The Witcher 2:Assasins of Kings
Re: The Witcher 2:Assasins of Kings
Сигурен ли си че просто не душиш себе си?
мисля че е плъх
имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки
обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън
Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата
баси волята имат тез мишки
Чудя се дали да не се пусна на Insane, някой пробвал ли е, вярно ли е че имаш само 1 живот?
bulLshi7 - нямаш елементарно геймърско възпитание
bulLshi7 - нямаш елементарно геймърско възпитание
Fear is the mindkiller!
Дракона и Лето ги има още от самото начало на играта. Незнам какъв спойлер може да е било за вас тоя факт.
LA COKA
- Jedi Knight
- В момента играе: League of Legends
Mass Effect - Местоположение: Dantooine
- Обратна връзка:
Стабилно отворен край.
От една страна е хубаво, защото историята определено има накъде да се развива.
От друга, края (поне моя) беше много антиклимактичен. Историята с дракона изобщо не съм я и зачеквал на това преиграване, макар че имам доста добра идея какво как и защо става, а Лето се оказа такъв capt. Exposition, че няма и накъде повече
Друго - знам, че вещерите са безчувствени и затова кътсцените са толкова дървени, обаче нямам обяснение за Роуч и Вес. В най-драматичния момент така си прочетоха репликите, че седях и си представях *аз* как бих реагирал в такава ситуация, и изобщо игнорирах какво ми казват. Има още какво да се желае.
И за финал - врътката с Дивия лов беше интересна, дано да ни разкажат и тази история
От една страна е хубаво, защото историята определено има накъде да се развива.
От друга, края (поне моя) беше много антиклимактичен. Историята с дракона изобщо не съм я и зачеквал на това преиграване, макар че имам доста добра идея какво как и защо става, а Лето се оказа такъв capt. Exposition, че няма и накъде повече
Друго - знам, че вещерите са безчувствени и затова кътсцените са толкова дървени, обаче нямам обяснение за Роуч и Вес. В най-драматичния момент така си прочетоха репликите, че седях и си представях *аз* как бих реагирал в такава ситуация, и изобщо игнорирах какво ми казват. Има още какво да се желае.
И за финал - врътката с Дивия лов беше интересна, дано да ни разкажат и тази история
Z-RockSirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Potion Duration Extension by eRe4s3r
Made very quick and dirty, by me ;p
What it does.
Extends all potions that had 10m duration to 60m (that is, 1 hour)
What it doesn't do
Extend cat potion (still at 5m)
http://filesmelt.com/dl/def_stats_item_potion.xml
Simply download this file either directly to the The Witcher 2\CookedPC\items directory, or download it anywhere and copy it to the The Witcher 2\CookedPC\items
Note 1: If theres no Items directory under CookedPC create it yourself (New Folder -> Items) And copy the xml in there.
Note 2: Be sure to right click on the link below the AD on the filesmelt mirror and save as (or save target as) or whatever you call it. Make absolutely sure your browser is not trying to open the xml file (even though its marked as a file, not a web-page, so this is the browser to blame! ;p)
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
- EviL
За всички който имат проблем със инвентара си ( лимита му ) ето един мод който премахва този проблем - неограничен инвентар - http://www.realtorrentz.com/details.php ... EIGHT+h33t
Относно края - да на пръв поглед играта изглежда по къса - НО ако се замислим колко възможности за преиграване има - тогава не е никак къса. Сега започнах второто си преиграване и чесно да кажа - се едно играя друга игра. Такаче дерзаите и пригответе "перфектните" сеивове за бъдещите експанжани и продължения.
Относно края - да на пръв поглед играта изглежда по къса - НО ако се замислим колко възможности за преиграване има - тогава не е никак къса. Сега започнах второто си преиграване и чесно да кажа - се едно играя друга игра. Такаче дерзаите и пригответе "перфектните" сеивове за бъдещите експанжани и продължения.
Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
Играта свършва точно тогава, когато трябва, момци. Преди да осъзнаеш, че всичко, което правиш, са дълги странични куестове. Вярно, добре изпипани, интересни и подробни, но все пак странични куестове.
А и с възможността за преиграване, играта изкуствено удължава дължината си, така че няма за какво да мрънкаме.
