The Chameleon написа:В момента правят 5-тата ОВА на Хелзинг.
То не е като Хелзинг да не съква негърски дикове :Р
The Chameleon написа:В момента правят 5-тата ОВА на Хелзинг.
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Дали ще е по-добра от четвъртата?The Chameleon написа:В момента правят 5-тата ОВА на Хелзинг.
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Ами...не че имам мнение, ама ето инфо (от anidb.info) -Абе сега в Замундата пускат едно аниме казва се Amatsuki, какво ви е мнението за него?
Това, което ми направи впечатление е изречението - Based on the shoujo manga by Takayama Shinobu...Не че няма шоджота (примерно Ghost Hunt) или джосеи (примерно Nodame Cantabile), които да харесвам, ама винаги подхождам към заглавия предназначени за момичета (и също така, правени от момичета) с известна доза предубеденост...най-малкото заради това, че част от главните мъжки персонажи ще са с гейове...(аналогично на това, в шонен заглавията се срещат доста лесбийкиAmatsuki
Type TV Series, 13 episodes
Year 05.04.2008 till 28.06.2008
Categories Action, Adventure - similar
Producers Frontier Works, Studio DEEN
Based on the shoujo manga by Takayama Shinobu, serialised in Comic Zero-Sum.
History isn't Tokidoki's strong subject. He's even forced to do make-up work at a high-tech history museum to bring up his failing grades. After losing an eye to a virtual reality monster in an Edo-period simulation, he finds himself unable to leave the game. Could it be real?
Ахаха, това го имах преди на харда, ама вече си изшит.Психичноболен Мечо написа:Спешно си търся Jin Roh :( Помощ отнякъде?
На тази, ма Омегата си ни е мързел по рождениеAlShu написа:Психичноболен Мечо, потърси в mininova.org или isohunt.com. Видях че има някълко варианта - 1080р, 720р-blue ray, както и по-некачествени версии...виж и кои от тях ще имат seed.
Не се бях сетил за манга,ще я прегледам задължително.AlShu написа:Психичноболен Мечо, потърси в mininova.org или isohunt.com. Видях че има някълко варианта - 1080р, 720р-blue ray, както и по-некачествени версии...виж и кои от тях ще имат seed.
Blinkers, що не хвърлиш едно око на мангата BECK. Там историята отива доста по-далеч - групата се разпада и събира няколко пъти, фронтмена го гонят някъкви щатски гангстери и пр. веселби...![]()
(Не съм гледал анимацията, но историята в мангата е толкова обемиста, че просто няма начин да са представили и 1/5-та от нея в 26 серии.)
Точно преди да започна да гледам BECK гледах GTO и много му се накефих и на него,но не мисля че има много общо с BECK.AlShu написа: Единствено, което доста далечно ми напомня за Beck е GTO (и на двете съм чел само мангата), ама ти сигурно одавна вече си го опукал.