мача започна мн добре за мен,изпуснах няколко 100% положения за гол ,но все пак удари часьт на рууд`ван нистелрой,който засече едно подаване по вьздуха и на момента отправи страховит удар,топката мина по диагонал и се удари в горната и страничната греда и влезе в вратата...гол мечта..
Аз май взех първата си победа В началото ми контузи Рибери и добре че го направи, за да може по-късно Клозе да се разпише от късметлийски пряк свободен, който се удари в гредата и после във вратаря После имахме по няколко шанса, но нищо особено
Момци трябва да напраим нещо да се зачитат голмайсторите без снимка ... Е сега играхме с Пигси и прекъсна ... Имаме да доиграваме , но като и двмата си знаем голмайстора мисля , че би могло да се приеме ...
.Romance [Marsille] 0-4 red devils|rooney [Man.Utd] след края на мача излезе в 90мн но аз си снимах голмайсторите в 75мн добре че с сетих да направя една снимка
Red DevilS|RooNeY написа:
а и не сам ти извеждал нападател след центара не сам играл с човек на скорост 2ва гола от корнер ако не помниш и 2ва след дрибъл
Не съм те обвинявал. Просто казах, че срещу Манчестър с Марсилия, просто нямам шанс.
Пожелавам по-малко мачове на всички други като този ... Тоя пич мисля , че повече пречи на мачовете отколкото да играе Сри ако съм го обидил , но това да се оставя скайпа ОНЛАЙН през цялото време на мача е смешно !!!