За жените и компютърните игри...
Re: За жените и компютърните игри...
Идеята беше друга
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
- VALEN7INVS
- Цар
cola написа:да се пробва първо с оформяне на веждите и после да прецени дали има нужда и от грим.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Абе да и това е добра тема
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Re: Re:
Squiz написа:...не се лишавам от БИАД...
Ти ако се лишиш от БИАД, значи нещо не е наред със света...
правила си е чикий с тебеiddqd написа:Не че липсва разговор ама примрно с приател пътувам 2 часа с кола и си говориме постояно някви интресни неща кво сме гледали по дискавъри за някви екстремни работи и интересни факти, а това с момиче несе е случвало. Не че мълчиме с момиче като съм ама си говориме некви мн малоумни неща дори ми се е случвало да обяснявам на супер красиво момиче че звездите всъщност са слънца и около всяка звезда може да има много планети като нашата и тя да гледа звездите и да ми вика да да верно ли? много е странно сякаш са някви без интереси
секс едва ли - just cavalli
агентите са педали
напускам форума
агентите са педали
напускам форума
-
Steel
- Обратна връзка:
Затова не ходиш сериозно с тъпи чалгарки - само ги чукаш
(и им викаш "качи се у голфо", което е "обичам те" на пернишки)
Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
Е то това важи и за тъпите метълки и за тъпите рокерки и за тъпите тъпите хаус маниачки и така...Ahriman написа:Затова не ходиш сериозно с тъпи чалгарки - само ги чукаш![]()
на колко си бате ?
едит: да разбрах 19 окей
едит: да разбрах 19 окей
Aber selbst nachdem ich dass zugebe
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
Аз в последно време имам контакт повече с жени, така че Идяд не си напълно прав. Има интелигентни, има и тъпи, зависи с какви се събереш. Често ми се е случвало да искам съвет или помощ от жена, просто в някои области определено имат повече мнение или опит от мъжете. Дразнят ме разбира се някои техни изпълнения, но пък и ние ги дразним също с някои наши. Трябва да има баланс в природата 
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
- ТРУПОНАРЕЗЕНинс
Момичетата са златни, бре смешници.
Как изобщо допуснахте сепарация по полов признак?!
И това, на най-великият форум на РС Мания?!?!?
Хм![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Как изобщо допуснахте сепарация по полов признак?!
И това, на най-великият форум на РС Мания?!?!?
Хм
Нема таа, нема онаа.
Най-великия форум е 4play!!!1```1!~~
- ТРУПОНАРЕЗЕНинс
-
Минотавъра
- В момента играе: Mozilla Firefox
- Обратна връзка:
Андрей, любопитно ми е, какво мислиш за pen 'n' paper RPG-тата? И те ли превръщат хората в социални инвалиди?
Ако не знаеш какво е това - http://startrekbg.org/viewtopic.php?f=70&t=72.
Ако не знаеш какво е това - http://startrekbg.org/viewtopic.php?f=70&t=72.
Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
опитваш се да влезеш в някаква роля в някакъв фиктивен свят, вместо да се опиташ да бъдеш някой в истинския свят - вярно, второто е по-трудно, но доставя доста по-голямо удоволствие...
ясно е че не можеш да играеш масс ефект в рл
, но пък не е нужно да се вглъбяваш в някакви рпг-та и да ги цъкаш по 6-7 часа дневно и 30-40 часа геймплей на някоя игра за теб да са piece of cake
ясно е че не можеш да играеш масс ефект в рл
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
Минотавъра
- В момента играе: Mozilla Firefox
- Обратна връзка:
Добре бе, защо "вместо"? Аз познавам много хора, които едновременно играят P&P и имат социален живот.THE KOVENANT написа:опитваш се да влезеш в някаква роля в някакъв фиктивен свят, вместо да се опиташ да бъдеш някой в истинския свят - вярно, второто е по-трудно, но доставя доста по-голямо удоволствие...
Няма да се изморя да го повтарям - фиктивната реалност и реалният свят не са взаимоизключващи се понятия. Човек може да бъде гийк, без това да пречи на социалната му реализация. Познавам човек, който е шампион по плуване, има прекрасно семейство, играе Dungeons & Dragons нон-стоп и говори клингонски. Всичко опира до човека и чувството му за мярка.
Зависи.не е нужно да се вглъбяваш в някакви рпг-та и да ги цъкаш по 6-7 часа дневно и 30-40 часа геймплей на някоя игра за теб да са piece of cake
Принципно аз имам навика да цъкам по 8 часа на ден, ако някоя игра ми допадне. Това обаче довежда до бързото й изиграване, в рамките на 2-3 дни, след което не играя няколко месеца. За периода 2009-2010 съм навъртял само около 200 часа игра.
P.S. Ако 30-40 часа за теб са много... дори не си помисляй да пробваш Baldur's Gate
P.P.S. Аджеба, въпросът беше зададен към Андрей
Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Фактът да се омъжа за мъж, който говори клингонски (wtf?), ме плаши дори повече от идеята да се омъжа по принцип...А тя доста си ме плаши
![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Прав си си.Супер са зле,само за глупости си говорят.iddqd написа:Не че липсва разговор ама примрно с приател пътувам 2 часа с кола и си говориме постояно някви интресни неща кво сме гледали по дискавъри за някви екстремни работи и интересни факти, а това с момиче несе е случвало. Не че мълчиме с момиче като съм ама си говориме некви мн малоумни неща дори ми се е случвало да обяснявам на супер красиво момиче че звездите всъщност са слънца и около всяка звезда може да има много планети като нашата и тя да гледа звездите и да ми вика да да верно ли? много е странно сякаш са някви без интереси
a.k.a Frosty
Хахах много симпсънс