Форумен FIFA турнир XIII [tanasi !!!]
Играхме с ChemicalRomance и ме би 4:3 сега май ще се наложи да играя с the_master за да се класираме, тъй че бат когато се появиш пиши да цъкнеме мача
Иначе
tanasi - ChemicalRomance 3:4
Ем нормално беше да ме бие като не бях играл тая седмица, ама чак да ме поведе с 3:0 не очаквах... После го изравних, изпуснах дузпа и някои сериозни положения и той вкара в края от един корнер, заслужена победа

Иначе
tanasi - ChemicalRomance 3:4
Ем нормално беше да ме бие като не бях играл тая седмица, ама чак да ме поведе с 3:0 не очаквах... После го изравних, изпуснах дузпа и някои сериозни положения и той вкара в края от един корнер, заслужена победа

Never Give Up
Never Surrender
Never Admit Defeat
Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...
I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down
Never Surrender
Never Admit Defeat
Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...
I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down
- † iMMortality †
-
опа, абе май не съм аз много... ъпдейтнах преди няколко резултата, ама тези последните мачове не съм ги правил! майче и някой друг се пише ъпдейтър...
ъъъ, сега какво става, класирахме ли се за четврътфиналите??? кога ще е жребия, дайте един конферентен чатец да си спретнем у скайпа!
ей, весели празници бе!
ъъъ, сега какво става, класирахме ли се за четврътфиналите??? кога ще е жребия, дайте един конферентен чатец да си спретнем у скайпа!
ей, весели празници бе!

- † iMMortality †
-
- Обратна връзка:
Весела Коледа на всички Фифа Маниаци
Чакам предложения за контролка.

Чакам предложения за контролка.
"SSDD - Same Shit, Different Day"
STEPHEN KING's Dreamcatcher
Adventure's Cafe - Игрите на български език
STEPHEN KING's Dreamcatcher
Adventure's Cafe - Игрите на български език
Stifler написа:FELIX moje li edna kontrolka
еми малко са хората на който съм отказвал-стига да ме намериш, и да не съм зает! В скайпа съм сега (а той е-mitko2026)
пък и вчера станах очевидец на нещо изключително странно-абсолютно никой да не иска да играе с мен! Писах поне на 4 човека и те се не искаха! Направо не можах да повярвам-много ли съм слаб? Имам някакви такива предположения...

- † iMMortality †
- Richard Kruspe
- Обратна връзка: