За кого ще гласувате?
Re: За кого ще гласувате?
вие искате да гласувате за Волен Сидеров
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Чифутското дупедавче и мекере Андрейчо естествено не пропусна възможност да покаже колко точно пословично плиткоумен и патологично късоглед е. 
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
То Андрейчо е като пенцийте на червеното - по рефлекс дето види синьо ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
-
Мr.Anderson
Пичове, чета и не вярвам на очите си. Наистина ли има толкова отчаяни и тъпи хора, готови да дадат уникалния си глас за СМЕХОТВОРНИ кандидатури като Светльо и Сидеров? А въобще присъствието на инфантилния Плевнелиев във форумната топ-тройка е за нещо отвъд нормалното притиснение...
Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
- ТРУПОНАРЕЗЕНинс
На кантар съм между г-жа Кунева и г-н Плевнелиев.
Отсега си знам, че ще подам глас за подкрепената от Н.В. дама, но все пак, до неделя сутрин има още време.
Отсега си знам, че ще подам глас за подкрепената от Н.В. дама, но все пак, до неделя сутрин има още време.
Нема таа, нема онаа.
Сички сме жертви на свободния си избор да си избираме палача, тъй че който и глист да е, се тая
Аз вече гледам на нещата така - гледайте да просперирате и да не си давате надежди, че тия фъшкии във властта ще ви помогнат![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
Аз вече гледам на нещата така - гледайте да просперирате и да не си давате надежди, че тия фъшкии във властта ще ви помогнат
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
.
Резиденшъл Парк предполагам е това(може и да греша в името)...Ми това е положението, преди номенклатурата живееше в Изток и Лозенец, сега се измести към Витоша, Бояна и Княжево
.
High_voltage написа:http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... In8#t=108s
Какво по дяволите... Къде в София се намират тия сараи??? О_О Предполагам някъде в полите на Витоша, като гледам релефа. Майко мила, тия ако почнат да пълзят към нас, такова изместване ще стане, че... Дано си запазят аристократичното кътче там.
Резиденшъл Парк предполагам е това(може и да греша в името)...Ми това е положението, преди номенклатурата живееше в Изток и Лозенец, сега се измести към Витоша, Бояна и Княжево
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
@VLM
Явно мъдростите ми са ти дошли малко в повече. Нищо, ще се научиш един ден
@Аз
Поне знам защо и с каква цел давам гласа си, с което не могат да се похвалят повечето писали в тази тема.
@Аз
Поне знам защо и с каква цел давам гласа си, с което не могат да се похвалят повечето писали в тази тема.
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Така си е, couldn't have put it better myself.Andrey358 написа:@VLM
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
-
Жувотновъд
Ама ти сериозно ли?High_voltage написа:Хайде, братя, утре е денят.
Най-после се въздигна човек, който е движен не от желание за добиране до властта и лочене от нея, а от истинско милеене за народа ни. Човек, който няма да служи нито на корумпирани политически партии, нито на грабещи номенклатурни елити, нито на манипулиращи чуждестранни интереси, а единствено на хора като мен и вас.
20.
Боже, колко мъка има на този свят.
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
+ че в деня за размисъл и деня на изборите нямаш право на агитация I'm just saying...
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
Мен пък ме мързи да излизам сега, щото навънка е студ. Затова няма да гласувам
Боли ме фара кой ще се нагълта с кинти, нали няма да съм аз. Някои хора трябва да работят за да изкарват пари, други ги получават, само защото някакви заблудени хора пускат хартийки в някакви пластмасови кутии.
Боли ме фара кой ще се нагълта с кинти, нали няма да съм аз. Някои хора трябва да работят за да изкарват пари, други ги получават, само защото някакви заблудени хора пускат хартийки в някакви пластмасови кутии.
Решението да не гласуваш е добро ,но причините които даваш са брутално тъпи -> като теб.vanmx написа:Мен пък ме мързи да излизам сега, щото навънка е студ. Затова няма да гласувам![]()
Интересно ми е ти какви по-умни причини ще дадеш.Ред написа:Решението да не гласуваш е добро ,но причините които даваш са брутално тъпи -> като теб.vanmx написа:Мен пък ме мързи да излизам сега, щото навънка е студ. Затова няма да гласувам![]()
+1Гюнай написа:votenah kato pi4 za vitkov
i vi agitiram
ae qjte mi kura CIK
FUCK THE POLICE![]()
![]()
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
- shub niggurat