Vermic написа:И мен не ме пише ;О
Оставиха ни...

Ба, братле, ти насвятка три поста в три различни теми за трийсет секунди, ко прайш, бе...

ЕDIT: В носа и ушите? Предпочитам да си карам нормалната... Аз съм от нежните любовници...

Vermic написа:И мен не ме пише ;О
ASDF написа:Този пост 3 пъти не можах да го пусна, щото всеки път като дам изпрати и ми дава отгоре някой нов пост
The Chameleon написа:EDIT : Хитрушо, войн е не по-малко вярно от воин.
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Принцесата-войн написа:The Chameleon написа:EDIT : Хитрушо, войн е не по-малко вярно от воин.
Тъй вярно, едното беше архаична форма... не помня кое.
Принцесата-войн написа:The Chameleon написа:EDIT : Хитрушо, войн е не по-малко вярно от воин.
Тъй вярно, едното беше архаична форма... не помня кое.
Хами, те това имат предвид. Според тях търся внимание, пък на мен ми е през котето.
Което е девствено. Т.е., химената му е цяла, ципата му не е разкъсана, мъжки полов орган не е прониквал в него и още доста в същия дух. Мога да ви посоча човек то форума, който да го потвърди със сигурност, но няма. ;д
Не се занимавайте с лолито, то не ви обръща внимание.
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
AcTivE написа:Баш войн се пише, ама айде... Както и войник. Дори го изговаряте така без да се усетите.
Vermic написа:Искаме голи снимки на Диана!
БТВ не беше ли Фантагерон?
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
AcTivE написа:Като си търсила в гугъл, защо не постна и хилядите страници, на които пише воЙн :lol: :lol: :lol:
Тук говорим за дублети, от която "войн" се ползва по-често в медийни и институционални среди. "Воин" най-често се употребява в архаичен или символичен смисъл.
Лично на мен, ако ми кажеш "воин", ще те погледна странно... И ще се зачудя от кой край си най-малкото. Но нека ВОИН бъде правилното, аз съм напълно съгласен. Също така да се пише и изговаря воина, воиник, воисков - някак си по-готино и необичайно звучи :D