Нова страница нов късметFenrir написа:Вермик, извратено копеле си.
http://i38.tinypic.com/r1wvfc.jpg
Скритата снимка !
Нова страница нов късметFenrir написа:Вермик, извратено копеле си.
Ехее... Значи ще се видим, или?creator написа:Този уикенд съм на тежка (разбирай течна) софра в Русе и Варна.
0883458704Pig Destroyer написа:Ехее... Значи ще се видим, или?creator написа:Този уикенд съм на тежка (разбирай течна) софра в Русе и Варна.
Словом?Sweeney Todd написа:0883458704 :DPig Destroyer написа: Ехее... Значи ще се видим, или?
7-23:00
АХАХАХХА , не ... не съм футболяга, ама ритам силноcreator написа:Защо не каза, че си футболяга?
А аз тамън реших дакарам Дист, ако съм здрава до тогава да идваме се правя на вратар :Ь ( На село пробвах кат ляв защитник, но посягам към топчето с ръце - та не ставам ^^ )Кире_Гръчата написа:АХАХАХХА , не ... не съм футболяга, ама ритам силноcreator написа:Защо не каза, че си футболяга?
Ехее... както и аз ще идвам, май ше се сберем пак компания.Pig Destroyer написа:Ехее... Значи ще се видим, или?creator написа:Този уикенд съм на тежка (разбирай течна) софра в Русе и Варна.
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
The Chameleon написа:Ехее... както и аз ще идвам, май ше се сберем пак компания. :lol: :roll: :wink:Pig Destroyer написа: Ехее... Значи ще се видим, или?

И на това съм навит, да ти кажа. Даже на баскетбол съм по-добър от колкото на фусбал.човeк написа:Абе яко сте тъпи. До вашия блок има хубаво баскетболно игрище, що не организирате един стрийт да дойда да ви изпотепам?