Оставиха ни...Vermic написа:И мен не ме пише ;О
Ба, братле, ти насвятка три поста в три различни теми за трийсет секунди, ко прайш, бе...
ЕDIT: В носа и ушите? Предпочитам да си карам нормалната... Аз съм от нежните любовници...
Оставиха ни...Vermic написа:И мен не ме пише ;О
Много бързо чаткаме...ASDF написа:Този пост 3 пъти не можах да го пусна, щото всеки път като дам изпрати и ми дава отгоре някой нов пост
Тъй вярно, едното беше архаична форма... не помня кое.The Chameleon написа:EDIT : Хитрушо, войн е не по-малко вярно от воин.
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
"Войн" е архаична форма.Принцесата-войн написа:Тъй вярно, едното беше архаична форма... не помня кое.The Chameleon написа:EDIT : Хитрушо, войн е не по-малко вярно от воин.

1. Ами защо си пристрастена към този форум тогава ?Принцесата-войн написа:Тъй вярно, едното беше архаична форма... не помня кое.The Chameleon написа:EDIT : Хитрушо, войн е не по-малко вярно от воин.
Хами, те това имат предвид. Според тях търся внимание, пък на мен ми е през котето.
Което е девствено. Т.е., химената му е цяла, ципата му не е разкъсана, мъжки полов орган не е прониквал в него и още доста в същия дух. Мога да ви посоча човек то форума, който да го потвърди със сигурност, но няма. ;д
Не се занимавайте с лолито, то не ви обръща внимание.
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Адаш, остави, со жена не се спори! :mrgreen:AcTivE написа:Баш войн се пише, ама айде... Както и войник. Дори го изговаряте така без да се усетите.
ето така еVermic написа:Искаме голи снимки на Диана!
БТВ не беше ли Фантагерон?

az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Говориш глупости, без да се усещаш. Кой ти говори за произнасяне на "воин" както се пише? Думата се произнася както би се произнесло "войн", просто се пише "воин". Това, че явно някои неща от българския правопис ти убягват е съвсем отделен въпрос. И не, пише се "война", "войник", "войсков", но "воин".AcTivE написа:Като си търсила в гугъл, защо не постна и хилядите страници, на които пише воЙн :lol: :lol: :lol:
Тук говорим за дублети, от която "войн" се ползва по-често в медийни и институционални среди. "Воин" най-често се употребява в архаичен или символичен смисъл.
Лично на мен, ако ми кажеш "воин", ще те погледна странно... И ще се зачудя от кой край си най-малкото. Но нека ВОИН бъде правилното, аз съм напълно съгласен. Също така да се пише и изговаря воина, воиник, воисков - някак си по-готино и необичайно звучи :D