Тенкс, че го цитира, за да се посмея колко е дементирал.
Cyberpunk-новата игра на CD Project Red
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Re: Cyberpunk-новата игра на CD Project Red
Кефи ме как е на един гугъл разстояние умението да пишеш з̶а̶д̶р̶а̶с̶к̶а̶н̶ ̶т̶е̶к̶с̶т̶, кефи ме и как sandbox е меко казано известно понятие в гейминга, обаче точно най-големият ни форумен разбирач не може да ги зацепи тия неща.

"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
Скайбокса е коренно важен за геймплея на игра. Точно както графиката е значима, нали скайбокса е половината от графиката.
Задраскания текст го направих с f12 на styles подменюто, там на letter-spacing и line-height.
Иначе сериозно,
Мотива с упадъка на модерното общество хич не е толкова засегнат, колкото човек би си помислил. Абсурдните реклами по билбордове са всъщност яки и забавни, не преувеличени с цел да докажат колко промит е мозъка на масите, как ценностите ги няма и бла-бла. Очевидни цинизми и подобни простащини с цел сатира няма. Ако подобни неща те интересуват, пускай Bloodlines, като заобиколиш дискотеката можеш да видиш как се раздават свирки в тъмните ъгли.
Иначе няма какво да си говорим, като целия град е фрашкан със секс реклами, а има само 2 места в него където да си купиш курва. Но пък има taker pov, ако си купиш мъжка, така че да кажем са заложили на максимално минималното. Самите сцени са добри, въпреки че винаги ще изглеждат дървени.
А че има куестове дето целят да шокират, има си ги, даже са сред най-добрите. По-нагоре стана дума за религиозния затворник, цялата идея на тоя куест е че пича
Задраскания текст го направих с f12 на styles подменюто, там на letter-spacing и line-height.
Иначе сериозно,
тлдр: Няма. Поне не съм виждал. Има други fucked up неща.Императора написа: публично ебане?
Мотива с упадъка на модерното общество хич не е толкова засегнат, колкото човек би си помислил. Абсурдните реклами по билбордове са всъщност яки и забавни, не преувеличени с цел да докажат колко промит е мозъка на масите, как ценностите ги няма и бла-бла. Очевидни цинизми и подобни простащини с цел сатира няма. Ако подобни неща те интересуват, пускай Bloodlines, като заобиколиш дискотеката можеш да видиш как се раздават свирки в тъмните ъгли.
Иначе няма какво да си говорим, като целия град е фрашкан със секс реклами, а има само 2 места в него където да си купиш курва. Но пък има taker pov, ако си купиш мъжка, така че да кажем са заложили на максимално минималното. Самите сцени са добри, въпреки че винаги ще изглеждат дървени.
А че има куестове дето целят да шокират, има си ги, даже са сред най-добрите. По-нагоре стана дума за религиозния затворник, цялата идея на тоя куест е че пича
Spoiler for :
Императора написа:@ Морко и Валентинус -- ето ве, видяхте ли...
Казах ви че Трупо е имал предвид СКАЙбокса !![]()
Не мое си толко тъп.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Хах, ся виждам Sentry кво е цитирал.
Тоз се прай на ударен ве, да му обръщате внимание + да ви троли (пак е бавноразвиващ бая ама тва го прави нарочно) - тва не го ли разбрахте?
Ignore и тва е.
Тоз се прай на ударен ве, да му обръщате внимание + да ви троли (пак е бавноразвиващ бая ама тва го прави нарочно) - тва не го ли разбрахте?
Ignore и тва е.
HolyCrusader написа:Острова е корк ясно, но това го прави по-скоро космически кораб.
- the_presator
- В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
- Обратна връзка:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=O3V4UBZmC9o[/youtube]
https://www.cyberpunk.net/en/news/37298/our-commitment

