Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение
Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение
Може... 6/10bug написа:поне вратовръзка да облече тоз грозник пък то ужас
I'm far too busy... being delicious.
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
а.к.а. Багериста
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
а.к.а. Багериста
Не може.
Аз съм... Не е Дидо.
К, ще върна стария.
Аз съм... Не е Дидо.
Пич вземи махни тоя урунгел.
-
Бездарник66
Хаха, най-тъпия профил, който съм виждал-виста фен хахах
Пропуснете ме мен, щото нямам аватар.
Пропуснете ме мен, щото нямам аватар.
голем уй е таа тема
-
Минотавъра
- В момента играе: Mozilla Firefox
- Обратна връзка:
@Dante:
Ник - хубав, интелигентен.
Аватар - тъпичък, старият ми харесваше повече.
Подпис - бива, но нищо особено.
Оценка: 6/10
Ник - хубав, интелигентен.
Аватар - тъпичък, старият ми харесваше повече.
Подпис - бива, но нищо особено.
Оценка: 6/10
Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
Хлебарката въобще не я смятам.
Та, Данте, добър е профила като оформление, като цветовата гама на аватара и подписа е една и съща, както и темата, ника си е от старите, така че няма да го коментирам. Самият аватар кефи, като показва добре дивата страна на героя и все пак според мен могат да се намерят и по-добри думи на Алукард за подпис. От чисто практична гледа точка, обаче, аватарът е прекалено дълъг, а подписа се чете трудно на сивия фон на форума.
Minotaur King, пак оставям ника настрана поради същата причина. Като цяло профилът е разбъркан различните елементи не се допълват, но оставя добро визуално впечатление като цяло. Аватарът е добър и представя една сдържана, необичайна на пръв поглед, гледка за тъмната страна на силата. Подписът е шеговит, но май не постига целта си много добре, защото... просто звучи изтъркано, въпреки че не съм чувал думите преди.
Та, Данте, добър е профила като оформление, като цветовата гама на аватара и подписа е една и съща, както и темата, ника си е от старите, така че няма да го коментирам. Самият аватар кефи, като показва добре дивата страна на героя и все пак според мен могат да се намерят и по-добри думи на Алукард за подпис. От чисто практична гледа точка, обаче, аватарът е прекалено дълъг, а подписа се чете трудно на сивия фон на форума.
Minotaur King, пак оставям ника настрана поради същата причина. Като цяло профилът е разбъркан различните елементи не се допълват, но оставя добро визуално впечатление като цяло. Аватарът е добър и представя една сдържана, необичайна на пръв поглед, гледка за тъмната страна на силата. Подписът е шеговит, но май не постига целта си много добре, защото... просто звучи изтъркано, въпреки че не съм чувал думите преди.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
-
Nocturne
- Curse of the Sands
- Обратна връзка:
Sentry профила ти е класически, запизел се. 8/10 защото просто мангата нещо не стаа.
Радва 
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Данте, е па як е, ама подписа е доста объркващ, отнема време за схващане.
А снощния аватар беше още по-як-8.5/10.
А снощния аватар беше още по-як-8.5/10.
WeAreGettingClose