Предполагам, че третата част ще излезе от три до четири години, все пак поляците вече си имат готов енджин, развиха историята по начин, който предполага много краища, и всичко, което им остава, е просто да седнат и да направят още един "Вещер". А дано. Напълно си заслужават славата.
А и с възможността за преиграване, играта изкуствено удължава дължината си, така че няма за какво да мрънкаме.
Предполагам, че третата част ще излезе от три до четири години, все пак поляците вече си имат готов енджин, развиха историята по начин, който предполага много краища, и всичко, което им остава, е просто да седнат и да направят още един "Вещер". А дано. Напълно си заслужават славата.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
- Jedi Knight
- Обратна връзка:
Нямам проблем с дължината на играта, а със самия край
В третия акт действието се развива в пъти по-бързо от предните два, надъхваш се, чакаш сблъсък, достоен за баладите на Лютичето - все пак ще решаваме съдбата на Севера, нали?
И то какво стана... Осъзнахме че работата е fubar и си заминаваме...
Както казах - много антиклимактичен.
Започвам нова игра, за да правя обратното на всички решения, които взех в тази, и после вече ще си я нагаждам за "перфектния сейв". Дано тук нещата са малко по-добре
И то какво стана... Осъзнахме че работата е fubar и си заминаваме...
Както казах - много антиклимактичен.
Започвам нова игра, за да правя обратното на всички решения, които взех в тази, и после вече ще си я нагаждам за "перфектния сейв". Дано тук нещата са малко по-добре
Z-RockSirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
Приключих я. Започвам отначало. Тази игра и първия Драгън Ейдж са най-хубавите рпг игри, които съм играл. При това без грам конкуренция.
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Аз се надявам повече на експанжън след 1-2 години ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Аз предпочитам да се концентрират върху чистокръвно продължение, не върху двадесет-часов експанжън.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Аз пък очаквам stand-alone продължения със същия енджин а ла GTA 3, Vice City и SA.
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
- Jedi Knight
- Обратна връзка:
Предполагам е всеизвестен факт, че тези екрани могат да се прескочат. Ебати некадърния опит да бъдат забавни. Малоумници. Той сигурно тоя така спи и на диалозите, да хой си играе килзона и да не се занимава с глупости.
абе,не приказваха ли авторите на играта,че ще търсят наказателна отговорност от тия,дето я теглят и т.н.,па гледам,че играта си стои в тракерите и никой не се е оплаквал досега.Само си приказват,ама и те си не верват явно....
-
dr_gilotin
Това е предимно за Полша предполагам. Кой ще дойде в наща "хубава" страна дани сакционира ?!?jito написа:абе,не приказваха ли авторите на играта,че ще търсят наказателна отговорност от тия,дето я теглят и т.н.,па гледам,че играта си стои в тракерите и никой не се е оплаквал досега.Само си приказват,ама и те си не верват явно....
И това го намираш за забавно? Че в коя игра не си виждал екрани с логото я на разпространителя, я на студиото-разработчик...Jedi Knight написа:http://www.blisteredthumbs.net/2011/05/the-witcher-2-in-5-seconds/
Че и избрали коя игра да пародират, идиотите. Да пародират някоя игра, която те кара да търпиш тези скрийнове, че тогава да видим.
Особено игра на Activision, в която са някъде към девет-десет. Когато за пръв стартирах Marvel: Ultimate Alliance, се насилих да ги махна, а обикновено ги изглеждам без да ми пука...
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
- Jedi Knight
- Обратна връзка:
Като прост човек, простички работи ме забавляват.
Аз лично ги изгледах само веднъж, защото ми стана интересно какво аджеба пропускам, като забелязах че всеки започва по един и същ начин. Първия път ме стресна и си помислих, че ще ми го повтаря докато не го изгледам
Аз лично ги изгледах само веднъж, защото ми стана интересно какво аджеба пропускам, като забелязах че всеки започва по един и същ начин. Първия път ме стресна и си помислих, че ще ми го повтаря докато не го изгледам
Много добре знаеш, че в момента съм във фурор от играта и я защитавам със зъби и нокти от всеки, който я погледне с криво око. 
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
мисля че е плъх