https://www.cyberpunk.net/en/news/37298/our-commitment
TheChosen1 написа:даджайците
Поне шефа на поляците имаше достойнството да се изправи в днешното видео и да поеме вината. Евала за което, но все пак дано си спази обещанията.
^ глупости
Шефа настрал се излиза, рецитира като робот есето на проваления адвокат, дето е глава на PR отдела и всичко е ток и жица. Точно като всяко друго студио.
Да видим дали следващия път ще се силят да обявяват дати, докато нови конзоли и рей трийсинг ги дебнат в засада.
Шефа настрал се излиза, рецитира като робот есето на проваления адвокат, дето е глава на PR отдела и всичко е ток и жица. Точно като всяко друго студио.
Да видим дали следващия път ще се силят да обявяват дати, докато нови конзоли и рей трийсинг ги дебнат в засада.
Айде, ще видим значи лятото на 2022 как ще бъде...
Дотогава поне ще има други интересни игри за играене
Дотогава поне ще има други интересни игри за играене
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Не че е извършил някакво геройство с това, че е излязъл публично да се извини и да признае, че вината е негова и на ръководството, а не на хората, бачкали директно по играта,Труповоз написа: Шефа настрал се излиза, рецитира като робот есето на проваления адвокат, дето е глава на PR отдела и всичко е ток и жица. Точно като всяко друго студио.
НО
в тая индустрия в момента масовката са толкова нагли и безлични, говорят в множествено число и се държат като абсолютни политици, че всъщност Ивински стои повече от адекватно.
Само ще припомня Близърд как се извиниха във форумен пост за WC Reforged:
"First off, we want to say we’re sorry to those of you who didn’t have the experience you wanted, and we’d like to share our plans for what’s coming next."
Една година след написването на горното изречение НИЩО от обещаното при анонса на играта не е изпълнено, но още повече - НИЩО от обещаното след релийза на играта, т.е. от обещанията в това жалко подобие на извинение, също не е изпълнено. Щурци, брат ми. Ма иначе извинявай, че не си получил експириънса, който си искал
Да им сера на животите.
Сори за ранта, другаде съм писал достатъчно напоително, да не разводняваме темата. Та на тоя фон - евала на CDPR.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=vrUYnR8nU3A[/youtube]
Daikatana 2077

Daikatana 2077
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
Имаш предвид типа, който се знае, че очевидно умира в един от trailer-ите на играта?
Иначе много як анализ на сюжета, не толкова на самата игра:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=GxDJuTqmdBs[/youtube]
Иначе много як анализ на сюжета, не толкова на самата игра:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=GxDJuTqmdBs[/youtube]
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Дебелия негър е там да ти даде мейн куеста и после го гръмват в тиквата, все едно е герой от TLoS2.
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Само да кажа, че ако не бях играл коя и да е от тия две игри, щях да ти сера на пичката за тоя спойлер. 
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Seriously?
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=LembwKDo1Dk[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=LembwKDo1Dk[/youtube]
Всички имаме в предвид Декстър.
Който има толкова значение за сюжета, колкото popup прозорец. Щеше да е спойлър, ако споменах и кой и защо го очиства. Какво въобще правеше той на онова сметище, вместо да прати подчинения си? Ебати тъпата сцена.
Който има толкова значение за сюжета, колкото popup прозорец. Щеше да е спойлър, ако споменах и кой и защо го очиства. Какво въобще правеше той на онова сметище, вместо да прати подчинения си? Ебати тъпата сцена.
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Непонятно ми е как се сети да спойлнеш повече детайли насред аргумент, че всъщност не спойлваш. Честно. 
Стига глупости пичове, почти сигурно е че ще ви четат коментарите хора, които не са играли играта (или не са гледали и помнят всички трейлъри, Сен, wtf?). Дали е major, minor spoiler или дори foreshadowing, на вас не ви е готино на тяхно място, та live and let live ебаси.
Стига глупости пичове, почти сигурно е че ще ви четат коментарите хора, които не са играли играта (или не са гледали и помнят всички трейлъри, Сен, wtf?). Дали е major, minor spoiler или дори foreshadowing, на вас не ви е готино на тяхно място, та live and let live ебаси.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Труповоз, дори да не успееш да го застреляш в края на този trailer, не мисля, че ще живее дълго след това.
The Grim Reaper, ако CDPR не смятат това за spoiler не мисля, че и аз трябва да го смятам, но point taken.
The Grim Reaper, ако CDPR не смятат това за spoiler не мисля, че и аз трябва да го смятам, но point taken.
- the_presator
- Обратна връзка:
Jason Schreier отново с бруталните разкрития:
https://www.bloomberg.com/news/articles ... us-rollout

https://www.bloomberg.com/news/articles ... us-rollout

- the_presator
- Обратна връзка:
Crowbcat се завърна
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=omyoJ7onNrg[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=omyoJ7onNrg[/youtube]
Споко, след година ще излезе Apology Edition-а и играта ще става за игра. Винаги е било така с CDPR.