Предполага се, че това ще е последният филм за половината от оригиналните авенджърс и ще трябва да запълнят липсващата бройка
Marvel Cinematic Universe
- the_presator
- В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
- Обратна връзка:
Re: Marvel Cinematic Universe
Ofc, че ще направят нещо такова.
Предполага се, че това ще е последният филм за половината от оригиналните авенджърс и ще трябва да запълнят липсващата бройка
TheChosen1 написа:даджайците
fixedSerious Sam написа: Тоя филм ще счупи фоксофиса, даже и без никаква рекламна кампания...
Интересно ми е дали ще е последният Авенджърс филм изобщо или както каза, ще представят нови герои в следващите години преди да направят нов филм.
тежки нокаути
- the_presator
- Обратна връзка:
Докато филмите продължават да носят огромни приходи може да сме сигурни, че ще продължават да ги правят.
Не съм много запознат с комиксите, но състава на Авенджърите винаги се променя с времето, а сега имат и възможността да ги съчетаят с X-Men, The Fantastic 4 и Deadpool.
Възможностите са неограничени
Не съм много запознат с комиксите, но състава на Авенджърите винаги се променя с времето, а сега имат и възможността да ги съчетаят с X-Men, The Fantastic 4 и Deadpool.
Възможностите са неограничени
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Циркулират някакви необосновани слухове, че поради успеха на Venom има възможности да го внедрят в MCU, въпреки, че е на Sony. Но мисля, че Marvel не биха пропуснали възможността да направят по-правилно развита версия на Венъм.
¯\_(ツ)_/ ¯
- the_presator
- Обратна връзка:
Само за първите 24 часа след пускането му трейлърът на Avengers: Endgame е бил гледан повече от 289 милиона пъти, с което счупи предишният рекорд на Infinity War с около 60 милиона
http://collider.com/avengers-endgame-trailer-record/
http://collider.com/avengers-endgame-trailer-record/
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
Очаквано беше, хайпа около филма е супер голям, но няма как да е иначе след десет години трейлъри 
¯\_(ツ)_/ ¯
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=D0ASax0jBFQ[/youtube]
¯\_(ツ)_/ ¯
- the_presator
- Обратна връзка:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VUFmhKpZKlE[/youtube]
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
Ей, пасаторе, изпревари ме.
Иначе Far From Home ми е по-интересен, защото очаквам да покаже бъдещата посока на MCU (въпреки, че очаквам първите hint-ове да дойдат с post-credit сцената на Avengers: Endgame).
Отделно това е четвъртия Spider-Man филм (пети, ако се появи в Endgame), а в договора на Холанд са общо 6.
Иначе Far From Home ми е по-интересен, защото очаквам да покаже бъдещата посока на MCU (въпреки, че очаквам първите hint-ове да дойдат с post-credit сцената на Avengers: Endgame).
Отделно това е четвъртия Spider-Man филм (пети, ако се появи в Endgame), а в договора на Холанд са общо 6.
¯\_(ツ)_/ ¯
- the_presator
- Обратна връзка:
Нека не забравяме и Капитан Марвъл, който ще е г/д самостоятелен филм, но Бри Ларсън най-вероятно ще играе един от основните персонажи в следващата фаза на the MCU (+ Endgame appearance). Да се надяваме, че има причина в трейлърите да е толкова ужасна
Преди няколко дни след google search е показвало, че Хю Джакмън е в Avengers: Endgame. Най-вероятно нещо е било сбъркано, но кой зне
Anyway- Mysterio/ Jake Gyllenhaal HYPE!!!

Преди няколко дни след google search е показвало, че Хю Джакмън е в Avengers: Endgame. Най-вероятно нещо е било сбъркано, но кой зне
Anyway- Mysterio/ Jake Gyllenhaal HYPE!!!
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
Този въпрос за Хю Джакман фенбой-каналите го разискваха надълго и на широко. Оказа се, че е някаква грешка в следствие на алгоритмите на Google, които визуализират информация, в следствие на най-честите търсения.
Проблемът беше, че когато напишеш Хю Джакман в Google, в списъка с негови филми излизаше предстоящия Avengers, но се оказа, че той излиза, защото хората го търсят
Ако не ме лъже паметта Джакман официално се оттегли от Вулварин ролята с Logan, така че дори и да има някакви подсказки за X-Men в следващите филми на MCU, то те едва ли ще са с Джакман.
Проблемът беше, че когато напишеш Хю Джакман в Google, в списъка с негови филми излизаше предстоящия Avengers, но се оказа, че той излиза, защото хората го търсят
Ако не ме лъже паметта Джакман официално се оттегли от Вулварин ролята с Logan, така че дори и да има някакви подсказки за X-Men в следващите филми на MCU, то те едва ли ще са с Джакман.
¯\_(ツ)_/ ¯
- the_presator
- Обратна връзка:
- the_presator
- Обратна връзка:
Black Panther е номиниран в категория за най-добър филм на Оскарите...
Sigh...
Sigh...
Ахахахаха а дори и аквамен беше по-добър. Ненавиждам политиката на изкуствената толерантност... Това беше посредствен негърски филм, който има номинации, защото е негърски... Баси, скоро ще почнат и за ходене по голяма нужда да им дават награди.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Много се радвам, че така и не го гледах тоя филм. Както се радвам, че всъщност никога не съм гледал оскари, щото е няма такъв фалш...
тежки нокаути
Ако не подарят Оскара на Ч. П. ще избухне гражданска война заради черните щатски първосигнални маймуни, които много взеха да си вярват.
Rorschach написа:Never compromise. Not even in the face of Armageddon. That's always been the difference between us, Daniel.
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=afyrnrocULM[/youtube]
¯\_(ツ)_/ ¯
- the_presator
- Обратна връзка:
Wow, това не го очаквах.
Ето официалният ъплоуд, който не рециклира първият трейлър:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-iFq6IcAxBc[/youtube]
Поради някаква причина адски много ме кефи сцената, където Тони заварява нещо, а Небула си fix-ва ръката
Интернета ofc отново пощуря и вече има 1000 теории, как някои персонажи били заличени/ променени в тийзъра, за да не спойлнат филма, подобно на Infinity War
Сега остава да доживеем до вторият пълен трейлър, след това, ако имаме късмет Captain Marvel ще бъде поне сносен и ще облекчи чакането до Endgame
Ето официалният ъплоуд, който не рециклира първият трейлър:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-iFq6IcAxBc[/youtube]
Поради някаква причина адски много ме кефи сцената, където Тони заварява нещо, а Небула си fix-ва ръката
Интернета ofc отново пощуря и вече има 1000 теории, как някои персонажи били заличени/ променени в тийзъра, за да не спойлнат филма, подобно на Infinity War
Сега остава да доживеем до вторият пълен трейлър, след това, ако имаме късмет Captain Marvel ще бъде поне сносен и ще облекчи чакането до Endgame
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
Avengers 4 ще е около 3 часа дължина.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=HuQ1dxPZzsU[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=HuQ1dxPZzsU[/youtube]
¯\_(ツ)_/ ¯
- the_presator
- Обратна връзка:
Three hours with no toilet break is going to be a bit hard.
Някакви съвети как да се подготвя?
Някакви съвети как да се подготвя?