera-а по-горе сега вече след 120-тата секунда ми връща оригиналната дата. И за сега карам с него.

Ето командите за bat файла (стартира се като администратор) ако на някой не му тръгва 3-тата версия на 3dm Crack-a.
На мястото на тиретата пейстнете името на десктоп иконата от която си стартирате играта примерно при мен е GTA5.

title Date changer by Stormrage
color 0A
date 15-04-15 
start %USERPROFILE%/Desktop/"--------".lnk
cls
timeout 120
W32tm /config /syncfromflags:manual /manualpeerlist:"us.pool.ntp.org"
W32tm /config /reliable:yes
W32tm /config /update
Net stop w32time && Net start w32time
W32tm /resync /force
end
Изображение
Аватар
Blackbird

Мнение от Blackbird »

Пичове, единственият проблем с който се сблъсках до момента и не е оправен е проблемният линк с Google & Social Club акаунтите и на свой ред не мога да кача клипче през Director Mode-a.

Иначе нито ми е крашвала играта, нито пък се е получавал бъг при бижутерската мисия.

Stromage по-горе спомена за саундтрака и подкрепям с две ръце! Разнообразието е феноменално. :D На PS3 бях фенче на FlyLo, но новото радио The Lab е много култово. Worldwide & Mirror Park също ме кефят. Даже дето викаш за Тревър винаги съм или на Channel X или Rebel. Снощи си направих оранжев Dukes за Тревърчо и рипах здраво офроуд из пустинията докато свири Rebel Radio и изведнъж пуснаха General Lee на Jhonny Cash, докато пърпоря с оранжев Чарджър. Филма беше пълен!
Аватар
play4u
В момента играе: Draven

Мнение от play4u »

Добре бе пичове, не мога да разбера аз ли съм тъп или тези крашове при смяната на героите нямат оправия :!: :?: :!: Първо някакви рандом такива крашове при смяна извън мисия, сега на Blitz нещо си мисията стигам до момента след като взривяваш камиона и switch-ваш на Майкъл и.. кур.. 3 поредни краша. Минах я със скипване ама така хем се прецаква резултата, нито пък се оправя проблема.. много дразнещо. А даже и във форума на Rockstar е оспамено от такива теми и никой нищо не казва..

А иначе поне засега (36%) игричката си е 6+ откъм контент, герой, геймплей и т.н + добра оптимизация. Ама тея крашове ебават майката на цялостната картинка.. :/
Аватар
Till.Lindemann

FlyLo и Mirror Park верно са лудници
Аватар
AcTivE
The King of Kings
Обратна връзка:

Мнение от AcTivE »

play4u написа: А иначе поне засега (36%) игричката си е 6+ откъм контент, герой, геймплей и т.н + добра оптимизация. Ама тея крашове ебават майката на цялостната картинка.. :/
След 55% играта става на практика неиграема заради крашовете, що се отнася до главните мисии, иначе за разходки и странични мисии няма проблеми. Аз съм я отписал засега, поне докато не се пуснат някакви пачове, прекратяващи тази мъка.

Относно радиата съм единствено впечатлен от WCC. Останалите изобщо не ми допадат. Разбира се, това е въпрос на вкус, определено е вложен труд в създаването на радиостанциите, но съм категоричен, че в това играта отстъпва на San Andreas, където нямаше слаба радостанция, дори токшоутата бяха няма-такъв-майтап.

Липсва и малко от атмосферата на San Andreas, където усещането, че се разхождаш по улиците в гетото или пък по селските пътища в каунтито беше пресъздадено много успешно. Освен това е заложено на количеството на NPC персонажите, за сметка на качественото им развитие. Просто в San Andreas летвата се вдигна много по това отношение - не само внушителния voice cast, но и самото разгръщане на герои като The Truth, Frank, Big Smoke и др. които просто няма начин да останат безлични.

Всичко останало в играта е на топ ниво. Приветствам нововъведенията изцяло, механиката в играта е на извънземно ниво, няма как да не останеш с впечатление, че градът е жив и функционира, вместо да се чувстваш като в The Truman Show както в предишните серии в играта. Виждат се някои заемки в обирите от други игри като Mafia 2 и Payday, но това по-скоро е похвала, отколкото критика. Автопаркът радва изцяло и е съвсем достатъчен. Честно казано играта изпълни очакванията ми и единствено техническите недостатъци, свързани с крашовете са това, което ме спира да я доиграя. Доколкото знам същите присъстват и в оригинала, така че бих си я взел оригинална, след като мине пазарната еуфория и я пуснат на по-нормална цена и с включени фиксове.
Публикувай отговор