Харесва ли ти това?*Stealth написа:Xayzer може ли и на мен да ми направиш един бар искам да е взелено сложи няква готска картинка (Зелена кола например Lamborgini Diablo) и напиши:
I'm Stealth
Айде жив и здрав да си ако направиш нещо такова

Харесва ли ти това?*Stealth написа:Xayzer може ли и на мен да ми направиш един бар искам да е взелено сложи няква готска картинка (Зелена кола например Lamborgini Diablo) и напиши:
I'm Stealth
Айде жив и здрав да си ако направиш нещо такова

И аз така. За мен 8-мата част е абсолютната игра (ако това означава нещоFF-барчето е готино, но... това е за hardcore феновете:
Хммм, винаги съм харесвал 8 пред 7-ма част. Може би защото ги играх в обратен ред.
А някои играл ли е някои от по-старите части?

Хелоу Владка.Аай пак ша са примоля на Xayzer'а ако може да ми направи барче на Arsenal JBL Jamo Bose колкото може са ако ми направиш и 1 бате пак ще съм ти благодарен,за Jamo JBL Bose да пише Блоу Йор Майнд Уит Jamo JBL Bose,за всяко поотделно барче с тоя надпис,разбира се...Тенкю предварително![]()

Е чак пък осрали...Аз съм ги играл по-старите, но... нещо не ми понасят.
В 8 бяха осрали системата за магиите и те бяха станали... доста неизползваеми.

Хе хе Владка, чак сега видях, че си си пожелал и едно за Арсенал.Аай пак ша са примоля на Xayzer'а ако може да ми направи барче на Arsenal JBL Jamo Bose колкото може са ако ми направиш и 1 бате пак ще съм ти благодарен,за Jamo JBL Bose да пише Блоу Йор Майнд Уит Jamo JBL Bose,за всяко поотделно барче с тоя надпис,разбира се...Тенкю предварително![]()

Като игра си беше много хубава, дори страхотна. Но като ФФ игра ... които е ФФ фен би ме разбрал. За да бъде една ФФ игра хубава не е достатъчно да има добър геимплеи или сравнително хубава история.хората обаче казват, че X си е била добра.
Не се притесняваи, бг_талибан маи предаде темата на мен (като я прекръсти), а в моя тема винаги е разрешено да се говори за Фаинъл Фантази.Но това не е Final Fantasy тема, затова предпочтам да спра до тук.